Mulla kolme suojelusenkeliä on

Laura de Lille

Inboxini on täyttynyt viime aikoina eriskummallisista asioista.

Olen saanut lähestulkoon identtisen viestin kolmelta miespuoliselta ystävältäni: he ovat huolestuneita.

Kyselevät vointia ja sen sellaisia. Mutta ennen kaikkea aikovat kuulemma pitää huolen siitä, että tällä kertaa sydämeni ei säry.

Tällaisiako ne suojelijat ovat  ­­­— valppaita isoveljiä, jotka antavat selkään sille rentulle, joka uskaltaa itkettää pientä siskoa? Voi pojat!

Mutta ei minua ole itkettänyt. Päinvastoin.

Ei vaikka olen kompuroinut tanskan kielen sanojeni kanssa. Ollut tänään 10 tuntia töissä. Uusinut 104 dollarin metrokortin. Leikannut siilini liian lyhyeksi pimeässä kylpyhuoneessa ja katunut aamulla.

Joskus olisi naurettavan helppo heittää hanskat tiskiin. Uskoa, että tässä maailmassa pärjää ainoastaan potkuilla. Vakavalla naamalla. Sydämettä.

"Noku oot liian kiva!" 

No niinpä hitto oonkin. Ja aion olla siihen asti, että vedän viimeisen henkäykseni. Enkä muuten anna hymyni hyytyä. Koska sille, joka heittää kiviä tielleni, lahjoitan leveimmän. 

Voimillani syön mieluummin vaikka niitä (ainoita) hyviä amerikkalaisia karkkeja, joita lähikaupastani saa. Hymyilen, kun näen värikkään kukkakimpun ikkunameren keskellä. Opetan äidinkieltäni pojalle ­­­— viimeksi luimme iltasaduksi Pekka Töpöhäntää. Ja siihenhän hän nukahti. Muumi-tyynyliinalleni.

Äh! Vaikka kuinka haluaisin uskoa, että hyviksille käy tässä elämässä parhain päin, minulla on kummallinen tunne. Siitä, että jollakulla on tässä onnessa näppinsä pelissä, tavalla tai toisella.

 

Tänään sain häneltä tekstiviestin.

"Olet sopo." 

Siinä luki. 

 

Voi suojelusenkelit minkä teitte!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Minäkin olen joskus hieman huolissani lujasta vauhdistasi...

Minna J.
Oisko tulta?

enkeleitä kannattaa kuunnella <3

nansk

Siili näyttää ainakin kuvassa tosi nätiltä, nou hätä (: ihanaa loppuviikkoa!

eveliina
Kult!

Jos matkan varrella ottaa siipeensä, se oli vain tarkoitettu niin käyväksi. Ennemmin mustelmillä kuin liian siloteltuna!

Uskalla heittäytyä, minä elän ihanasti palstan avullasi mukana - oma heittäytymiseni kuutisen kuukautta sitten johti täyteen umpirakastumiseen, joten kovasti toivon samaa sullekin, ihana!

Laura Pollari
Laura de Lille

Vierailija, elämässäpä kannattaa ottaa vähän vauhtia! Kokeile ihmeessä sinäkin.

Minna J. Mulla on niin hyvät enkelit,  ystäväni,  että turvassa ollaan!

nansk, kiitos kaunis! :) Ihastuttavaa viikkoa myös sulle!

eveliina, sinäpä sen sanoit! Mustelmat on jees — kaikilla elämänosa-alueilla :) Ihastuttavaa torstaita! 

Lukijasi (Ei varmistettu)

Kiitos ihanasta blogistasi! Sitä on aina ollut kiva lukea, mutta aivan erityisesti nyt, kun onnellisuutesi välittyy lukijalle niin voimakkaasti. Kiitos, kun kerrot niin avoimesti kuinka onnellinen olet, siitä on niin kiva lukea! Eikä itsekään voi muuta kuin hymyillä :)
Terkkuja helteisestä(!) Suomesta, onnesi jatkukoon! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

missä tutustuitte? miten? kuka hän on? sohvasurffariko?

Vierailija (Ei varmistettu)

missä tutustuitte? miten? kuka hän on? sohvasurffariko?

