Ladataan...
lainahöyhenissä

 

ainoastaan käsimatkatavaroilla matkustaminen luo aina oman haasteensa lomapukeutumisen suunnitteluun. ilokseni huomasin tällä kertaa, että garderobini on siinä mielessä hyvällä mallilla, että mukaan pakattavat vaatteet valikoituvat äärettömän kivuttomasti, ja laukkuun olisi jäänyt jopa tilaa tuliaisillekin. 

näillä (ja muutamalla topilla, nahkarotsilla, alusvaatteilla ja tennareilla) selvisin neljä päivää loistavasti: 

1. musta jokapaikanmekko. omistan kaikkiaan kolme täydellistä mustaa, väljälinjaista mekkoa, jotka taipuvat tennareiden kanssa päivään, ja nilkkureiden kanssa iltaan. myös sukkahousujen denierlukua vaihtamalla, tai sukat kokonaan poisjättämällä, asuun saa aina erilaisen ilmeen. 

2.  ohuehko pohjemittainen takki. hyvin leikattu takki luo huolitellun ja tyylikkään ilmeen asuun kuin asuun. tämä ajaa kätevästi myös viltin virkaa lennoilla, mikä kaltaiselleni palelijalle on ehdottoman tärkeä osa matkustamista. 

3. kepeät leveälahkeiset housut: matkustus- ja lomavaatteissa itselleni tärkeintä on helppous ja mukavuus. en ollenkaan jaksa kiristellä huonoissa kengissä tai ahdistavissa housuissa. liehulakeiset culottesit yhdistettynä mustaan singlet- toppiin tai rentoon villapaitaan toimii tilanteesta riippumatta. 

4. kauniit asusteet: pakkaan viikonloppulomallekin pieneen korupussiin muutaman parin korvakoruja, ja kauniin kellon. klassiset asusteet luovat viimeistellyn vaikutelman, eivätkä paina laukussa juuri nenäliinapakettia enempää. uusi suosikkini on Daniel Wellingtonin metallirannekkeinen siro kelloni* sävyssä Melrose, jonka sain valita kauniista Classic Petite mallistosta. kello on paitsi todella tyylikäs, myös ihanan kevyt.

sain myös allennuskoodin "PIRETT" lukijoilleni jaettavaksi, jolla saa  -15% alennuksen ja ilmaisen toimituksen koko Daniel Wellingtonin valikoimasta huhtikuun 30. päivään saakka. 

5. kevyt laukku: lomalla tahdon pitää kädet vapaana kantamuksista, minkä vuoksi kevyt cross body laukku on paras valinta lomamatkoille. kannan Chanelin klassikkolaukkuani lähes aina cross body tyyliin, mikä ei pitkien kävelypäivien päätteeksi osoittautunut ollenkaan hyväksi valinnaksi. vaikka laukku kevyehkö onkin, alkoi metallihihna silti painaa olkapäähän ikävästi. 

 

* kello saatu 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

 

anteeksi korni otsikko, mutta mitä muutakaan sitä kirjoittaisi kun photo diary kuulostaa hölmöltä sekin. 

kuten jo sanoin Rooma oli uskomaton. tämän todistaa kohdaltaan myös se, että kaikki yhdeksänhenkisestä lomaseurueestamme totesi tämän aurinkoisen ja ruuantäyteisen nelipäiväisen parhaaksi lomakseen ikinä. 

mieli on niin kepeä ja täynnä energiaa, että tuntuisi kuin olisin ollut reissun päällä kaksi viikkoa nyt ainakin. 

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

huh, Rooma oli uskomaton

aamuyöstä kotiin palattua on mieli ja sydän vielä vahvasti Italiassa. heti kun saan laukut ja kuvat purettua, niin palaan ravintolavinkkien ja lomakuvien muodossa. 

nyt keskityn hetken vielä olennaiseen - pizzaähkystä selviämiseen ja viimeisestä lomapäivästä nauttimiseen. 

Piret xx

kuva //  Laura Seppänen 

Pages