Ladataan...
Laura de Lille

Löysin mahtavan, kuvioidun huivin 8 eurolla UFFista lauantaina.

Kotona huomasin, että uusi tulokkaani sopii kuin nakutettu vaalean reikäneuloksisen jättineuleen kanssa. Tänään puin sen alle aprikoosinvärisen Isabel Marantin mekon, jonka brodeerattu helma pilkistää neuleen alta kivasti. Hihatkin käärin. Ihan vain uhmatakseni syksyn viimoja ja lähestyvää talvea.

Second handista puheen ollen - mietin tässä menneellä viikolla, että voisin pitää pitkästä aikaa kirpparin vaikka FB-yhteisöni jäsenien kesken. Olisiko kiinnostuneita? 

Loistavaa lokakuun viimeistä päivää kaikille!

Ladataan...
Laura de Lille

Tammikuu

2,5 vuoden itsenäisen bloggauksen jälkeen aloitan Lilyssä ulkomaan muotitoimittajana. Iloitsen uusista käyntikorteistani.

Teen ahkerasti kouluhommia, ja lopputyöaiheeni menee läpi. Käyn korumessuilla inspiroitumassa.

Helmikuu

Viinittelyä ja macaroneja kera Jepsukan.

Yleistä jäätymistä Pariisin talvessa. Monet pirskeet ja uusia tuttavuuksia.

Maaliskuu

Pariisin muotiviikoista nauttimista. Viimeiset oppitunnit ja loppukokeet. 

Pidän kasarisynttärit, jonne tulee myös yksi lukijani. Tarjolla on Rubiikin kuution muotoista synttärikakkua, paikalla mahtavasti pukeutuneet juhlavieraat sekä voittamaton soittolista.

Huhtikuu

Löydän täydellisen huulipunan.

Etsin opintoni lopettavaa työharjoittelua. Käyn työhaastattelussa muun muassa Lancelilla, Printemps'ssa ja L'Eclaireurilla. 

Toukokuu

Aloitan legendaarisen, taide- sekä muoti-concep store L'Eclaireurin studioassarina, jossa työskentelen kolmen valokuvaajan kanssa.

Saan viimeiset kouluarvosanani. Pääsen koulusta vähän alle 14 keskiarvolla.

Kesäkuu

Leikin studiomallia pomon pojan toiveesta, ja näytän mustissani vähän liiankin pariisilaiselta.

Uudet mallistot saapuvat ja pääsen tutustumaan syksyn ja talven 2012 ihanimpiin vaatteisiin kirjaimellisesti lähietäisyydeltä. Hurmaudun Dries Van Notenin mallistosta ja totean Lanvinin kengät pikkuruisiksi.

Aloitan sohvasurffauksen, ja tutustun söpöihin aussipoikiin.

Heinäkuu

Vietän Pariisissa asumiseni nelivuotispäivää.

Juhlimme projektipäällikköni synttäreitä ja samalla omia läksiäisiäni. Yritän opettaa suomea kollegoilleni. Ei onnistunut.

Teen kolme viikkoa kokopäiväisesti lopputyötäni. Saan loistavan työmahdollisuuden.

Elokuu

Sanon heipat Pariisille ja tulen loppuvuodeksi Suomeen, jossa aloitan PR assistenttina Marimekolla. 

Tanssin Flow't, ja jatkan tunnollisesti lopputyön väkertämistä.

Syyskuu

Käväisen työmatkalla helteisessä Pariisissa. Käyn töissä ja teen lopputyötä kirjaimellisesti yötä päivää. Lähetän ensimmäisen kirjallisen version työstäni koululle, ja pidän tutor-tuokion opettajani kanssa puhelimitse.

Vietän viikonloppuja ystävien kanssa.

Lokakuu

Palautan lopputyöni viimeistellyn kirjallisen version, ja muistan taas miltä normaalin mittaiset yöunet ja vapaa-aika tuntuvat. Tapaan kavereita, ulkoilen ja laitan hyvää ruokaa.

Nautin syksystä, Helsingistä ja töistä. Kuvaan kevään ja kesän 2012 muotinäytöksemme backstage-tunnelmia. Jännitän lopputyöpalautetta, ja suunnittelen jännityksensekaisena tulevaisuutta.

 

Ei hölmömpi vuosi ja sitä riittäisi vielä parin kuukauden verran!

Mitkä ovat olleet teidän vuotenne kohokohtia?

Ladataan...
Laura de Lille

Tämä työviikko sai mahtavan lopetuksen. 

Aamuni alkoi amerikkalaisella aamiaisella, bageleilla ja pannukakuilla. Siihen kuului paljon cream cheeseä ja siirappia, kiireetön tunnelma ja aamukahvi uudesta kahvikupista, jonka reunoja kuvittaa kaupunkinäkymä. Pihalla oli vielä hämärää, kun lähdin aamulla kohti bussipysäkkiä.

Kävin eilen Ivana Helsingillä, josta löysin kauniin, hopealangasta neulotun mekon. Se on lämpöinen ja sen rintamusta koristaa näyttävä ketjurivistö.  Seuralaiseni tyytyi juomaan punaviiniä, minä fiilistelin taustalla soivaa Romeo & Julietin soundtrackia, josta tuli nostalginen ja unelmoiva olo. Saattaakin olla, että joudun nyt kuuntelemaan Radioheadin Talk show hostia koko viikonlopun.

Ensi viikolla varaan liput Pariisiin. Esittelen siellä reilun kuukauden päästä lopputyöni, ja valmistujaiseni pidetään 8.joulukuuta.  Tulevaisuus mietityttää, mutta tuntuu haastavalta ja jännittävältä. En ole varma toivonko tällä hetkellä enemmän kiinnostavia kuin hyviä asioita tapahtuvaksi. Epätietoisuus tuntuu kerrankin vapauttavalta.

Ajattelin jatkaa samaa hyvän olon voittokulkua vielä ainakin seuraavan parin päivän ajan. Ehkä pitempäänkin.

Luen harvoin, mutta aloitin juuri Maija Isolan elämäntyöstä kertovan kirjan. Kiehtovin asia hetkeen. Pitäisi ehtiä pitkästä aikaa myös elokuviin. Olisiko kellään vinkkejä?

Mitä ihastuttavinta viikonloppua kaikille! (Ja älkää unohtako, että Lily on huomenna rempassa.)

Ladataan...

Pages