Marimekko S/S 2014: Lempparilookit

Laura de Lille

Viimeviikkoisilla Kööpenhaminan muotiviikoilla esittäytyi lemppari jos toinenkin.

Pohjoismaiden kirkkaimman muotikaupungin estradeille kipusi myös Marimekko, jonka kevät-kesä 2014 -mallisto sai sukat pyörimään jalassa – kirjaimellisesti.

Meitsin suosikkilookit? Täältä pesee:

Kuvat: Amanda Hestehave

Kevät-kesä-mallistot ovat yleisesti ottaen allekirjoittaneen heiniä, ja näin on myös Marimekon kohdalla. Ihmekös tuo – kepeistä kesäkuoseista ei vaan saa tarpeekseen tunkkaisen talven jäljiltä. 

Mitä asusteisiin tulee, ensi vuoden varalle on painettava mieleen ainakin tuo aurinkolippa ja mekko -kombo! Valkoiset tennarit messiin, ja muuta ei sitten tarvitakaan. 

Värikästä lauantaita!

P.s Kurkatkaa ihmeessä myös kutkuttava näytösvideo, joka saa ajatukset liitelemään iloisesti jonnekin ensi kevään korville. Jos tästä ei tule hyvälle tuulelle, niin sitten ei mistään!

Kommentit

Helii (Ei varmistettu) http://rantapallo.fi/pimeaonni

Tuo raitamekko on ihana! Ja oikeastaan nuo kaikki mut en osaa ite käyttää tuon mittasia mekkoja. Koska aivan varmasti ku ne on joko lyhyitä tai polven kohalle jollain superpitkillä malleilla niin mulla ne olis maximekon tyylistä nilkoissa roikkuvaa mallia:D

Laura Pollari
Laura de Lille

Raitamekko on kans mun lemppari :-) Ja joo - pituus on kyllä vähän kinkkinen, mutta toimii korkojen kanssa aika kivasti. Testattu on!

Kommentoi