Paluu blogin ääreen

 

Noniin. Niinhän siinä sitten kävi, että koko blogiprojektin alku katkesi kuin kanan lento. Suurin syy oli se, että uusi työ vei alkuun yllättävän paljon voimia, ja sen jälkeen blogiin oli koko ajan vaikeampi palata. Aion kuitenkin yrittää vielä kerran tämän blogin kanssa. Jos se ei tästä lähde liikkeelle, niin poistan koko blogin vähin äänin ja hautaan unelmani blogin kirjoittamisesta (ainakin seuraavaan innostukseen asti).

Toinen syy kirjoittamisinnon hiipumiseen olivat tekniset haasteet. Tekstin tuottaminen ei ollut ongelma, mutta asettelu ja erityisesti kuvien lisääminen oli suorastaan syvältä. Olikin erityisen ilahduttavaa, että Lilyn alusta on uudistunut, ja ainakin näin tuottamisen näkökulmasta kirjoittaminen on noin miljoona kertaa helpompaa. Myös kuvien lisääminen on helpottunut tuhannesti, tosin haasteena on vielä se, että niitä kuvia pitäisi ilmeisesti myös muistaa ottaa, heh.

Kolmas haaste oli se, että elämässä kyllä tapahtui paljon niin hauskoja kuin kummallisiakin juttuja, mutten oikein osannut valita, mitä ja miten niistä kirjoittaisin. Miten kirjoittaa esimerkiksi työstä niin, että oppilaiden yksityisyys varmasti säilyy? Tätä en ole vieläkään täysin ratkaissut, mutta nyt kesällä ei toisaalta ole sitä ongelmaa, koska ei ole sitä opetustyötäkään.

Kevään aikana on kuitenkin kertynyt paljon hauskoja juttuja, joista aion nyt kirjoittaa. Partio tulee näkymään (luultavasti) paljon täällä blogin puolella, vaikka kesä onkin suurelta osin myös partion loma-aikaa. Lisäksi kirjoittelen varmasti juttuja kevään kommelluksista töissä sekä tulevaisuuden suunnitelmista. Eli kaikenlaisia ajatuksia ja postaus-ideoita on kyllä kerääntynyt, nyt ne pitäisi vain  jäsennellä ja kirjoitella. Eli koettakaa kestää ja pitäkää sormet ristissä, että tästä kirjoittamisesta nyt viimein tulee jotain.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *