Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tarkka luovutuspäivä on nyt tiedossa - enää 14 yötä, ja talo on valmis. tuntuu hurjalta.

mitä valmiimmaksi talo tulee, sitä suuremmaksi kasvaa kynnys julkaista talosta keskeneräisiä kuvia. tiedän kuitenkin että moni näitä odottaa, joten tässä tunnelmia kuluneelta viikolta nuhjuisten puhelinkuvien välityksellä. instastory on päivittynyt blogiin nähden hyvin aktiivisesti tämän loppukiireen keskellä, joten siellä minua seuraaville nämä ovat jo lähes kaikki tuttuja kuvakulmia. 

1 // keittiö on jo käyttövalmis, ja sai viimeisen silauksen tason ylle asennetun seinävalaisimen myötä. kokonaisuus on juuri sellainen kuin suunnitelin ja olen lopputulokseen todella tyytyväinen. 

2 // talossa on paljon mittatilauspeilejä, joista yksi suosikeistani on eteisen seinälle nouseva valtavan kokoinen pyöreä lähtöpeili. 

3 // amme on saapunut ja se on äärettömän kaunis. valitsin ammeen kuvan perusteella, joten jännitystä on ollut ilmassa siitä, millainen tuntu ja fiilis ammeessa todella on. 

4 //  Suomen Voimistelutuotteen ja Ready Set Polen kanssa yhteistyössä toteutettu kotishalani on muodostumassa lempipaikakseni talossa. olen järjettömän innoissani siitä, että talossa on oma selkeä tila joogata, kuntoilla ja rentoutua. 

5 //  ruokailutilan kruunuksi seinälle nousee Jussi Heikkilän oivaltava, yli kaksimetrinen höyhentyö. työssä on käytetty lukuisten lintulajien höyheniä, mikä teos yhdessä ikkunasta pilkistävien linnunpönttöjen kanssa, sitoo läheisen luonnon ja talon interiöörin yhtenäiseksi tunnelmaltaan. 

 

lisää talopostauksia löydät tämän linkin takaa.

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kulunut viikko on ollut kiireisin hetkeen.

talon valmistuminen on niin liki, että kaikki ne päätökset ja valinnat, mitä on voinut aiemmin vielä lykätä tuonnemmaksi, on valittava nyt. on pitänyt valita ovenkahvat, verhokiskot makuuhuoneisiin, finalisoida loput materiaalitilaukset kuten shalan valtaisat seinäpeilit ja vaikka sun mitä. 

näiden juoksevien asioidan kanssa suhatessa, ja järjissä pysymiseksi välttämättömän päivittäisen liikkumisen lisäksi en ole ehtinyt juuri muuta. 

kuvituksena muutama pikaotos puhelimesta, joissa mm. spassa vihdoin seinälle noussut valtaisa peili, sekä kotiviidakon uusi tulokas, harvalehtinen mutta kehityskelpoinen kuitupalmu. 

tulavalla viikolla ryhdistäydyn taas raksapostausten kanssa, nyt hetkeksi Helsinkiin nauttimaan vapaista! 

mukavaa viikonloppua toivottaen, 

Tiiu Piret xx

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

uusin luottotuotteiden- listalle päässeistä arjen pelastajista on nämä täydellisesti istuvat farkut, jotka keräsivät eilen instastoryssa vilahdettuaan kovasti kyselyitä osakseen.

olen etsinyt varmaan jo vuoden kaksi, kivipestyä perusfarkkua, jossa olisi juuri ja juuri navan alle yltävä vyötärö, aavistuksen kapeneva lahje ja takamukselle imartelevasti sijoitetut taskut. 

malli löytyi ihan sattumalta, kun tuttu myyjä kehotti sovittamaan - oli kuulemma ihan minun farkku. ja johan todella oli. farkku on BikBokin ja nimeltään Mom Stone.

mallistokuvissa sorjasäärisen mallin yllä lahje näyttää - kuten kuuluukin - selvästi cropped mittaiselta. omaan 161 senttiseen varteeni, ja verrattain lyhyisiin kinttuihin, oikeasti hyvinkin lyhytmittaiseksi tarkoitettu lahkeenmitta paljastaa juuri oikean verran nilkkaa. lahje jää ideaalisti noin neljä senttiä ulkokehräsluun yläpuolelle - tämä siis, jos olet yhtä lyhyttä sorttia kuin minä. 

Pages