Ladataan...
Laura de Lille

Paras tapa tutustua uusiin kämppäkavereihin? 

Uuden ystävän synttäribileissä 20.kerroksisen manhattanilaishotellin katolla.

Uudessa huushollissamme asustaa kokonaiset kuusi superkämppistä: Neljä poikaa ja kaksi tyttöä. Tyyppejä, joiden juhliin saa kutsun vaikkei ole vielä taloon muuttanutkaan.

Täytynee sanoa, että oli kyllä paras afterwork aikoihin, ja tulipa kuppikakkujen ja kurkkudrinkkien lomassa bondattuakin. 

Illasta selvisimme seuraavanlaisin johtopäätöksin: Yläkerrassani asustavan graafikkokämppikseni Freemanin sekä minun huoneeni väliin rakennetaan liukumäki. Sinne tulee luonnollisesti pallomeri.

Takapihallemme asennetaan puhallettava uima-allas. Lasten, mielellään.

Alakertamme uudelleennimetään pikku-Euroopaksi kahden meistä edustaessa vanhaa mannerta. Vain Suomen lippu puuttuu. Iso-Britannia sieltä löytyy jo.

 

Nyt on edessä vielä se rasittavin, eli itse muutto. Sitä varten varasin männäviikolla muuttoauton sekä yhden avuliaan, ajokortillisen kaverin, jolle taidan olla elämäni, tai ainakin mielettömän illallisen, velkaa. Ennen sitä käydään kuitenkin vielä vesisotailemassa Central Parkissa kuudenkymmenen muun sohvasurffarin kanssa. Täältä tullaan Brooklyn! 

 

Ladataan...
Laura de Lille

Japanilaisen Yutan tapasin samoissa kekkereissä pari viikkoa takaperin. Kohtaamisemme oli lyhyt mutta eeppinen:

 

"Hei, saisinko ottaa kuvasi?"

"Mitä?"

"Sulla on kiva tyyli, voinko ottaa sinusta valokuvan?"

"...."

Osoitan kameraa.

"Ooooh, joo."

 

Ja muuta emme sitten toisillemme sanoneetkaan. Katseet ja viittomakieli riittivät vallan mainiosti. 

Viimeisestä poseerauksesta, asennekyykystä, tosin yllätyin hitusen. Se nousi täysin herran omasta mielikuvituksesta, ja näin vain parhaaksi räpsiä mukana.

 

Kauan eläköön kielimuurit! On olemassa asioita, joita varten ei tarvita yhtä ainuttakaan sanaa. Yksi niistä on kutkuttava tyylitaju. 

 

Ladataan...
Laura de Lille

Olen joskus julkisesti todennut, että hyville tyypeille tapahtuu hyviä asioita.

Olin väärässä, ja korjattakoon tämä nyt: Hyviä asioita tapahtuu positiivisille ajattelijoille.

Universumi on hassu paikka. Täällä tosiaan saa juuri sitä mitä ajatuksillaan tilaa — loistavia mahdollisuuksia, uusia ystäviä, inspiraatiota ja kasapäin hyvää energiaa. Tai vaikka unelmien kimppakämpän kivenheiton päässä East Riveristä. 

Kodittomuuteni jäi lyhyeksi, sillä viikon päästä muutan toiselle puolelle jokea keskelle sykkivintä Williamsburgia. Ja kauaa en ehtinytkään unelmoida — tämä tilaisuus käveli suoraan syliin. Kannatti siis taas pistää tilaus vetämään. 

 

Energistä viikonalkua! Pidetään liput korkealla, ystävät rakkaat.

 

P.s Hyvillä viboilla saa näköjään myös hillittömän rusketuksen, kun nukahtaa puolivahingossa East River Parkin nurtsille kuumana sunnuntaisena iltapäivänä. Auts.

 

Ladataan...

Pages