Flow à la Laura

Laura de Lille

Mihin on hyvä päättää neljän viikon mittainen lopputyöputki ennen ensi maanantaina alkavaa työharjoittelua? No Flow'hon tietenkin! 81 sivua sain valmiiksi kuukauden aikana, ja seuraavan parin viikon aikana pitäisi tehdä iltatöinä vielä itse markkinointistrategia. Mutta ei se mitään, lapset ja korut ovat olleet viimeinen asia mielessäni eilisestä lähtien, sillä nyt rentoudutaan. 

Tässä omat kahden päivän Flow-asuni, olkaa hyvät:

Ihmeiden aika ei ole ohi - kenties suurimpana Röyksopp-fanina ikinä yllätys oli melkoinen, kun kuulin, että bändin pojat olivat olleet samoissa pirskeissä kanssani torstaina. Eilinen keikka meni ohi salamannopeasti - varsinkin kun ottaa huomioon, että sitä oltiin odotettu oikeasti kymmenen vuotta. 

No, tänään sitten vuorossa ainakin Lykke Li ja erityisesti The Human League, jonka 1984 ilmestynyt Hysteria-levy on ollut soittolistalla töissä koko kesän. Lauantaiasuni inspiraation sain muuten jotakuinkin samaisen levyn kannesta - pastellisävyt, jes. Tänään ollaan värikkäitä ja pidetään hauskaa! 

Kommentit

Hellevi (Ei varmistettu)

Eräs köyhä opiskelija täällä itki verta, kun ei päässyt Röyksoppia katsomaan, mutta minkäs teet. :( En tosin taida ihan saman kokoluokan fani olla kuin sä, mutta jo viime Suomen keikan skippaaminen pari vuotta sitten kirpaisi, jospa se kolmas kerta sitten toden sanoo. :)

Ihanat vaatteet sulla kyllä on ollut taas, ja tuo lettikampaus vaan on niin täydellinen. :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Kiitos kaunis :)

Ja voi, usko pois. Kyllä sunkin Röyksopp-keikka vielä koittaa!

Kommentoi