Ladataan...
lainahöyhenissä

 

 

nyt, kun kesäloman alkuun on tasan kaksi viikkoa, tuli vahva tarve ottaa muutama päivä blogilomaa. ottaa vähän aikaa elämiseen - ilman, että siitä tarvitisi kirjoittaa.

inspiraatio on hivenen hävöksissä, eikä se pakottamalla löydy tietenkään.  

siispä sanon ammoisiksi auenneiden pionien saattelemana hetkeksi hei.

palataan pian ystävät. toivon kesäänne iloa ja aurinkoa. 

Tiiu Piret xx

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

pitkästä aikaa aidosti sykähdyttävää keittiödesignia. 

italialaisen Cesar nimisen keittiöfirman Unit- keittiö on kerassaan ihastuttava - kalustemainen ilme ei muistuta lainkaan perinteistä keittiötä.

erityisesti pidän kalustejalkojen aikaansaamasta ilmavuudesta perinteisen umpisokkelin sijasta. tällaista voisi harkita omaankin keittiöön - tosin saarekkeen osalta ei tule onnistumaan. saarekkeeseen asennettava Bora liesituuletin viedään lattian kautta hormiin ja edelleen ulos - mikä hormiasennus ei näyttäisi kovinkaan hääviltä muuten ilmavan saarekkeen kanssa.

komeroseinää sen sijaan voisi jopa mahdollisesti harkitakin kalustejaloilla kevennättäväksi. onneksi tässä on vielä hieman aikaa harkita nyansseja vaikka isot linjat onkin päätetty jo. 

source // cesar.it

Ladataan...
lainahöyhenissä

juhannustunnelmia viikonlopulta. 

1// valtaisa kokko Muuratsalon Rilluniemessä. vaikka Jyväskylästä olen kotoisin, en ollut koskaan aiemmin käynyt Säynätsalo-Muuratsalo akselilla. suosittelen varauksetta, kauniimpaa Päijännemaisemaa saa hakea. 

2 // äidin "jääkaapinvaloista" loihtima mätikakku oli poskettoman hyvää. reseptin jaan tännekin, jahka saan hänestä tivattua irti, mitä kaikkea kakkuun leivottiin. 

3 // valkoinen pitsinen vintagekaftaani on yksi kauneimmista vaatteistani, ja henkii ihananasti mennyttä aikaa ja nostalgista kauneutta. 

4 // surusilmäisen Chloen kanssa jo toinen yhteinen juhannus takana. niin se aika kiitää. 

5 // ..kirjaimellisesti viisi minuuttia ilman villasukkia. 

Pages