Ladataan...
lainahöyhenissä

 

lattiallamme on nyt jo muutaman viikon lojunut sekalainen ja alati elävä väri- ja materiaalimallien rykelmä.

on erisävyisiä valkeita, harmaita ja beigejä väriliuskoja, on puupalikoita, laattoja ja kivimortteleiden survimia. suurien ikkunoiden edessä niitä on helppo siitä tiirailla valon vaihtuessa - vaikkakin kaikki tämä on tietyllä tavalla turhaa, kun vaihtoehdot täytyy kuitenkin käyttää vielä varsinaiessa kohteessa ennen valintaa. 

mutta onpahan ainakin sellainen tunne, että tässä tapahtuu koko ajan ja eteenpäin mennään. 

ja sehän on kivaa se. 

 

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tänään on ollut erityisen monta syytä hymyyn.

1 //  koko alkuvuoden kestäneen sairastelun jäljiltä pääsin pitkästä aikaa sunnuntain iltajoogaan. suureksi riemuksi huomasin kehittyneeni levossa, vaikka ounastelin täysin päinvastaista. harjoituksen jälkeen olo oli parempi kuin aikoihin. eläköön keho ja liikunta! 

2 // talomme rakennusaikataulu on aikaistunut roimasti. alkujaan aloitusajankohdaksi suunniteltu kesäkuu vaihtuukin huhtikuuksi, ja olen aivan  p ä h k i n ö i n ä. (kuvassa lehden alta pilkistävä talokansio kulkee aina mukana)

3 // rakasta kotikaupunkiani ei ole siunattu (muutamaa helmeä lukuunottamatta) kovin kummoisella ravintolatarjonnalla. erittäin toivotun lisän Jyväskylän ruokakulttuuriin tuo kevällä aukeavat Fafa's ja kuopiolainen Panza. 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

onni on uusi talviparka, joka pitää lämpimänä nyt, ja ainakin seuraavat kymmenen vuotta. alati enemmän erähenkiseksi kääntyvä sieluni osaa iloita nykyään paljon enemmän tällaisesta pakkasenkarkoittajasta, kuin silmiä hivelevästä merkkilaukusta.

uusi takkini on Fjällrävenin miesten mallistosta, ja kantaa nimeä Barents- parka. tykkään takin konstailemattomasta leikkauksesta, isoläppäisistä taskuista ja jättimäisestä hupusta - naisten takeille ominaisten vyötärövekityksien puuttuminen on myös erityisesti mieleeni. 

lumista viikonloppua! 

Pages