Hei Lontoo!

Laura de Lille

Heippa Ranska, huomenta Lontoo!

Onneksi tajusin ostaa reissuun vähän lukemista. Lyonista mukaan lähti mikäs muukaan kuin Jalouse. Lehti, jota luin viimeksi lukiossa, eli kahdeksan vuotta sitten. 

Oi aikoja, oi tapoja!

Nostalgisin maanantaipusuin Laura, joka toivottaa tervetulleeksi kaikki näppärät Lontoo-vinkit! Tää olis nimittäin eka kerta Isossa-Britanniassa. Jaiks!

Kommentit

Hosuli
Hömppäblogi

Brick Lane: hyviä ruokakojuja ja hauskat vintagemarkkinat. London Eye, jos kaupunkimaisema korkealta kiinnostaa. Vähän idyllisemmän näköinen ja oloinen Hampstead. Laadukas pubiruoka, erityisesti banoffee-tortut ja -kakut jälkkäriksi. British Museum.

Hauskaa Lontoota!

juuuli (Ei varmistettu)

Borough Market. Ja tyhjällä vatsalla. Oioi food heaven. Mon-Wed on näköjään open for lunch 10am-3pm. Jää pois London Bridge Underground asemalla ja siitä sitten herkuttelemaan!

lukija (Ei varmistettu)

Broadway market London Fieldsin vieressä lauantaina päivällä on kiva, ruokakojuja, kiinnostavia tyylejä, hyvä tunnelma. Columbia roadin kukkamarketti (myös idässä) sunnuntaisin on myös ihana. Ja kanaalin varsi siinä lähellä, jos on hyvä ilma.

Aleksina (Ei varmistettu)

Brick Lane, Shoreditch, Hoxton ja Redchurch Street, kaikki ihan vierekkäin. Redchurch Streetin kulmat on ihanan värikkäitä, täynnä mieletöntä katutaidetta ja alueen ihmiset on persoonallisia ja hauskasti pukeutuneita. Asuin ihan Brick Lanen vieressä pari vuotta sitten, sieltä ei elämää puutu. :)

Aleksina (Ei varmistettu)

Kannattaa myös tsekata Regent´s Canal. Mieletön kanavanvarsireitti, jota ei tarvitse kävellä päästä päähän (13km), vaan osakin siitä on rauhoittava kokemus. :)

johkujii

Itä on ehkä ekaa kertaa käydessä ihana, mutta kannattaa myös kurkata Etelään! Jos ulos haluaa mennä niin ehdottomasti suosittelen Peckhamin Bussey Buildingia ja rauhallisempaan menoon Bar Story ja parkkihallin katolla oleva Frank's Cafe on kuulemma tosi makee, vaikka en itse ole kerennytkään käymään. Kannattaa tsekkailla onko Nomad Cinemalla mitään tarjottavaa, ne järkkää ulkoilmaleffoja puistoissa, hautausmailla yms. Näin entisenä Greenwichin asukkaana siellä on myös ihana tunnelma ihan siinä pikku keskustassa ja puistossa! Keskustassa tietenkin Soho ja Covent Garden on superliikkiksiä jos turistien tulvassa jaksaa pujotella... Hei jos kaipaat seuraa täällä niin laita sähköpostia, mielellään lähdetään kämppisten kanssa parille johonkin! :) tv. kyllästynyt lomalainen haha

N (Ei varmistettu)

Itään mars. Ja Columbia Roadin flower market sunnuntaisin sekä sen liepeillä olevat symppikset pikkukaupat.

saarah
visual diary

Brick lane ja Shoreditch!

Ja tää vegeklassikko: http://foodforthought-london.co.uk/

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei tyypit! Lämpimin kiitos kaikille teille näistä :) Lontoo oli ihana!

Kommentoi