Ladataan...
lainahöyhenissä

 

yhteistyössä, Finnish Design Shop 

suunnittelin taloni sisustuksen jo hyvissä ajoin, heti siitä alkaen, kun pohjapiirustus oli saatu valmiiksi.

unelmani oli moderni ja minimalistinen koti, missä erinomainen tilasuunnittelu, laadukkaat ja ajattomat materiaalit sekä vallitseva luonto yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi. tahdoin kodin, joka ei vaadi valtaisaa huonekalusumaa tai tavaramäärää, vaan joka on vaikuttava ja kotoisa vaikka vain kiintokalusteineen. 

tältä pohjalta oli innostavaa lähteä valitsemaan niitä valittuja huonekaluja, ja sisustuselementtejä, joilla pystyn entuudestaan korostamaan tilan tunnelmaa. 

 

 

arvostan laatua ja skandinaavista designia, mistä syystä valitsin kodin kalustamisen yhteistyökumppaniksi maailman suurimman pohjoismaisen designin verkkokaupan, Finnish Design Shopin. valtaisan verkkokauppansa vahvuutena on paitsi poikkeuksellisen laaja brändivalikoima, myös tuotteiden todella nopea toimitus - Finnish Design Shop varastoi omaan varastoonsa suuren osan tuotteistaan, mistä syystä ne on saatavissa toimitettavaksi vain muutaman päivän toimitusajalla. 

omasta tilauksestani kaikki, paitsi Menun Afteroom penkki, olivat varastotuotteita ja saapuivat kotiin toimitettuina parissa päivässä. tilaustuotteena toimitettu Menun penkki saapui sekin heti, kun Menu sai omien toimitusvaikeuksiensa vuoksi lähetyksen eteenpäin. kaiken kaikkiaan tilaus kokonaisuudessan sujui juuri niin huolettomasti ja mutkattomasti kun toivoin.

erityismaininta on annettava Finnish Design Shopin ihanalle henkilökunnalle. tähän olen kiinnittänyt huomiota jo kauan ennen yhteistyöprojektiamme. olen hyödyntänyt verkkokaupan chat- palvelua useampaan sisustuspulmaani, ja aina olen saanut erittäin hyvää ja ripeää palvelua. mikäli en ole saanut vastausta heti, on minuun otettu yhteyttä kun vastaus pulmaani on saatu selvitettyä. arvostan hyvää asiakaspalvelua aivan äärettömästi ja pistän sen lähes poikkeuksetta etusijalle uusia hankintoja ja niiden ostopaikkaa miettiessäni. 

suosittelen lämpimästi kurkkaamaan Finnish Design Shopin kutkuttavaa valikoimaa. verkkokaupassa on juuri nyt kevään alennuskampanjan lisäalennus käynnissä, jossa jo alennetuista tuotteista saa 15% lisäalen. 

kirjasin tuohon alas vielä listan kotoani löytyvistä Finnish Desigin Shopin tuotteista linkkeineen.

 

Tiiu Piret xx

 

 

Finnish Design Shopin tuotteet kotonani

Vitra Akari 10A, lattiavalaisin 

Menu Afteroom penkki (tilaustuote) 

Skagerak Nomad jakkara

Skagerak Georg peili 

Hay Slit pöytä 

Artek 124 degrees peili 

Menu Socket pöytävalaisin 

Marimekko Ming vaasi 

AYTM Curva lehtiteline

Hay Field leikkuulauta

* tuotteista saatu yhteistyöalennus* 

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

sattuipa niin mukavasti, että On the Run II - kiertuehuumassa, hetken mielijohteessa ostetut Beyoncen keikkaliput povaavat kesälomamatkaa Barcelonaan. keikkaa lukuunottamatta kaikki on vielä avoinna. 

edessä on siis paras osuus, suunnittelu. 

minne mennä ja missä syödä. ollako koko loma Barcelonassa vai suunnata hetkeksi Costa Bravan rannikolle rantalomalle. roadtrip kiinnostaa, kuin myös pyöräretket, aito kaupunkikulttuuri ja loputtomat päiväviinit tapaksineen. 

turistitärpit sikseen, löytyykö Sinulta Barcelona- vinkki, mitä ei kannata missata? se saa olla mitä vaan. alue missä majoittua, paras aamiaiskahvila, tunnelmallisin kirjakauppa tai mitä ikinä tahansa. myös Barcelonan lähialueet kiinnostavat. 

arvostan suuresti jokaista vinkkiä!

kiitos ystävät. 

 

Tiiu Piret xx

Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

siinä se viimein komeilee, unelmieni Chanel. 

Chanelin Boy laukku on ollut haaveissani aika lailla siitä saakka, kun malli lanseerattiin vuonna 2012. kuitenkin hintansa puolesta tämä haave on ollut täysin tavoittamattomissa noin vain ostettavaksi. 

ikivanha vintage Chanelini on ollut minulla jo vuosia päivittäisessä käytössä, ja alkaa olemaan niin huonossa kunnossa, että minun oli haikein mielin siirrettävä se vain harvakseltaan käytettäväksi. aika oli tästä syystä hyvin otollinen uuden hankkimiselle. 

olen  tarkka siitä, mihin rahani laitan ja pienikin säästö näin mittavassa hankinnassa on aina kotiinpäin. olen ostanut Mulberryn Alexaa lukuun ottamatta kaikki designerlaukkuni käytettyinä. näin tein tälläkin kertaa - etsin pitkään sitä oikeaa laukkua, ja vihdoin sain unelmalaukustani todella hyvän diilin, kun sen entinen omistaja halusi omastaan luopua vähäisen käytön vuoksi. 

kuitenkin, laukkuvalinta meni pitkästä harkinnastakin huolimatta pieleen -  heti laukun saatuani tajusin, ettei ruthenium väriset tummuneet hopeametallit olleet lainkaan tyyliäni. käytän ainoastaan kultaisia koruja, joten tiesin heti ensisovituksella, ettei tämä olekaan minun laukkuni. harmistuksesta selvittyä ryhdyin selvittämään mahdollista vaihtokauppaa - jos kävisi niin älytön tuuri, että jollakulla sattuisi olemaan vastaava tilanne - että omistaisi saman laukun kultaisilla metalleilla, ja mielisi ennemmin hopeaa itselleen. 

 

 

vastoin odotuksia, sain lähes heti vastauksen Facebookin Chanel- ryhmässä vaihtokauppa tiedusteluuni. eräällä naisella oli kuin olikin kultaisena tismalleen sama laukku, joka oli osoittautunut vikaostokseksi ja hän oli innokas vaihtamaan laukut päikseen. sovimme heti tärskyt asuinpakkojemme puoliväliin Tampereelle, ja vaihdoimme laukut molempien suureksi riemuksi. 

nyt laukkuhankinta tuntuu juuri siltä, miltä kuuluukin - nipistää pikkaisen vatsanpohjasta. 

suosittelen lämpimästi 2ndhand kulttuuria designer laukuissa - niinkuin missä tahansa muussakin hankinnassa. tarkkana kun on, voi tehdä todella hyviä löytöjä.  takuulla aitoja käytettyjä ja uusia luksuslaukkuja myy ainakin Vestiaire Collective, Designer Wish Bags & Designer Vintage

 

aurinkoista viikkoa toivoen ja riemusta ratketen, 

Tiiu Piret xx

 

 

Pages