Ladataan...
Laura de Lille

 

Mitä tekee tyttö, kun perjantai-iltana alkaneelle kotikimaralle ei näy loppua – kiitos hurrikaanin sulkeman toimiston sekä julkisen liikenteen? Kaivaa esiin kämppiksen mielettömät Bijules Nyc -kynsisormukset, tietenkin! Älyttömät, eikö?

Saa nähdä, miten pitkä saarros tästä tulee, mutta tämä hiljalleen mökkihöperöityvä kultasormi on jo melko valmista kauraa dumppaamaan yökkärihousut ja palaamaan normaaliin arkeen. Me selvisimme toissapäiväisestä pyörremyrskystä säikähdyksellä ja katkenneella netillä vain, mutta täytyy myöntää, että parin korttelin päässä tulvinut East River sekä puoliksi pimeä Manhattan olivat aika hullua katseltavaa. 

 

Toivottavasti kaupunki palailee pian jaloilleen sähköineen päivineen. Kultasormet ristiin! 

 

Ladataan...
Laura de Lille

 

Sinne menivät elämäni ensimmäiset Halloween-bileet – eivät tosin ne samat, joita oltiin alunperin suunniteltu.   Mutta onneksi Brooklyn pelastaa sen minkä sössiikin.

Sekalaisesta huushollistamme lähtivät matkaan muun muassa pari kuollutta Geishaa ja Samuraita, vesimelonityttö, Yoko Yono sekä Kleopatra (hatunnosto sille, joka ehdotti Milla Magiaa!) Greenpointilaisten kotibileiden, The Woodsin sekä muutaman muun kurvin jälkeen meininki jatkui vielä hetken verran. Nukkumaan mentiin myöhään.

Kurpitsa jäi tänä vuonna kaivertamatta, ainakin mikäli hurrikaanivaroituksia on uskominen. Nyt pysytellään sisällä ja toivotaan, että sähköt eivät mene yön aikana.

 

Pysytään kuulolla, tyttäret!

 

Pages