Jouluarvonta à la Laura

Laura de Lille

Heippa ystävät!

Toin teille vähän tuliaisia Ranskasta, ja olisikin taas aika arvonnan.

Jakoon tällä kertaa lähtee kaksi Marc by Marc Jacobs -avaimenperää sekä Yves Saint Laurent -muistikirja.

Osallistuakseen tarvitsee ainoastaan nimimerkin sekä vastata tähän simppeliin kysymykseen:

 

Kuinka pitkään olet ollut palstani lukija ja mitä kautta löysit tänne?

 

Tiedoksenne muuten, että jokaisella arvontaan osallistuvalla FB-ryhmäni fanilla on tuplamahdollisuus voittaa. Ryhmään kuuluvia pyydänkin mainitsemaan jäsenyydestään arvontakommentin yhteydessä.

Aikaa osallistua on perjantaihin 16.12 klo 12.00 asti.

Bonne chance à tous!

Kommentit

Myöskin ulkomailla opiskeleva (Ei varmistettu)

Moikka (: Olen lukenut Lilyn palstaasi ihan alusta asti, ja löysin tänne edellisen blogisi kautta, johon ihastuin kun etsin ulkomailla opiskelevien suomalaisten blogeja.

Ama (Ei varmistettu)

Olen seurannut sekä palstaasi, että aiempaa blogiasi jo mooonia monia vuosia. Taisit olla blogiurasi alkutaipaleilla, kun onnellisesti eksyin sivullesi Bisquitsin blogin kautta- olet yksi harvoista bloggaajista, jotka jaksaa edelleenkin monien vuosien jälkeen aina ilahduttaa ja inspiroida :)

PS. FB-ryhmän faneja ollaan, tottakai!

ondoyer (Ei varmistettu)

Hei! Olen roikkunut mukana ihan blogin vauva-ajoista asti ja minua ei saa kyllä karistettua pois enää millään. Enää en valitettavasti muista mitä kautta tänne eksyin mutta ihastuin ja koukkuun jäin :-)

millamainen

Mä olen varmaan parin vuoden ajan seuraillut sun blogiasi, mutta vasta nyt oman blogin perustamisen jälkeen, olen innostunut kommentoimaan. En muista yhtään mistä tänne eksyin, mutta ihanaa kun niin tapahtui! :) Tykkään kovasti seurailla sun juttuja, pukeutumistas ja elämääsi. 

P.S. Oon facebookissakin sun fanittaja. :)

Mipe (Ei varmistettu)

Moi Laura! Olen lukenut palstaasi siitä lähtien, kun asuin muutaman päivän luonasi syksyllä 2008, jolloin tulin tapaamaan ystävääni ja silloista kämppistäsi Pariisiin.

Niin ja kuulun fb-ryhmääsi! :)

AKL (Ei varmistettu)

Oon fb-ryhmäsi jäsen, löysin blogisi aikoinaan joltain blogilistalta kun goolasin ihan vaan hakusanalla "muotiblogit". Laura de Lille on ensimmäinen muotiblogi jota aloin seuraamaan säännöllisesti ja kuuluu top vitoseen edelleen :) Jossain vaiheessa taisi olla jonkinlainen tauko bloggauksesta,ja sitten siirryit tänne Lilyyn..?

Kuitenkin, tämä blogi on niitä harvoja suomalaisia blogeja, jotka keskittyvät muotiin oikeasti,kuitenkaan olematta kliininen tai tylsä. You go girl!

Hei! Oon seurannut palstaasi ihan sen alusta lähtien ja löysin tänne vanhan blogisi kautta, jota olen myös seurannut ihan sen alusta lähtien :) Sitä en kyllä muista, miten sinne alunperin löysin :)

P.S. Myös fb-ryhmän fani!

VeeraVöksö (Ei varmistettu)

Edellistä blogiasi seurailin jo kaksi vuotta ennen siirtymistäsi Lilyyn. Sinne löysin Bisquitsin blogilinkkauksen kautta:)

Harmittaa itseäkin etten niin usein kommentoi, pitäisi kyllä. Blogin kun pitäisi olla kaksisuuntaine alusta keskusteluille:) Usein vaan tuntuu että kirjoitat niin kattavasti ja mielenkiintoisesti, ettei riitä mitään muuta sanottavaa kuin ''samaa mieltä'' tms... No, ehkä aktiivisoidun uudenvuodenlupauksena.

Seurailen myös Facebookissa.

PS, se Ralph Laurenin paita oli ihan nappi!

