Vintage-muodin ihmemaa: Narnia

Laura de Lille

Jos taianomaisella tyylillä on osoite, löytyy se Williamsburgista.

Tervetuloa Narniaan!

Manhattanin Lower East Sidelta lähtöisin oleva ketju on maineensa väärti.

Vintagea on Brooklyn pullollaan, mutta harvassa ovat putiikit, jotka onnistuvat tarjoamaan kävijälleen jotain erilaista ja mieleenpainuvaa: tässä omintakeinen Narnia onnistuu kiitettävin arvosanoin.

Vahvasti 70- ja 80-luvuille painottuvat, etnovaikutteiset uniikkilöydöt – mekot, takit, kengät ja asusteet – ovat Narnian erikoisalaa. Tänne kannattaa suunnata erityisesti niiden, jotka etsivät vaatekaappiinsa näyttäviä mutta maanläheisiä erikoiskappaleita, monivivahteisia kuoseja ja hillittyä värimaailmaa. 

Myös myymälän tunnelma on kokemisen arvoinen: Narnian intiimin boheemissa hengessä on sitä jotain, josta moni vintage-myymälä voi vain haaveilla. Aivan kuten putiikissa soivalla Billie Holidayn älppärillä, täällä tuntuu aidosti siltä, että jokaisella rekillä ja vaatekappaleella on tarina kerrottavanaan.

Lämpimimmät suositteluni!

Kiinnostuitko? Näin sinne pääsee: 

Ota L-Juna Bedford Avenuelle ja suuntaa etelään. Putiikki sijaitsee osoitteessa 672 Driggs Avenue, Brooklyn 11211. Lisätietoa löytyy täältä.

Kommentit

annemi

Tämä meni heti todo-listalle New Yorkissa!

Laura Pollari
Laura de Lille

Jee! :-)

pippi (Ei varmistettu)

Moikka! Nyt tulee todella random kommentti :D Kun selaan blogiasi puhelimellani niin ensin tulee kuvasi, tietosi, arkisto ja "selaa pois!" osio, ja tämän jälkeen vasta uusin postaus. Muita lilyn blogeja lukiessani uusin postaus tulee aina heti ensimmäisenä... Toivottavasti selityksestäni sai jotain tolkkua :D mietin vain jos joku asetus on sivullasi pielessä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla näkyy normaalisti, ehkä sulla joku vika? :)

pummi (Ei varmistettu)

Mulla näkyy myös niin että näkyy kaikki tunnisteet ym ensiksi. Pitää siis aina scrollata tosi kauan ennen kuin pääsee postauksiin asti. Käytössä Lumia 900.

oukki (Ei varmistettu)

Mulla ihan sama juttu ja käytössä kanssa lumia... hmm, jännää.

Ilmottaudun tähän joukkoon myös, käytössä Samsung S3 ja selaimena Chrome.

Laura Pollari
Laura de Lille

Heippa Pippi ja kaikki muut kommentoineet! Kiitti tästä - en ollut ongelmasta tietoinen. Pistän viestiä Lily-tiimille! :-)

TiinaMariN.

Näyttääpä täydelliseltä, pitää käydä kun keväällä saavun kulmille. Kiitti vinkistä!

Laura Pollari
Laura de Lille

Ole hyvä! :-)

LÖVER (Ei varmistettu)

Narnia on ihana! Voi, kuinka tahdon takaisin! Muutenkin Lower East Side on mun lemppari alue manhattanilla, etenkin butiikeiden ja brunssi mestojen vuoksi. Mun äiti osti (minä löysin) aidon vintage Dior:in takin narniasta vain 150 dollarilla. Ahh!

Kommentoi