Ladataan...
lainahöyhenissä

 

uskomatonta, että siitä on jo kaksi vuotta, kun hartaasti odotettu riehupentu saapui kotiin. tismalleen 730 päivää, aamua ja yötä. 

aika on kulunut kuin siivillä.

jossain tässä 24 kuukauden aikana Chloe on kasvanut aikuiseksi 15 kiloa suuremmaksi, ja vallannut vähintään kolmanneksen sängystämme. niin paljon riemua on tyttö tuonut mukanaan, etten voi kuin ihmetellä, miten sitä aiemmin on tullut edes toimeen - ihmiset keskenään, ilman koiraa.

älytön ajatus. 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

viikonlopun Turun keikauksella oli hevostelun lisäksi toinenkin tarkoitus: valita lattia taloomme.  

olin odottanut retkeä Timberwisen Loimaan uusitulle showroomille jo hyvän aikaa, ja odotus viimein palkittiin lauantaiaamuna. kaunis ja lämmin puulattia oli ehdoton valinta lattiamateriaaliksi betonilattian tulleen hylätyksi kolhon olemuksena vuoksi. aidot puulankut kävivät hetken mielessä nekin, mutta kotimainen laadukas parketti valikoitui kuitenkin asennus- ja käyttömukavuutensa johdosta melko nopeasti voittajaksi. 

paikallisessa rautakaupassa olin jo käynyt hivelemässä Timberwisen mallipaloja, ja Loimaan showroom- reissulla oli oikeastaan vain tarkoitus varmistua valinnasta, kun kaikki vaihtoehdot olisi samanaikaisesti nähtävillä. 

vaikka tarjolla olisi ollut äärimmäisen kauniita tammiparketteja, pysyi valinta kuitenkin ennalta valitussa saarnessa.

kauniin vaalea, luonnollisesti pintakäsitelty saarni sopii loistavasti talon henkeen ja ympäröivään luontoon -  ja on muutoinkin yksinkertaisesti maailman kaunein parketti

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

"parhaat kisat ikinä"- tokaisi kainalossani nakottava uljaan ratsuni puoliomistaja eilisestä kisapäivästä. 

selvitimme Ypäjä Yön kanssa 70 & 80 luokat sen verta mallikkaasti, että nappasimme jaetun 1. palkinnon molemmista luokista. Yö on kehittynyt esteillä todella varmaksi suorittajaksi ja on radalla suorastaan ihana ratsastaa. jopa seesteiseksi kuvailivat kanttiininneidit Yön menoa esteradalla. 

seuraava kisaetappi on kahden viikon päästä 2. tason koulukisoissa - Suomi100 suomenhevosten juhlaluokassa. hevoselle, kouluratsu kun on, tämä on helppo nakki - itselleni aivan karmean jännittävä paikka.

olen henkeen ja vereen esteratsastaja, enkä ole koulukisoissa käynyt kuin ihan penskana muutamia kertoja. ja vain, koska valmentajani painotti viisaana hevosihmisenä kouluratsastuksen tärkeyttä, ja ylipäätään monipuolisuutta valmentautumisessa. 

toisaalta luotan, että saan Yöltä tukea kouluradalla, samaan tapaa kun hän saa tukea minulta esteradalla. ja se on paljon se. 

kisakuvia voi käydä katsomassa lisää Henni-Leena Heleniuksen sivuilta.

kuvat// Henni-Leena Helenius & Terhi Nurmi 

 

Pages