Hanna-Leena (Ei varmistettu)

Olen lukenut blogiasi vasta melko vähän aikaa eli vajaat puoli vuotta. Löysin sinut ystäväni kautta. Hän suositteli lämpimästi blogiasi. :)

EmiliaH (Ei varmistettu)

Olen lukenut blogiasi nyt vähän yli puoli vuotta.
Keväällä tunnuin olevan opiskelujeni kanssa totaalisessa umpikujassa, ja rupesin miettimään mitä oikeasti haluaisin tehdä "isona". Muotimarkkinoinnin opiskelu nousi esiin, ja googlettemalla löysin Sinut! :) Blogisi myötä olen tajunnut, että opiskelun ulkomailla ei enää tarvitsisi olla vain haave!
Tykkääjä olen myös, tottakai!

Löysin palstallesi Lilyn kautta. Olen jäänyt koukkuun tyylisi ansiosta, mutta myös sen takia, että mielestäni on ihanaa kuulla suomalaisen havaintoja Ranskassa elämisestä. Olin itse Ranskassa vaihdossa ja maa jätti mielenkiintoisen jäljen sydämeeni. Usein kun luen Pariisi ja Ranska aiheisia juttujasi, tuntuu siltä kuin olisin itsekin paikan päällä. Ihanaa! Ja kuulun toki fb-ryhmääsi.

Pattarella (Ei varmistettu)

Heippatirallaa!
Löysin tämän palstan vasta viime viikolla Facebookin kautta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! <3 :)
& siis olen tosiaan myös siellä Facebook-ryhmässä.

Turhat jorinat

Oisko helmikuusta..? Lilyn löysin, kun Hertta ja Aurora muuttivat bloginsa tänne.

Mau (Ei varmistettu)

Tämän palstan lukija olen ollut ihan alusta asti! Edellistä blogiasikin lueskelin pitkät tovit, ja mua harmitti aivan vietävästi kun sen lopetit. Onnneksi palasit takaisin, ja nyt olen yrittänyt edes joskus jättää itsestäni merkkiä, sen silloin peräänkuuluttamasi vastavuoroisuuden takia (ja ihan kaksiko kommenttia tms olen onnistunut kirjoittamaan, huhhuh..).

FB-fani en ole koska en harrasta naamakirjailua, mutta fanitan täällä keskenäni :)

Vierailija- Jente (Ei varmistettu)

Tänään löysin blogisi ihan sattumalta. Taisin olla jollain muotibloggaajan sivulla, joka seuraa blogiasi.

Anoun

Nykyistä palstaasi olen seurannut ihan alusta asti, ja aikaisempaa blogiasi ehdin seurata noin vuoden ajan. Sen löysin etsiessäni Ranska/Pariisi aiheisia blogeja. Kuulun myös FB-ryhmääsi. :)

Amamba (Ei varmistettu)

Olimme joskus livejournal-kavereita, joten olen lukenut juttujasi kauan. Minusta oli hauskaa, kun joskus törmäsin blogiisi ja tajusin, että hei tuon tytön journalia olen lukenut. :)

Olen fb-ryhmäläinen.

Lontoolainen (Ei varmistettu)

Olen lukenut blogiasi jo kauan ennen Lilyyn siirtymistä, mutta olen niitä hiljaisia joilta ei juurikaan kommentteja tule :-) saat minut päivittäin hyvälle tuulelle, sillä blogisi on kaunis, hieman erilainen, ja ennen kaikkea fiksusti kirjoitettu. Näitä ei montaa ole vielä tullut vastaan!

Petu (Ei varmistettu)

Olen lukenut blogiasi kauan ennen Lilyyn siirtymistä, taisi olla aika aikaisilta opiskeluvuosiltasi. Oli ihanaa lukea elämästä ulkomailla! Olin oikeasti todella surullinen silloin, kun ilmoitit lopettavasi. Niin monesti olisi tehnyt mieli kommentoida. Miksi en sitä tehnyt? Toivottavasti jatkat vielä pitkään, sillä haluan kuulla lisää tarinaasi! Tsemppiä työnhakuun! Olet breath of fresh air muotiblogien joukossa! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa! Minäkin olen jo muutaman vuoden juttujasi lueskellut. Ystäväni kertoi löytäneensä muotimarkkinointia Pariisissa opiskelevan tytön blogin, ja suositteli kurkistamaan. Koukkuun jäin! :)
Ja FB:ssä myöskin seuraillaan ;)

ipsu (Ei varmistettu)

Löysin blogiisi muutama vuosi sitten ystävän avustuksella. Juttujasi on ihana lueskella, varsinkin kuulumisia ihanasta Pariisista! :)
Minäkin tykkäilen Facebookissa!

JenniMaaria (Ei varmistettu)

Hei!

