Ladataan...
Laura de Lille

Kauniit säät ovat huono uutinen meille, joiden pitäisi vielä pitkän työviikon jälkeen ahertaa viikon ainoina lomapäivinään lopputyötään. Aurinko ja yleinen alkukesän levottomuus kun tekivät minulle tepposet, ja koko koulutöille omistamani viikonloppu vierähtikin lopulta vain kavereiden kanssa puistoissa istuskellen ja viinitellen.

Mutta kyllä siihen jatkuvaan sosialisointiinkin tulee joskus kyllästyminen. Eilisiltana lähdin ulos kävelylle vain itsekseni omien ajatusteni kanssa, ja täytyy sanoa, että se oli parhaimpia päätöksiä aikoihin. Kumma juttu, ettei yksikään juoksulenkki tai pyörämatka aiheuta samanlaista stressittömyyden tunnetta kuin istua ilta-aurinkoisen joen varrella kaksi tuntia tekemättä, no oikeastaan, mitään. 

Toivottavasti teillä oli yhtä kiva viikonloppu (ja vielä parempi tämä viikko!)

Ladataan...
Laura de Lille

..tai itse asiassa pyöreiden lasien sellaista. Hiplasin koko päivän aurinkolaseja töissä, ja levy jäi niin sanotusti päälle. Samaisia laseja kun piti mennä kiikaroimaan netistä vielä kotiin tullessanikin. Tämänpäiväisen, puhtaasti ammatillisissa tarkoituksissa suoritetun tutkiskelun päätteeksi tulin siihen lopputulokseen, että juuri nämä The Row'n ja Linda Farrow'n yhteistyömallistosta peräisin olevat aurinkolasit ottaisin kesäkavereikseni suurella ilolla:

P.s Entäs te - miltä teidän kesälasinne näyttävät?

P.p.s Okei. Saatoin ehkä sovittaakin noita.

 

Kuvat: Linda Farrow

Ladataan...
Laura de Lille

Sanokaa minun sanoneen: Alix Petit'n luotsaama Heimstone on ehdottomasti yksi ranskalaisen muotisuunnittelun ihastuttavimpia tulokkaita.

Alunperin korumallistona syntynyt, kahden keskenään ystävystyneen vaatesuunnittelijan yhteisprojekti Heimstone sai tuulta siipiensä alle jo heti merkin perustamisvuonna 2007.  Samana vuonna päivänvalon näki muun muassa sittemmin Heimstonen tunnusmerkiksi muodostunut sulkapanta, joka sai näkyvyyttä erään (aina vähän vihaiselta näyttävän! ) teksasilaisen supermallin ansiosta.

Sittemmin merkki on laajentanut mallistoaan, ja tarjoaa tätä nykyä myös vaatteita sekä laukkuja. Vaikka korut ovat edelleenkin yksi Heimstonen tärkeimmistä myyntiartikkeleista, malliston suurin tähti löytyy tänä päivänä vaatekaapin puolelta: merkin joka vuorokaudenaikaan sopivat mekot, jotka rikkovat naisellisuuden tavanomaisia ideoita.

Tämän kesän mallistossa itseäni ihastuttavat erityisesti haalistuneet pastellisävyt ja merkille tyypillinen sopivasti boheemi ote. Mutta ei Heimstone vain yhden sulkapannan takia kiinnostava ole. Kiehtovaa merkissä kun on ennen kaikkea sen omalla tavallaan ristiriitainen ja viaton ote. Vaikka Heimstonen tyyli huokuu pariisilaista naisellisuutta, siitä puuttuu monien samaan kastiin tippuvien kilpailijoiden tunkkaisuus. Heimstone on vain yksinkertaisesti raikas. 

Pistettäisiinkö siis tytöt inkkarisulat tilaukseen? Minä sanon kyllä!

Kuvat: Heimstone

Pages