Päiväni kuvina

Laura de Lille


7:43 Uuteen arkipäivään heräsin verkkaisesti ja hitusen myöhässä. Islannin reissun jälkeen rytmini on ollut nurinkurinen, ja torkutus ei ole oikein toiminut. Tänäkään aamuna.8:00 Hetken venkoilun ja aamupesun luonnollinen jatke on pieni, mutta vahva aamukahvi. Aamupalan syön vasta toimistolle päästyäni, mutta kahvi on pakko saada – omasta lempimukista tietenkin.8:15 Pukeudun, meikkaan ja sähellän hiukseni nopealla luottonutturalle. Tänä päivänä pukeuduin työpaikan kuoseihin.8:45 Pakkaan repun, nappaan mukaan avaimet ja maailman parhaan pyöräni, jolla reipastelen Brooklynistä Manhattanille. Julkinen liikenne (tai ainakaan L-juna) ei ole ystävä. Kauan eläköön kaksipyöräiset!8:50 Täältä tullaan Williamsburgin silta. Bye bye Brooklyn!Nousun jälkeen on helppo hymyillä.Ja sitten ehdoton lempiosuuteni: hillitön alamäki toiselle puolelle jokkee.8:55 Hyvää huomenta, Manhattan!9:10 Alle puolen tunnin ajomatkan jälkeen saavun showroomille midtowniin. Työpäivä alkakoon.


Päivän ohjelmassa luvassa uutiskirjeiden työstämistä sekä uuteen mallistoon tutustumista.N.klo 12:30 Lounassalaatti työpöydän ääressä.


Salainen paheeni, eli Trader Joe'sin suklaa-karpalo-pähkinä-sekoitus ei päässyt kuvaan. Hihi!12:50 Lounaan jälkeisellä päiväkävelyllä Flatironilla.


Takaisin töihin.N. klo 17:20 Kotia kohti tai ainakin melkein: töiden jälkeen päätin toteuttaa pitkäaikaisen suunnitelmani pyöräillä Bushwickiin yhteen parhaimmista tietämistäni vintage-aarreaitoista. Sinne siis!18:05 Perillä Urban Junglessa. Matka oli lämmin ja aurinkoinen, täydellinen elokuinen ilta.18:30 Jaiks! Kamalasti kaikkea, muttei tarvetta oikein millekään. Mutta minkäs teet –  Manhattanin ja Williamsburgin hintoihin verrattuna viiden ja kymmenen dollarin hintalaput eivät vaan meinaa tuntua missään.19:00 Takaisin kotona Williamsburgissa.19:30 Lyhyen, mutta tehokkaan Bushwickin reissun löytöni: slaavilaishenkinen kukkamekko. Tästä kaunottaresta köyhdyin vaivaiset kymmenen dollaria.


Nopean kotipyrähdyksen jälkeen suuntaan uudelleen ulos – on pyykki-ilta. Yksi New Yorkissa asumisen kääntöpuolista on pesukoneettomuus. Kahdesta edellisestä taloyhtiöstäni löytyi pesutupa, mutta nyt minun on käytävä korttelipesulassa.


Pakkaan pyykkini, uuden mekkoni mukaan lukien, ja kärrään koko konkkaronkan pesuun.20:00  Käväisen iltakävelyllä East Riverin rannalla auringonlaskua katsomassa, pyykkien peseytymistä odotellessa.


Loppuilta jatkui laiskaakin laiskemmalla pastaillallisella ja hillittömillä istujaisilla uutta työpaikkaa juhlineen kämppiksen seurassa.Jetlagista yhä kärsivä allekirjoittanut simahti sänkyyn vaatteet päällä ja meikit naamassa jo kymmeneltä. Tästä ei onneksi todistusaineistoa ole.


No, viikonloppuna sitten tsempataan.  Iloista perjantaita!

Kommentit

Laalia (Ei varmistettu)

Koska kahvikupit on ihania ja ihmiset tykkää mitä kummallisemmista (siis mitä ei itse käyttäisi) kupeista, on aina kiva kysyä: miksi juuri tuo kuppi? Että mikä siitä tekee sinun lempparin? :)
Melkein voisin perustaa blogin kahvikupeille. Kuppi ja tarina! :))

Noora 2 (Ei varmistettu)

Jee!

Lumikko (Ei varmistettu)

Kivan näköinen työmatka! Peittoaa puolen tunnin istunnon tupaten täydessä metrossa :)

elinabeth (Ei varmistettu)

voi eeei, voisinpa minäkin katsella newyorkauringonlaskua odotellen pyykkien puhdistumista. täällä sitä vaan pidellään poistovesiputkea lavuaarin yllä peläten vesivahinkoa...;)

Vierailija (Ei varmistettu)

oi näitä ehdottomasti lisää! :)

AKL (Ei varmistettu)

Ihana postaus! Ihana mekko!

Vierailija (Ei varmistettu)

ihana postaus, näitä lisää. uudestaan :)
jotain työjuttujakin olisi kiva lukea. ihanaa viikonlopun jatkoa!

http://muuttolontooseen.blogspot.fi/

Tälläset päiväni kuvina postaukset on ihan huippuja! ;D

Laura Pollari
Laura de Lille

Jee tyypit, ihana kuulla, että tykkäsitte :) Varmasti tulee samanmoinen vielä jossain vaiheessa!

Laalia, tämä kyseinen on Marimekon Siirtolapuutarha. Oikeasti teemuki, mutta tykkään tästä niin paljon, ettei ole väliä mitä juomaa siihen kaadan. :)

Kommentoi