Olen ihastellut blogiasi nyt noin vuoden ajan. Kuulin Lily-sivustosta eräältä ystävältä ja blogeja selaillessa ihastuin välittömästi sinun juttuihisi :) Pidän niin paljon juttujesi iloisuudesta ja elämänmyönteisyydestä, ne ovat antaneet moneen harmaaseen päivään vähän inspiraatiota! Jatka samaan malliin! Kuulun myös seuraajajoukkoosi FB:ssa :)

Milia (Ei varmistettu)

Lueskelein vanhaa blogiasia muistaakseni vuoden verran ennen kuin lopetit sen ja jatkoin tämän uudenkin lukemista. Ajan puutteen vuoksi blogien seuranta on jäänyt vähemmälle, mutta FB-fanituksen ansiosta on kätevää poiketa lukemaan uusimmat juttusi. Blogiisi löysin kun hain vinkkejä shoppailuun Pariisiin.

kryp
Taskunpohja

heippa vaan! no täältä lilystä sut löysin, olit just päivittäny ihastuksestasi kasari teinileffoihin, ja olin ihan et wiki-wau-mikä-mimmi! hihi. 

MonaCarita

Olen uusi lukija eli täältä Lily-sivustolta olen blogiisi päätynyt.

Olen myös FB-ryhmässä. :)

luin sun vanhaa blogia, johon päädyin jonkun toisen muotiblogin kautta (muistaakseni olit myynyt sen toisen muotiblogin pitäjälle sonia rykelin laukun) ja ihastuin blogiisi. (kuka nyt ei haaveilis ulkomailla olemisesta).. Lisäksi kerran sattumalta katselin tietokoneeni kansiota "vanhat blogit" ja huomasin että olit kirjoittanut vielä yhden tekstin vanhaan blogiisi, jota käyttä päädyin tänne. :)

AnnaE. (Ei varmistettu)

Olen lukenut blogiasi siitä asti kun tulit tänne Lilyyn. Seurasin myös aiempaa blogiasi ehkäpä noin vuoden verran ja harmitti kun lopetit, kun olin löytänyt niin hyvän blogin :) Mukavaa että olet Lilyssä!

Wrldtrvellr
Pimeä Onni

En kyllä yhtään muista kuinka kauan,ehkä pari vuotta? :D ehtin blogilistalta ulkosuomalaisten blogeja koska haluan seurata muiden elämää muista maista ku vaan suomesta ja löysin sun blogin ja siitä saakka oon seurannu ja tykänny kovasti:) ja oon myös sun fb ryhmässä:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen lukenut vanhaakin blogiasi melkein alusta asti, aina yhtä suurella mielenkiinnolla :)

Facebook ryhmään kuulun myös.

marijjja (Ei varmistettu)

Aivan alkuajoista olen lukenut. Se, mitä kautta sinut löysin, on kyllä aivan unholassa. Suljettuasi vanhan blogisi taisin käydä kirjoittamassa pitkän julistuksen siitä, kuinka hyvä bloggaaja olet enkä halua, että lopetat. :) Toiveeni toteutui.

Mademoiselle E (Ei varmistettu)

Päädyin aikoinaan seuraamaan blogiasi muistikuvieni mukaan jonkun toisen blogin kautta, olisikohan ollut "Maalaa kaupunki mustaksi". Kivan raikas ja tyttömäinen blogi ilman tyypillistä massailmettä - jatka samaan tyyliin!

inkkudaa (Ei varmistettu)

holla!

oon kytännyt lilyyn siirtymisen jälkeen. ja siinä siis selitys miten löysin alunperin siun luokse.

hanna-m (Ei varmistettu)

Puolisen vuotta olen blogiasi seuraillut. En enää muista, minkä blogin kautta tänne löysin. Innostuin lukemaan ja surffailemaan blogista toiseen ja jäit suosikit listalle.

ps. Onnea valmistumisesta!

Tiinainen (Ei varmistettu)

Hei! Olen tainnut lukea palstaasi noin vuoden verran, jota ennen satunnaisesti lueskelin blogia ajalta, kun olit vielä lukiossa. Tähän blogiin eksyin ihan sattumalta, kun selasin mitä Lily tarjoaa, tosin kun näin kuvasi niin tajusin, että olin sinun kirjoituksiasi aiemminkin lukenut.

Jii (Ei varmistettu)

Luin blogiasi jo ennen Lilyä ja löysin sen, kun eräs ystäväni kertoi kaveristaan, joka opiskelee Pariisissa ja on ollut mm. NYCissä työharjoittelussa. :) Kiitos Facebook-sivusi, saan heti tietää uusimmista postauksista, jotka kiirehdin heti lukemaan.

hedonya
Onnen neliöt

Löysin palstasi vasta täältä Lilystä joskus puoli vuotta sitten. Olen kyllä oikein ihastunut! Ps. kuulun myös facebook tykkääjiin.

