Ladataan...
lainahöyhenissä

 

edellisestä talopäivityksestä onkin vierähtänyt melkein kaksi kuukautta, ja työmaa on edennyt hienosti. 

ikkunat asennettiin Portugalin lomani aikana, ja väliseinät ovat nousseet päivässä parissa. nyt kun talon ja tilan hahmottaa ensimmäistä kertaa konkreettisesti, on ihana huomata, kuinka hartaasti hiottu pohjaratkaisu on juuri niin toimiva kun uskalsi toivoa.

on tämä jännää hommaa.

 

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

ihastuttavan raikasta joogamiljöötä á la australialainen Good Vibes Yoga . 

yhteen talon makuuhuoneista rakentuu pieni jooga- & jumppahuone, ja tämän aussistudion kaltaisia hyviä viboja olisi tarkoitus loihtia omaankin hyvinvointitilaan. materiaalivalinnat saarnilattian ja koivuviilun kanssa osuvat ainakin jo yksiin - viherkasvit ja palo skandinaaviseen raikkauteen sen sijaan löytyy jo omasta takaa. 

Namaste, ystävät. 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

"nykypäivänä tuntuu mukamas luontevalta jakaa joka hetki, mutta voisihan sitä joskus olla ihan vaan oikeasti hiljaakin."

 

lainaus erään lukijan kommentista päivien takaa, joka pisti kovasti ajattelemaan suhtautumistani sosiaaliseen mediaan. elämäni jakamiseen eri kanavissa, ennemmin, kuin elämään näissä hetkissä.  

en edes muista, koska olisin viimeksi ollut lomalla ilman jatkuvaa painetta blogimateriaalin hankkimisesta - että sitä ihan vaan lomailisi. tarttuisi hetkeen samalla intensiteetillä, kuin joskus muinoin. 

päätin kokeilla. 

nyt kotiin palattua, kamera ammottaa tyhjyyttään, mutta ihminen voi hyvin. ehkä paremmin kuin koskaan. 

kiitos Portugali, olit unohtumaton. 

Tiiu Piret xx 

 

Pages