Podcastit

Rakastan podcasteja, arki sujuu näppärästi kuuntelmalla podcasteja välimatkoilla, kuntosalilla ja lenkillä. Käynkin välillä vaan lenkillä ihan podcastien kuuntelun ilosta, koska se on vaan parasta olla ulkona ja kuunnella samalla jotain podcastia. Näitä voi sanoa podcastkävelyiksi. Podcastit on myös ihanaa vaihtelua perinteiselle musiikin kuuntelulle. Lisäksi tykkään siitä, kun joku puhuu jotain aivan päätöntä hömpänpömppää johon pääsee välillä itsekkin samaistumaan tai räkättämään mukana. Ne mullisti mun elämän viime kesänä, kun lähdin poimimaan mustikoita metsään, niin siinä samalla päätin testata podcastin kuuntelua ja hyvä, että tutustuin tähän. Alkoi marjojen poimnta sujua, kun samalla oli jotain mihin keskittyä niin intesiivisesti. Podcasteja on niin paljon erilaisia, joista jokainen varmasti löytää itselleen jotakin. Niitä on niin helposti tarjolla niin monessa paikkaa kuten Spotifyssa, SoundCloudissa ja Podcastit-sovelluksessa. Suosittelen kyllä kokeilemaan ja kuuntelemaan podcasteja on mienaan mielenkiintosia ja aivoja buuttaavaa homaa.

Oon kuunellu tässä viimeaikoina podcasteja taas innokkaasti, joten voisin listailla viimeisimpiä, mitä olen kuunnellut:

Nonsense

Muokkaa kuvaa

No ihan ekana täytyy mainita mun yksi lemppareista jo pitkään. Nonsense-podi on kahden naisen Linda Juholan ja Alexa Dagmarin ylläpitämä podcast, joka saa mut kertatoisensa jälkeen nauramaan missä vaan ja jengi kattoo varmaa onko mulla kaikki ihan ok. Nonsense on siis nimensäkin mukaan rentoa ja päätöntä höpötystä ihan mistä tahansa aiheesta. Aiheet rikkovat rajoja, käsittelevät heidän henkilökohtaista elämää tai jotakin mielenkiintoisia aiheita. Rakastan tässä podissa just sitä avoimmuutta, henkilökohtaisuutta ja rentoa meininkiä. TYKKÄÄN!

POKS

Kuvahaun tulos haulle poks podcast

Tää on tänä kesänä ilmestyny Veronica Verhon ja Sita Salmisen ylläpitämä podcast, joka on hyvin samantyyppinen kuin Nonsense-podi. Vaikka onkin tuore niin oon nauttinu jokaisesta jaksosta paljon ja odotan innolla, että tulee uusia. Jokainen jakso käsittelee jotakin tiettyä aihetta ja jokainen jakso on tarkoitus aloittaa aina juomalla, joka liittyy kyseiseen aiheeseen. Kuuntelijalle tulee ihan rento olo, kun kyseessä oli illastus kaverien kanssa. Juttelu on ihanan rentoa ja rempseätä, joka saa mut välillä myös nauramaan itsekseen luurit korvilla. Lisää jaksoja siis odotellessa…

TeenagerTherapy

Kuvahaun tulos haulle teenager therapy

Tämän podcastin löysin, kun halusin etsiä jonkun englannin kielisen podcastin, jossa samalla voisin harjoittaa omaa englannin kuulunymmärtämistä syksyn ylioppilaskokeita varten. En oikein tiedä, mikä ois parempi tapa kehittää sitä kuin podcastin kuuntelu. Tässä podcastissa on se hyvä, että keskustelemassa on viisi nuorta Gael, Isaac, Thomas, Mark ja Kayla heidän ikäistensä lukiolaisten ongelmista ja elämästä. Keskustelut liittyy esimerkiksi ihmissuhteisiin, nuorten elämään ja sosiaaliseen mediaan. Tää podcast on mulle näistä uusin tuttavuus ja loistavaa, että käsittelee oman ikäisten nuorien ongelmia ja elämää.

Kommentit (2)
  1. Munkin mielestä podcastejä on kiva kuunnella kävellessä!:) Omia lemppareita ovat papupata, afterwork ja nonsense. Kiitos vinkeistä, tuo vika oli mulle ihan uusi!:)
    Mukavaa viikonloppua toivottelee
    Ida Kotona kaupungissa -blogista

    1. Joo kävely ja podcastit on ihana yhdistelmä! Täytyypä pistää toi afterwork kuuntelulistalle kokeiluun. Kiitos vinkistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *