Ladataan...
Laura de Lille

Menneen kesän ykköshankinta?

Viiden dollarin käytetyt farkkushortsit. Näin toteaa koehenkilö, joka rokkasi niissä sekä muutaman helleaallon että yhden Euroopan-turneen.

Nyt ne pakataan ensi vuotta odottamaan, mutta paljain säärin mennään kyllä vielä. New Yorkiin kun on luvattu täksi viikoksi jopa 28 astetta.

Lämmin lokakuu, sanoiko joku?

Ladataan...
Laura de Lille

Viisi ja puoli vuotta bloggausta takana, eikä tyttö ole koskaan paljastanut mitä käsilaukusta löytyy.

Luultavasti siitä syystä, että a) ei oikeastaan käytä käsilaukkuja b) ketä kiinnostaa!

Tartuin nyt kumminkin tähän hauskaan Trendin haasteeseen blogin puolella, koska mikäpä ettei.

Laukustani siis löytyy:

1. Lancelin tupsulompakko.  Valmistujaislahja Pariisista.

2. Kodin- ja pyöränavaimet (oranssi avaimenperä ilmainen.)

3. Nappikuulokkeet Lontoosta. Halusin pinkit, mutta stalkkaava myyjä tyrkytti keltaisia. Otin sitten ne. Pitäisi varmaan lähettää kiitoskortti – nämähän ovat ihan hillittömät!

4. Mitä ikinä teetkään, pidä kuulakärkikynä mukana. Erityisesti reissussa, kun joutuu täyttämään mälsiä tullilomakkeita lentokoneessa. Siksi tällainen.

5. Sekatavarapussukka, johon sullon kaiken pienen mutta olennaisen: huulirasvan, taskupeilin ja metrokortin.

6. Barton Perreiran aurinkolasit, joita en ole – lukuisista yrityksistä huolimatta – onnistunut vielä hukkaamaan.

7. Dolla billz.

8. Puhelin. Lupaan ja vannon, että käyttäisin yhä vuoden 2004 ghetto-Nokiaani, jos voisin. 

P.s Kuvasta unohtui tietysti kamera ja puhelimen laturi. Ensi kerralla skarpataan, eiks jee!

Ladataan...
Laura de Lille

Jos syksyllä 2013 on saundi, on se takuuvarmasti elektroninen. 

Tai vähintäänkin brittiläinen.

Viimeisin elektrolöytöni on Guy ja Howard Lawrencen muodostama Disclosure, jota ei ole suotta kutsuttu house-musiikin uuden aallon sanansaattajaksi. Freesikasvoisen veljesparivaljakon debyyttialbumi Settle tarjoaa kaiken, mitä jäi hypetetyiltä robotti-ranskiksilta tänä vuonna tekemättä. 

Mielikuvituksekkaat, mukaansatempaavat melodiat ja raikas äänimaailma tanssittaa, ilostuttaa ja yllättää – aivan kuten killerin klubilevyn kuuluu. Yllärinä voi tulla myös brittiartistien ikä: duon nuorempi osapuoli kun vietti juuri 19-vuotissynttäreitään. Googleta, jos et usko!

Musiikkifanin sydäntä lämmittänee myös skottielektron nuori tulokas Hudson Mohawke, jonka hiphopia kosiskelevissa, raikkaissa biiteissä on jotain todella koukuttavaa. Genreä voi glasgowilaisartistille olla vaikea antaa, mutta sanotaan vaikka näin: melodiset rytmit ja silottelemattomat, laahaavat bassosaundit ovat HudMon ominta alaa. Lisäpisteet tyttöfani antaa toki myös sydämensulattavasta skottiaksentista. 

Hudson Mohawke -levytysten lisäksi suosittelen lämpimästi tsekkaamaan myös miekkosen ja montrealilais-DJ Lunicen muodostaman TNGHT-duon.

Sunnuntaiterkuin elektro-Lauruli, joka juuri hankki liput sekä Disclosuren ja Hudson Mohawken joulu-tammikuun Nykin keikoille. Voi näitä brittimiehiä!

Pages