Ladataan...
lainahöyhenissä

 

viime viikolla mieltä ilahdutti monikin seikka - tässä muutamia poimintoja.  

1 // rakastan vierashuoneessa vallitsevaa suloista sekasortoa. huone on kaikkien ylitse jääneiden tavaroiden ja huonekalujen tilapäinen säilytyspaikka, ja tunnelma on ihanan rönsyilevä. ei ollenkaan harkittu, kuten loput huushollista. lattialla lojuu tauluja, peilejä ja valtava määrä viherkasveja sulassa sovussa. vierashuoneessa nukun myös usein päiväunet viikonloppuisin - tässä huoneessa on ihana herätä. 

2 //  olohuoneen viidakko kukoistaa, ja lähestyvä kevät alkaa näkymään uusina lehdenalkuina kasvissa jos toisessa.  

3 // kotikaupungissani on ollut äärettömän kaunista. metsässä asumisen hienouksia on nämä upeat lappimaiset maisemat, mitä saa ihailla paitsi kodin ikkunoista, myös töistä kotiin ajellessa. 

4 // muistatteko nämä armottoman piukat vintage Levikset. nyt se päivä koitti, että nämä ovat passelit - ei purista, eikä kiristä, vaan istuvat kuin hansikas. näin se on nähtävä, että syömisien tarkkailun ja päivittäiseen hikirääkkiin itsensä pakottamisen sijasta monipuolinen ruokavalio ja itselle mieluisaan liikuntaan panostaminen on tie kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. kun mieli on balanssissa, usein kehokin. 

5 // sunnuntai oli puustipäivä. jokainen päivä, jolloin on tarjolla uunituoreita korvapuusteja, on erityisen hyvä päivä.  

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

sain lauantaina joogasilkin solmituksi kattoon, ja kotishala on nyt vihdoin täydellinen. 

joogahuoneesta on tullut itselleni korvaamaton rauhan tyyssija. täällä valkenee aamut, ja taittuu illat, aivan erityisen lempeästi. 

sisustuksen olen pitänyt hyvin yksinkertaisena. oven viereen, sokkelin päälle nostettuja,  kapeita kaappeja lukuunottamatta huoneessa ei ole muita kalusteita. seinälle on tekeillä vielä puinen joogamattoteline, mutta muutoin shala saa jäädä hyvin ilmavaksi. 

kattoon ripustettavaksi suunnitellut voimistelurenkaat, ja ilmajoogasilkki, otettiin huomioon jo hyvissä ajoin kattorakenteita suunniteltaessa. kattoon laitettiin erillinen vahvike, jotta kiinnityskoukut todella pysyvät katossa, eivätkä anna periksi missään tilanteessa. tämä ei ole välttämätön toimenpide tokikaan - kiinnikkeet saa kiinni myös ilman vahvikketta, tällöin on vain valittava huolellisesti oikea kiinnitystapa omalle kattomateriaalille. 

oman joogasilkkini* hankin jyväskyläläisen tankotanssikoulu Ready Set Polen kautta, jonka avulias henkilökunta neuvoi oikean kiinnikkeen valinnassa ja silkin trapetsisolmujen solmimisessa - koskaan kun ei ole aiemmin ollut tarpeen itse solmia silkkiä. aloitan myös ilmajoogan intensiivikurssin samaisella studiolla,  joten lisää ilmajoogasta luvassa myös pian blogissakin. 

energistä maanantaita toivoen, 

Tiiu Piret xx

 

* // tuotteesta saatu yhteistyöalennus

 

Iho

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tuorein lisäys päivittäisiin luottotuotteisiin, mitä en vaihtaisi, tulee tässä - puolalainen luonnollinen  Ziaja kosmetiikka.

ystäväni rohkaisi kokeilemaan kuvassakin näkyvää oliiviöljypohjaista yövoidettaan, ja jäin kerrasta koukkuun. pidän oikeasti kosteuttavista yövoiteista, ja tämän rasvan jäljiltä ihoni on aamuisin kuin samettia. mikään aiemmin käyttämäni rasva ei ole pystynyt vastaavaan. 

Ziajalta käytössäni on myös vuohenmaitosarjan käsivoide, joka on aivan älytön sekin. seitsemän vuotta sitten sairastamani, ikuiseksi arvoituksesi jääneen, ihosairauden myötä käsieni iho on ollut siitä asti oireileva, ja lohkeilevan kuiva. kaikkea, siis aivan kaikkea, olen kokeillut, mutta iho ei ole lähtenyt uusiutumaan. ja nyt, viikon käytön jälkeen, tämä ihmerasva on uusinut ihon täysin. käteni ovat kuin toisen ihmisen. pahoittelut ylisanoista, mutta olen aivan ihmeissäni itsekin. 

merkiltä löytyy kattavasti kaikkea ihonhoitoon ja muita sarjoja oliiviöljyn ja vuohenmaidon rinnalla ovat mm. sahrami, sensitive ja kaakao. hullaannustani ei yhtään vähennä tuotteiden käsittämättömän edullinen hinta - 50ml yövoidepurnukka maksaa alta seitsemän euroa, ja 80ml käsivoide vitosen. Ziaja tuotteita myy Suomessa ainakin Sokos, ja useat luonnonkosmetiikkaan erikoistuneet nettikaupat. 

iloista ja uudistavaa viikonloppua toivoen, 

Tiiu Piret xx

 

Pages