Ladataan...
Laura de Lille

Oletteko tulleet koskaan ajatelleeksi mitkä suuren yleisön vaatebrändit ja muotitalot saavat netissä eniten osumia? Jos olette, helpotusta tuskaanne on saatavilla nyt.

Kiitos tästä kuuluu Ebuzzing.com-sivustolle, joka analysoi yhteensä 50 miljoonaa, kolmella miljoonalla eri nettisaitilla ilmestynyttä artikkelia. Tutkimusalueina mukaan pääsivät Ranska, Italia, Saksa, Espanja sekä Britit.

Nämä veivät voiton: Ranskassa massamarkkinoiden ykköseksi ponnisti H&M 27 prosentin ylivoimalla. Saman kategorian hopeamitalille yltänyt Zara seurasi 17 prosentilla. Samaan valta-asetelmaan päästiin myös Saksassa ja Italiassa. Omat kotimaiset veivät voiton vain Briteissä (Topshop) sekä Espanjassa (Zara.)

Ranskassa luksusmerkeistä siteeratuin oli Dior 14 prosentilla. Lisäpotkua kirjoittelun määrään lienee saanut taiteellisen johtajan John Gallianon skandaalit ja irtisanominen, joka sijoittui  kolmossijalle listalla myös omalla nimellään.  Diorin sekä Gallianon kyljessä kulki Chanel, joka sijoittui muissakin maissa Pradan kanssa voittamattomaksi aisapariksi. 

Kiinnostaa oli nähdä myös maakohtaisia mieltymyksiä – jos saksalaisten top vitosesta löytyi Calvin Klein, italialaiset olivat eniten Dolce & Gabbanan perään. Brittien listalta löytyi tietysti Burberry. Ranskalaiset olivat taas laiskimpia Pradattajia.

Mielenkiintoinen kysymys onkin – jos Suomea oltaisiin tutkittu, mitäköhän meidän listaltamme olisi löytynyt?

Kuvat: H&M, Catwalk Queen

Ladataan...
Laura de Lille

Pidin pitkään open toe-kenkiä ongelmallisina, ei oikein mihinkään vuodenaikaan sopivina jalkineina. Mutta voi Jeff, kyllä sinä vedit nyt pitemmän korren. Olenko se vain minä, vai onko tämä oikeasti vain ihan älytön idea?

Ladataan...

Ladataan...
Laura de Lille

Tiedättekö niitä asioita, joita tekee tottumuksesta, laiskuudesta tai vaikka niiden helppoudesta? Vanhassa vara paras, vai miten se oli. Nämä asiat olen itse havainnoinut viime viikkojen kuluessa:

Olen niin markkinoinnin uhri. Jos eau de toiletten nimi on "keisarinna", se ei voi olla muuta kuin koukuttava. Pullon hankin heinäkuussa, ja olen käyttänyt siitä jo melkein puolet. Hups!

Kyllä. Olen kulkenut kukkapaidassani lähes tauotta viimeisen kahden viikon aikana. Välillä ylös asti napitettuna, rennosti puoliksi auki ja tänään puin sen alle vihreän, aavistuksen läpikuultavan topin ja jätin napittamatta kokonaan. Koukuttavaa on myös yhdistää se viininpunaisiin farkkuihin, mutta kyllä se näiden mustienkin kanssa menee.

Niin ja sitten tämä viimeinen jumitus - huulipuna. Mikä siinä on, että kun sitä alkaa kerran käyttää, sitä ilman ei enää osaa olla? Viime aikoina olen kulkenut punaisessa ja jättänyt muun meikin minimiin. Yhyy - en kenties enää koskaan palaa huulikiiltoon.

Kertokaa nyt hyvät ihmiset: kai tekin jumitatte? Mihin asioihin te olette viime aikoina olleet koukussa?

Ladataan...

Pages