Vieraskirjan kommentit ovat julkisia ja näkyvät kaikille..

Ladataan...

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.
Liity yhteisöön » tästä.

CAPTCHA

Kommentit

Robynhoodie
Robynhoodie
Hei! Ihanaa 'Instamania' juttusi sai ihan vappufiiliksiin, sillä "keltainen leski" saatuu olemaan munkin lempparia. Olen Lilyn uusi jäsen ja kurkkinut täällä jonkin aikaa, sillä tutkin verkkoyhteisöjä ja olen erityisesti kiinnostunut Lilyn maailmasta. Nimeni on Anni Tervonen, opiskelen Tampereen yliopistossa ja teen gradua. Lily on osoittautunut tosi mielenkiintoiseksi ja olen seurannut palstaasi. Olisitko halunnut kertoa omasta osallistumisestasi? Voit vastata vaikka näihin kysymyksiin: - Kertoisitko Lily-jäsenyydestäsi? Milloin liityit? Kuinka jäsenyytesi on kehittynyt? - Miksi osallistut Lilyn toimintaan? Kuinka osallistut? - Miksi pidät omaa palstaa? Kuinka kauan olet sitä pitänyt? - Koetko Lilyn yhteisönä? Voit vastata palstalleni Lily ja minä ( http://www.lily.fi/palsta/lily-ja-mina ) tai sähköpostilla osoitteeseen: anni.tervonen@uta.fi. Tuhannet kiitokset vastauksestasi ja ihanaa kevättä! Terveisin, Anni Tervonen ’Lily-noviisi’ PS. Tutkielmassa haluaisin mahdollisesti julkaista jotain kommenttejasi. Voinko mainita sinut tutkielmassa nimimerkilläsi ja julkaista kirjoituksiasi ja vastauksiasi? En tietenkään julkaise nimimerkilläsi mitään, jos et halua :)
Luru
Changes
Heips! Heitin haasteella - otatko kopin? http://www.lily.fi/juttu/4x11-haasterasti
harmistunut (Ei varmistettu)
Moikka! Oon lueskellut useamman vuoden tätä blogia ja tykkään elämänmakuisesta kirjoitustyylistä. Nyt täytyy vaan kommentoida sitä, että bloggaukset on mennyt hurjasti kaupallisempaan suuntaan ja pääasiassa tuotteiden (käsirasvat, muffinsit, yms..) mainostamiseen. Miksi näin?
Piret
lainahöyhenissä
Hei, ja kiitos viestistäsi. Ymmärrän täysin harmistumisesi. Kaupalliset yhteistyöt eivät ole lisääntyneet blogissani - ne vain ikävä kyllä tuppavat aina painottumaan syys- ja kevätkuukausina hyvin suppealle ajanjaksolle, mistä syystä tuntuu että julkaisen "mainoksia" alituiseen. Blogissani on julkaistu tänä vuonna 5 kaupallista yhteistyötä, mikä ei mielestäni ole paljoa. Olisi hienoa pystyä kirjoittamaan blogia sitoutumatta mihinkään tai kehenkään, mutta se on kovin hankalaa. Etenkin kun blogini ei ole minulle työ, vaan teen tätä normaalin arkityön lisäksi - postausten kuvaaminen ja kirjoittaminen vie hurjasti vapaa-aikaani, ja jos silloin tällöin on mahdollisuus ylimääräiseen korvaukseen tästä työstä, otan sen usein vastaan mikäli yhteistyökuvio on itselle mieluisa. Tämä aihe nousee esiin nyt kolmatta syksyä peräjälkeen, kun kaupallisia yhteistöitä on muutamia - ja muuten valon vähyyden vuoksi blogissa on tavallista hiljaisempaa. En tahdo tuntea syyllisyyttä siitä, että blogini sisältö ei aina ole yhtä timanttia. Blogin tulisi tuoda elämääni positiivisia asioita. Ei negatiivisia. Tiiu Piret