Ladataan...
lainahöyhenissä

 

EDIT //  pöytä on myyty. 

kuvien upea antiikkipöytä etsii uutta kotia. 

täydellisesti ajan patinoimaa puupöytää etsin aikanaan pienen ikuisuuden. uuteen kotiini on mitoitettu kuitenkin pyöreä ruokapöytä, ja tämä on liian upea yksilö varastoon säilöttäväksi. 

pöytä on 1800- luvulta, alkujaan Ruotsista, ja tullut Suomeen Bukowskin huutokaupan kautta. edellinen omistajansa entisöi pöydän Tampereen kaupunginteatterin entisöijällä nykyiseen loistoonsa. pöytä on mitoiltaan 186 x 70 - korkeus on hieman nykytuotantoa korkeampi 86cm. pöydän pintaa on huollettu säännöllisesti puuöljyllä. 

vastaan lisätiedusteluihin mielelläni sähköpostitse lainahoyhenissa@windowslive.com

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

täydellistä minimalismia ja sävyjen harmoniaa yhdistettynä runsaaseen vihersisustamiseen. hurmaava Saint Laurent appartement on montrealilaisen Atelier Bardan suunnittelema upea tila, jossa yhdistyy loft- henki ja hotellimaisuus saumattoman kauniisti. 

sisustusinto alkaa olla sitä sorttia, etten malttaisi odottaa oman kotini valmistumista. onneksi arvioitu sisäänmuutto jouluviikolla tulee mahdollisesti aikaistumaan reilusti, joten huonekalujen tilaaminen alkaa koittaa jo ajankohtaiseksi. 

 

source // Leibal.com, Atelier Barda

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kilpailimme viikonloppuna Ypäjä Yön kanssa jälleen kouluratsastuksessa. 

toisissa yhteisissä - ja henkilökohtaisesti toisissa koskaan - koulukisoissa luotin jo edellistä kertaa enemmän itseeni, ja pystyin ratsastamaan paljon rennomman ja laadukkaamman suorituksen. hienolla 66,477%:n tuloksella ylsimme Yön kanssa kovassa sakissa  3. sijalle Helppo B luokassa. 

toisen luokan debyytti Helppo A:ssa, oli ihan kelvollinen suoritus sekin muutamalla harmillisella askelrikolla. tuomareilta saimme paljon kannustavaa palautetta ja  61.146% tulosta on tästä hieno lähteä petraamaan tulevalla kaudella. 

kuvien auvoisista hymyistä on nähtävissä koko naisvaltaisen hevostiimimme riemu päivän saavutuksia, ja upeasti suoriutunutta hevosta kohtaan. 

kuvat// Terni Nurmi & Henskun valokuvaus

 

Pages