Ladataan...
Laura de Lille

Muistattekos, kun lupailin viime viikolla tekeväni postauksen linkkailemistanne blogeista?

Selvisin tänään yli kuudenkymmenen linkin luku-urakasta, ja kuten pelkäsinkin, tehtävä osoittautui luultua vaikeammaksi! Taso oli korkea, ja vain muutaman parhaan noukkiminen lähestulkoon mahdotonta. Mutta yritys hyvä kymmenen hei!

Halusin sisällyttää postaukseen mahdollisimman monta uutta tekijää, joten tässä tulevat omat suosikkipoimintani kategorioittain. Selailkaa ja ihastukaa!

1. Koukuttavimmat kuvablogit, eli näiden mimmien kanssa haluaisi hengata:

1. Visual Diary http://www.lily.fi/blogit/visual-diary

Inspiroiva, raikas ja aina yhtä yllättävä! Siinä muutama adjektiivi kuvailemaan Lilyssä kirjoittelevan Saaran kekseliästä päiväkirjaa. 

2. L U M E T T A http://lumettako.blogspot.fi/

Kuinka kauniilta voi ihmisen arki näyttää? Se selviää, kun tutustuu oululaisen Lumetta-blogin hykerryttävään kuvakerrontaan.

 

2. Killereimmät kuvitusblogit, eli nämä naiset pyytäisi mukaan taidenäyttelyyn:

1. Hungry Hunters http://www.lily.fi/blogit/hungry-hunters

Koska taitavasti tehtyjä sarjakuvablogeja ei ole koskaan liikaa. Twerk it!

2. Pencils and Ponytails http://www.lily.fi/blogit/pencils-and-ponytails

Koukussa kauniisti kuvitettuihin muotikuviin? Täältä pesee: kuvittaja Annika Leppäahon mahtava piirrosblogi on juuri teikää varten!

 

3. Kutkuttavimmat matkakuvat, eli nämä neidit veisi reppureissaamaan:

1. Tiinapetriikka http://www.lily.fi/blogit/tiinapetriikka

Mitä tapahtuu, kun yhdistetään kamera, lentoliput ja ihana tyttö? Kauniita ja mukaansatempaavia matkakuvia, tietenkin! Hei tyypit – koska lähdetään Kroatiaan?

2. The Atelier of Ideas: http://www.atelierofideas.com

Ihastuttava inspiraatioblogi, jonka äskettäin julkaistuun, pieneen Tallinnan-matkaoppaaseen suosittelen teitäkin tutustumaan. Vastustamatonta! 

Kunniamaininta menee myös heille:

Bisous, Roosa: http://forgivemeautumn.blogspot.ca

Opiskelijaelämää Montréalissa.

Her Favorite Song: http://herfavoritesongg.blogspot.fi

Upouusi, jyväskyläläinen musiikkiblogi.

Jalalla koreasti: http://jalallakoreasti.blogspot.kr

Pöytä koreaksi: http://ruokaakoreasta.blogspot.kr

Elämää korealaisessa pikkukaupungissa ja korealaisia ruokaohjeita. Bonuspisteet himaan hillittömän hyvistä bloginnimistä!

Ladataan...
Laura de Lille

Päivän tunnustus: minulla ei ole koskaan ollut kotona oikeaa työpöytää. 

Miksi näin? Vaikkapa siksi, että pienissä aikuisiän asunnoissani ja huoneissani ei ole yksinkertaisesti ollut sellaiselle tilaa. Töitä on siis tehty vaihtelevalla menestyksellä missä sattuu, miten sattuu.

Koska sängyillä ja sohvilla freestailaaminen on pitkällä aikavälillä aika tosi huono idea, tartuin vihdoin toimeen ja pistin ensimmäinen kotitoimistoni pystyyn eilen. Tervetuloa!

Valmista tuli käden käänteessä: tilan työpöydälle sain raivattua siirtämällä tavaroita vaatekaappiin, ja mitä kalusteisiin tulee – pöydän lainasin kämppikseltä ja työtuolin löysin kadulta. Täydellistä, eikö?

Woop woop!

Iloisin perjantaiterkuin Laura, joka korkkasi tällä tekstillä uuden työpisteensä ja menee nyt keittämään kahvit. Palaillaan pian!

Ladataan...
Laura de Lille

Yhdysvalloissa vietetään tänään kiitospäivää. 

Mittasuhteiltaan kiitospäivä on Suomen joulun kaltainen merkittävä juhlapäivä ja traditio, jolloin perheet – taustoista tai uskonnosta riippumatta – ympäri maata kokoontuvat yhteen ison illallispöydän ääreen. Nimensä mukaisesti päivän perinteisiin kuuluu myös muistella, mistä kuluneena vuonna ollaan oltu kiitollisia. 

Annetaan siis palaa!

Blogin puolella haluan kiittää jokaista tänä vuonna menossa mukana ollutta lukijaa – uutta sekä vanhaa – kivoista kommenteista, meileistä ja superasiallisesta keskustelunsävystä.

Blogin tekeminen paljon aikaa ja panostusta vievänä kakkostyönä ei ole aina helppoa, ja voin kertoa, että monen 10 tunnin työpäivän jälkeen, viikonlopun tai loman aikana haluaisi heittää pyyhkeen kehään – olla taas karsimatta yöunista tai oikeasta vapaa-ajasta, johon ei kuulu kamera tai tietokone. Positiivinen meininki takaa sen, että blogin pitäminen on mielekästä silloinkin, kun vähiten hotsittaisi. Iso kiitos siis siitä!

Kiittää haluan myös kaikkia heitä, jotka linkkailivat huippublogejaan viimeviikkoiseen haasteeseen. Luku-urakkaan ajattelin ryhtyä tänään, eli perästä kuullaan! 

Kaunista kiitospäivää!

Ladataan...

Pages