Ladataan...
lainahöyhenissä

 

viime lauantaihin herättiin näin värikkäästi. olkoonkin, että ääni oli käheänä aamun asti laulamisesta, ja energiatasot vähintäänkin alhaalla. 

kolmen värikkään juoman suora - vihermehu, mimosa & inkiväärishotti - oli todella onnistunut ratkaisu juuri tähän aamuun. osa aamiaispöydästä valmistautui ystävän häihin, ja minä sen sijaan keräsin voimia raksalla odottavaan siivousurakkaan. yhtä kaikki - mehuksi puristettu luonnonenergia tuli tarpeeseen joka likalle. 

oh hoh, miten väritöntä elämä olikaan ilman mehulinkoa.

ps. mimosatkin nousevat aivan uudelle levelille, kun appelsiinimehun linkoaa itse purkkitavaran sijasta. 

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

talokatsausta 19. rakennusviikon alkupäiviltä.  

tältä työmaalla näytti sunnuntaina - kaikki seinät on levytetty, ja kattojen levytys on päästy aloittamaan sekin aikataulussa eilen. 

saunan paneeleita, ja seinien lopullista sävyä vaille kaikki on nyt valittu ja suuri osa tavaroista myös tilattu. materiaalipostauksia on kovasti kyselty, joten ajattelin kasata lähiaikoina kollaasia taloon valikoiduista sävyistä ja materiaaleista - vielä kun en näitä pysty raksalla kuvailemaan. 

taannoisessa laattapostauksessa kerrotut valinnat meni ikävä kyllä vaalean Terrazzo- laatan osalta uusiksi. vaaleanharmaa Terrazzo näytti ikkunasta aukeavan kalliomaiseman vieressä aivan sinertävältä, eikä tätä voinut missään nimessä edes harkita. kontrasti luontoon oli aivan karmea. 

kuvista löytyvästä viidestä (oikeasti keskenään erilaisesta) mallilaatasta valikoitu lopulta terrazzo-suunnitelman kariuduttua pikavalintana neutraali, ja maisemaan passelisti istuva, iso laatta spa:n, vaatehuoneen ja kodinhoitohuoneen lattiamateriaaliksi. 

 

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

syksyn ensimmäisten asukuvien myötä esittelen arkiaamujen luottopaitani. omasta kaapista tämä löytyy tällä hetkellä valkoisena ja tummansinisenä - suosikkivärini, musta, on vielä hankintalistalla. 

ihastuttava vaate, joka näyttää huolitellulta niin farkkujen, kuin suorien housujenkin kanssa, ja on todella kepeä kantaa.

omaan aika massiivisen olkapää-käsivarsilinjan, mitä en mieluusti korosta pukeutumisessani - tästä syystä harva volyymihihainen paita sopii ylleni. tässä Zaran mallissa hihan volyymikerrokset ovat kuitenkin lähempänä kyynärpäätä kuin olkapäätä, mikä taas toimii oikein hienosti vartalotyypilleni. 

jos kaipaat garderobiisi huolettomia, ja kauniisti leikattuja yläosia, suosittelen tätä liehuhihaista varauksetta. 

aurinkoista viikkoa!

 

 

 

Pages