Stillleben

Ingen bekymringer! Dansk er meget let, når man lærer at udtale det (men desværre præcis det er ikke let!) :)

Tsemppiä! Tiedän itse kuinka suuri helpotus (ja motivaatio) on jos jonkun äidinkieltään puhuva auttaa kieliopinnoissa. Terveisin minä, joka opin itävaltalaisen poikaystäväni kanssa neljässä vuodessa sujuvan saksan (joka on muuten hyvin lähellä tanskan kieltä. Oppiminen on sujunut ihan hämmästyttävän nopeasti, vaikka keskipitkän ruotsin olen jo melkein unohtanut!)

Ihanaa alkukesää helteisestä Wienistä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Täällä tuntee sen ihanan olotilan mikä sinulla parhaillasi on &lt;3
On hyvä, että lähimmäiset pitävät huolta !!!

Anteeksi henk.koht kysymys, mutta milloin suhde sen pojan kanssa loppui, jonka kanssa seurustelit Pariisin aikoina (amerikkalainen) ?

Tipahdin joksikin aikaa pois lukijakunnastasi ja kun palasin oli tapahtunut jo niin paljon :)

Nauti elämästäsi !

Jutta Ruonansuu (Ei varmistettu)

Voi Laura, pariin viikkoon en ole ehtinyt lukea blogiasi mutta nyt kerkesin kurkistaa jälleen - ihanaa miten ihania kuulumisia täällä oli. Olet todellakin erittäin sopo ja onnentunteesi ansainnut! :)

Hei (Ei varmistettu)

Voi, kyllä kannattaa aina olla hyvis :) Jos joskus saa vähän tai enemmänkin siipeensä, niin elämäähän se vain on sekin... Hyviksillä on ainakin aina niitä ihania, jotka sitten ottaa vastaan jos kaatuu!

Laura Pollari
Laura de Lille

Hei lukija, aivan mahtavaa kuulla! Olenkin aina uskonut, että jaettu ilo on paras ilo.
Ihanaa viikonloppua Suomeen ja nauti lämpimistä säistä :)

Vierailija, Oho, onpas sulla kova liuta kysymyksiä! :) Ei ole sohvasurffari, joskin se olisi ollut hauska yhteensattuma.

Klavvyminx, oi! Ymmärrän kirjoitettua tanskaa varsin mainiosti, mutta niellyt kirjaimet sekä se hemmetin d-äänne tuottavat edelleen vaikeuksia. Ranska oli ni-iin paljon helpompaa tähän verrattuna! Mut ei huonoa, jos ei jotain hyvääkin: aluksi pää oli ihan pyörällä, kun mielessä liihottelivat kaikki ruotsin lausumissäännöt. Nyt kun olen vääntänyt tanskaa muutaman viikon verran, olen huomannut alkaneeni vierastaa ruotsia. Lopputulos lienee, etten puhu kumpaakaan oikeaoppisesti, hah!

Paljon Nykki-halauksia Wieniin, nauti kauniista ilmoista! :)

Vierailija2, Ystävät ovat aarteita. Todellakin se perhe, joka valitaan itse!

Edellinen poikaystäväni ja minä erosimme jo 1,5 vuotta sitten. Aikakin kääntää sivua, siis.
Mahtava muuten, että oot takaisin! :)

Jutta R, oi sinä! Kiitos. :) Huikeaa perjantaita ja viikonloppua!

Hei, hyvis for life! On täyttä puppua, että röyhkeys ja ylimielisyys veisivät tässä elämässä eteenpäin. Ehkä hetkellisesti, joo. Mutta vaikka kyynärpäillä on helppo tökkiä ja raivata polkua, kyllä ne iskut tulevat sieltä pidemmän päälle takaisin.
Ja kiltteys ja nössöys ovat muuten kaksi täysin erillistä asiaa. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

live for now,forget forever.eiks ookin parasta kun elää hetkessä? :) Ja ihana ja kaunis siä oot vaikka siili oiskin menny vähän lyhyeksi.

Vierailija (Ei varmistettu)

tuohon viimeiseen kommenttiin sanoisin vain, että harmittavan moni katsoo itsensä korostamisen, muiden alistamisen ja haukkumisen hyväksi keinoksi, puhumattakaan siitä että pomoille ja hyötyihmisille näytetään kaunista puolta ja muille se todellinen.

Näin Suomessa, luulisi kylläkin että nykissä vielä enemmän?

Marsublog

Tää blogi muuten haamupäivittyy tosi usein Blogilistalla, missä vika?

Kommentoi