Ladataan...
lainahöyhenissä

 

 

siinä hän on - syy viimeaikaiseen hiljaiseloon blogin puolella. upea 5-vuotias holsteinertammani Clarissa, joka saapui vihdoin viime torstaiyönä kotiin. 

hevoselämää on nyt takana lähes viikko ja en voisi olla onnellisempi. piskuinen tamma on osoittautunut aivan hurmaavaksi yksilöksi, ja on juuri sellainen hevonen, mitä itselleni etsin: reaktiivinen ja herkkä urheiluhevonen, jolla on täyden kympin luonne ja valtava into tehdä töitä.

tai oikeastaan Clarissa on paljon paljon enemmän, kuin mitä lähdin alunperin etsimään - en tokikaan uskaltanut edes haaveilla näin hienon hevosen löytäväni. sirosta koostaan huolimatta Clarissa omaa valtavasti liikettä ja voimakkaan hypyn, mikä toki upean sukunsa (isälinja Clarimo - Clearway - Capitol I, emänisälinja Lancer II - Landgraf I ja emänisänisälinja Caletto III - Cor de la Bryere) puolesta olikin odotettavissa. 

olen aivan järjettömän innoissani uudesta hevosestani, ja sydänjuurissa asti tuntuvasta onnesta. samalla olen aivan yhtä kauhuissani hevosen mukanaan tuomasta vastuusta ja omien rahkeideni riittämisestä. silti uskon, että kaikki järjestyy parhain päin ja olemme hienon yhteisen elämän alkutaipaleella. 

tervetuloa kotiin oi uljas harmaa! 

Tiiu Piret xx

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

nöyrä kiitos kaikista onnitteluista ja kauniista sanoista.

onpahan ollut elämäni hurjimpia viikkoja koskaan.

Suomen kaunein koti- ohjelmassa esitelty kotini aiheutti melkoisen mylläkän. olen saanut aivan valtavan paljon kauniita viestejä, puheluita, onnitteluja ja halauksia. keskustelunavauksia kadulla ja pitkiä sähköposteja siitä, miten kodistani huokuu rauha. 

minua koskettaa aivan sydänjuuriin saakka se, että visioni harmonisesta ja viimeistellystä kodista, on tehnyt niin moniin vaikutuksen. että niin moni aisti sen hartaan tunnelman, mikä kodissani vallitsee. sen lämmön ja energian, mikä kodissani on aina läsnä. 

olen toteuttanut tähän taloon kokolailla sielunmaisemani. rakkauden luontoon, ja niihin asioihin, mitkä merkitsevät elämässä. tuomareiden sanat syntymäviisaudesta ja tarpeekseen saamisesta nostivat ihon kananlihalle. että taloni pystyi kertomaan asukkaastaan tämän, vaikka raati ei ollut tietoinen kuka tai ketkä talossa asuu. 

jakson päätteeksi lipsahti kyynel jos toinenkin poskelleni. olin valtavan liikuttuneessa tilassa, ja koko rakennusprojekti kiteytyi ammattitaisoiden raadin sanoihin siitä kurinalaisuudesta, mitä taloa suunnitellessani vaalin.

se tunne tuntui jokaisessa solussa. se ylpeys omaa kädenjälkeä ja tinkimättömyyttä kohtaan, jonka lopputuloksena sain minulle kauneimman kodin, mitä ajatella saattaa. 

kiitos vielä Sinulle, joka kirjoitit minulle. sanasi merkitsevät maailman. 

Tiiu Piret xx

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

 

kyllä jännittää!! 

tänään, vihdoinkin, tulee Suomen kaunein koti- kilpailun jakso, jossa kotini on ehdolla finaaliin. tuntuu hurjalta nähdä oma koti televisiossa, ja ennen muuta kuulla, mitä sisustamisen ja rakentamisen ammattilaiset ovat sieluntuotoksestani mieltä. 

täällä on tassut ja peukalot pystyssä että kaikki sujuisi hyvin, eikä talon emäntä olisi liian tönkerö telkkarissa. 

ihanaa jos katsotte ystävät!

iloisin terveisin, 

Tiiu Piret, Chloe mustaturpa ja poikaystävänsä Martti 

 

 

Pages