Ladataan...
Laura de Lille

Ja tältä se uusi lempipusero tositoimissa sitten näyttää. Sopivasti midtownilaiseen tiiliseinään sulautuneena, juuri niin kuin pitääkin.

Tiedän kevään tekevän tuloaan, mutta aion olla vastarannankiiski tässäkin. En kaipaa pastellisävyjä, vaikka niitä joka suunnasta puskeekin. Syvät värit houkuttelevat toistaiseksi huomattavasti enemmän. 

Siinä vaiheessa kun sitten muutan mieleni, kaapissani odottavat vaalean mintunvihreät Patrizia Pepen farkut kesältä 2009. Aivan, niin vähän aikaa kestää yhden värin palaaminen trendikartalle. Kysymykseni onkin: Miksi kukaan heittää enää mitään pois?

 

Takki second hand / aurinkolasit  barton perreira/ pusero opening ceremony

/ kengät vagabond / housut new look

Ladataan...
Laura de Lille

Sunnuntaibrunssi luomuravintolassa. Kasvispanini salaatin kera oli helppo valinta katsottuani menneellä viikolla We feed the world -dokumentin. Tieto lisää tuskaa, paljon.

Brunssilta jatkoin matkaa NoLitaan ja Elizabeth Streetille. Siellä kävelin baarin ohi, jonka seinään oli liimailtu filmitähden näköisten naisten kuvia.

Jos Rubiikin kuutiosta tehtäisiin laukku, siitä tulisi mitä luultavimmin tällainen. Niitä ja näyttäviä paperilintuja ihastelin Issey Miyaken näyteikkunalla.

Sekalaista SoHoa neonvärisine olkalaukkuineen. Tv-sarja -sekä elokuvakäsikirjoituksia olisi irronnut parillakymmenellä dollarilla katukauppiaalta. 

Nerokas ja tähän elämänvaiheeseen varsin sopiva löytö Anthropologielta. Päiväkirja, johon vastataan yhteen päivittäiseen kysymykseen viiden vuoden ajan. Saapa nähdä mitä tuumaan 26.2.2012 kirjoittamastani vastauksesta vuonna 2016.

Ladataan...

Ladataan...
Laura de Lille

En ole ostanut ei-käytettyjä vaatteita sitten viime syksyn, mutta tätä Opening Ceremonyn puseroa en vaan viitsinyt jättää kauppaan.

Siinä yhdistyy kolme ei-lauramaista elementtiä: vajaa mitta, röyhelöt ja lähestulkoon claudinemainen kaulus. Ja varsin romanttinen se on — olo on melkeinpä nukkemainen, kun sen päälleen pukee. Kollega tosin kommentoi minun näyttävän tässä enemmän hipsteriltä kuin miltään muulta.

Mutta ei tässä ihan hienostellessa ole viime päivät sentään menneet: Viime viikonloppu sai jatkoa eilen, kun lähdimme laskettelemaan ja vaeltamaan New Yorkin osavaltion vaaroille muutaman muun sohvasurffarin kanssa. Tänään en varustaudu ulkoilutamineisiin ja bootseihin kuten eiliselle 10 kilometrin vaellusreissulleni, vaan aion pukeutua hienoksi naiseksi sunnuntaibrunssille.

Kivaa iltaa sinne Suomeen, minä jatkan uutta päivää!

Ladataan...

Pages