Moi. Löysin palstasi viime keväänä, kun surffailin duunissa (ups!) eri blogeja läpi. Pariisi -aspekti koukutti välittömästi, koska olen itsekin asunut siellä. On ollut hauska nähdä, mikä kaupungissa kiehtoo sinua. Blogisi onkin tarjonnut minulle eskapistisen haavemaailman tylsien työpäivien keskelle.. =)

Moi Laura,

Olen lukenut palstaasi alusta saakka ja seurasin jo aiempaa blogiasi. Hyvää joulun odotusta! :)

 

 

aa ja joo, unohdin sanoa, että oon FB-fani myös !

hips (Ei varmistettu)

Heippa! Olen seurannut palstaasi täällä Lilyssä alusta asti. Löysin tänne Lilya selailemalla ja koukutuin heti :) Kaikkea hyvää sinulle!

Juliaa (Ei varmistettu)

Tupsahdin blogisi ääreen ihan sattumalta juteltuani ystäväni kanssa.. Olen itse valinnut aivan saman tien kuin sinäkin. Muutin lukion jälkeen yksin Tukolmaan, maistelin sen kauniita katuja, haahuilin sen koreissa tammipuistoissa, nautin merituulesta koti-ikävän iskiessä ja rakastuin. Suoritin koko talouden kandintutkintoni täällä ja nyt saan nähdä kuinka talouden teoriat toimivat finanssimaailman pyöreissä.. Mukavinta oli, että blogisi kertoi vähän samanlasita tarinaa kuin omani, kuinka sopetua ja aloittaa alusta luoda kontakteja, kivuta kielimuurin yli ja tajuta, että tämä on minun ihan ikioma elämä ja olen valinnut aivan oikein. On niin ihanaa lukea kuinka kipität Pariisin hurmaavia katuja ja lumoutua ei niin turistitäyteisestä arjestasi Pariisissa. Jos olet joskus tulossa Tukholman suuntaan niin lupaan tarjota vihreää teetä suuresta kupista rupattelun ohessa. Onnea muuten kandista, se tunne on niin kuikea kun saa puolen vuoden viha/rakkaus kirjoitusprosessin jälkeen väiteltyä valmiiksi ja elämästa nautiskelu saa alkaa. Ihanaa tiistaita sulle Laura!

Julia

Josephine

Hei! Olen lukenut blogiasi siitä saakka kun itse aloitin bloggaamisen Lilyssä helmikuussa. Blogisi on ihana ja inspiroiva. Oli hauska nähdä että sinäkin olit harjoittelijana New Yorkissa, niinkun minäkin!  Hyvää Joulua :)

...

Ainakin muutaman vuoden olen blogiasi seuraillut. Muualla asuvien elämästä ja kokemuksista on ihana lukea.

parisienne12 (Ei varmistettu)

Hei!

Olen seurannut blogiasi nyt tämän syksyn ajan. Löysin tänne etsittyäni blogia, joka liittyy Pariisiin ja siellä asumiseen/elämiseen. Huomasin, että blogisi on kuitenkin myös aivan ihana muotiblogi ja tyylisi miellyttää omaa silmääni tosi paljon! Kiitos ihanasta päivää piristävästä blogista ranskalaisella tuulahduksella! <3

ivanan

Taidan olla lukijasi melko alkuajoista, paljon ennen Lilyä. :)

nansk

Tämän vuoden syyskuusta vasta, Lilyn löydettyäni (: Olin heti myyty. Jatka samaan malliin, lisää asupostauksia (sinulla on mieletön tyyli) ja onnellista joulua!

PEM (Ei varmistettu)

Lueskelin blogiasi satunnaisesti ennen Lilyssä aloittamistasi, mutta vasta sen jälkeen olen lukenut säännöllisesti. Alunperin löysin blogisi etsiessäni kivoja ulkosuomalaisten blogeja.

Paperitähti (Ei varmistettu)

Lilyn avauksesta asti ja tätä kautta löysin blogin. Onneksi törmäsin sattumalta! Lemppariblogeja :)

Ee (Ei varmistettu)

Olen lueskellut blogiasi jo ainakin pari vuotta, varmaan enemmänkin. Olen laiska kommentoija - ainoa kommenttini vanhan blogisi puolella taisi olla surkutteluteksti lopettamisviestiisi. Onneksi jatkoit Lilyssä. Vanhaan blogiisi löysin jonkinlaisen blogilistauksen myötä.

Tykkäilen myös FB:n puolella.

Löysin blogiisi kuukausi sitten etsiessäni suomalaisia, jotka ovat muuttaneet Ranskaan. Olen tykännyt lukea postauksiasi muodista ja Pariisista:) Nykyään luen jokaisen postauksesi.

 

Tykkään myös facebookissa.

Pages

Kommentoi