Ladataan...
Laura de Lille

Unohtakaa anglismit – hyvää nostalgiatorstaita!

Yksi perinteisimmistä (ja kliseisimmistä) aiheista muodista puhuttaessa on takuulla trendien kiertokulku.

Siksi päätinkin julkaista uudelleen Laura de Lille -blogipostauksen neljän vuoden takaa, joka esittää asian poikkeuksellisen hyvin.

Naiset ja herrat – tässä ranskalaisen Chloén syysmallisto vuodelta 2010 vertailukohtanaan suomalainen Muoti + Kauneus -lehti vuodelta 1977.

Jos meikältä kysytään – esikuva vie potin kotiin!

Parasta takaisinheittotorstaita!

Kuvat: Muoti + Kauneus & Style.com

Ladataan...
Laura de Lille

1. Kuinka usein tulee syötyä donitseja? Sydändonitseja! Ei ikinä. En ole tieteilijä, mutta väitän, että onnella on suhde iltapäivällä nautittuihin vaaleanpunaisiin leivonnaisiin, joiden päällä on punaisia sydännonparelleja. Syökää niitä!

2. Positiiviset yllätykset. Miten kivaa onkaan olla väärässä! Esimerkki: juuri kun ajattelet posteljoonin hukanneen postisi tai kamujen kämmineen osoitteesi, postilaatikossa odottaa käsinkirjoitettu kirje. Jes!

3. Uusi slogan: mieti vähemmän, tee enemmän. Ihan sama, että edellisestä joogatunnista on triljoona vuotta. Totta kai lähdet joogaamaan keskiviikkoiltana töiden jälkeen, kun kerran pyydetään. Sopiva harkinta-aika? Viisi sekuntia.

4. Hyvät huonot jalkineideat. Olen vakuuttunut, että tarvitsen punaiset kengät. Ei siis mitään jokatytön tennareita tai docmartinseja, vaan kirkkaanpunaiset mokkanilkkurit. Korolla. Ideoita?

+ 5. Randomien tiistaiajatusten bubbling under: ihmiset, jotka näyttävät lemmikkieläimiltään. Vaikkapa se valkopartainen papparainen, jonka näin tänään kantamassa pikkupuudeliaan suojatien yli. Jopa ilmeet olivat samat. Ihan parasta! 

Ladataan...

Pages