Katutyyli 1/5

Laura de Lille

Antti, graafinen suunnittelija

Antti kuvailee tyyliään harkituksi ja minimalistiseksi: ryhdikäs kauluspaita, kapeat farkut ja pelkistetyt päällysvaatteet yhdistettynä mustiin nahkakenkiin kuuluvat Antin arkityyliin.

Uusia vaatteita hän sanoo hankkivansa harvoin, eikä ole brändiuskollinen vaan ostaa lähinnä fiilispohjalta. Antin lempisuunnittelijat tulevat Ruotsista, mutta parhaimmat vaatelöytönsä hän on tehnyt Tokiossa, josta myös kuvan kauluspaita ja huppari ovat peräisin. 

Silmälasit on taas saatu ystävältä, joka katsoi niiden sopivan paremmin Antille kuin itselleen.

Kommentit

Evita (Ei varmistettu)

Minulla olisi sinulle kysymys hieman postauksen aiheen vierestä.. Oletko sinä mahdollisesti tämän viikon perjantaina Helsingin taiteiden yössä Lily.fi:n muiden työntekijöiden kanssa? Luin netistä, että Mondo -lehdellä ja Lily.fi:llä olisi jonkinlainen yhteisjuttu Akateemisen kirjakaupan Pohjois-esplanadin puoleisessa näyteikkunassa. Jos olet tapahtumassa mukana niin olisi kiva saada hieman lisäinformaatiota vaikka täällä blogissassi että mistä oikein on kysymys.. Itse olen menossa taiteiden yöhön ja mietin, että olisi kiva nähdä sinut ihan livenäkin.. :)

Hyvää viikon jatkoa!

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Evita, Lily tosiaan on Taiteiden yönä Akateemisessa kirjakaupassa, täällä on lisätietoa ohjelmasta. Siitä tulee kivaa! Laura ei ole paikalla ainakaan työtehtävissä, mutta eihän sitä tiedä, jos pariisittaremme pistäytyy paikalla muuten vain. Miten on, Laura, nähdäänkö?

Ajastaika

Mä kommentoin sitten itse aiheeseen. :) Älyttömän hauska tuo herran paita, voisin! Ehkä metsästän jostain muutaman erilaisen kauluspaidan ja taiteilen oman versioni...

Sevain

Hienot silmälasit! :)

Laura Pollari
Laura de Lille

Evita ja Kati, voi! Mielelläni tulisin piipahtamaan paikan päälle, jos kerkeäisin. Mutta pitäkää hauskaa munkin puolesta! :)

Jose, kiitos ekasta aiheeseen liittyvästä kommentista! Paidan merkkiä en muista kuollaksenikaan. Ehkä herra itse voisi valaista asiaa paremmin? Mutta japanilaista suunnittelua se on! :)

mariestrange, jes! Munkin mielestä! :)

 

 

Ajastaika

Tulee ekaksi mieleen Comme des Garcons, jotain vastaavaa ajatusta sillä ainakin on ollut. :)

Antti (Ei varmistettu)

Hei ja kiitos kommenteista! Kauluspaita on näköjään Everlastingride-nimisen skeittivaatemerkin alamerkiltä nimeltään "Tarnish & Twist", ostettu Harajukun pieniltä kävelykaduilta. En normaalisti ostaisi skeittivaatteita mutta tästä liikkeestä tarttui mukaan myös nyttemmin jo todella puhkikulutetut lempishortsit, samaa merkkiä. Joskus kannattaa kurkkia omien tyylilajiensa ulkopuolelle :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Antti ^______^

Ihana kuva, komea mies!

Kommentoi