Ladataan...
Laura de Lille

Tervetuloa huoneeni ainoaan siivoon nurkkaan.

Älkää antako siistien lehtipinojen ja blogilavastuksen huijata – kotini on oikeasti hävityksen vallassa.

Kevätsiivous ei ole kevätsiivous ilman kauttaaltaan myllerrettyä asuinpinta-alaa, ja sehän tähän transitiovaiheeseen sopii.

Löytötavaroiden joukosta on tähän mennessä paljastunut niin negatiiveja vuodelta 2004 kuin vesivahingon turmelema ylioppilastodistus. Jes!

Elämää järjestellessä se viikonloppu sitten menikin – jos mukaan ei lasketa yhtä killeriä ensi-iltaa, reissua irkkubaariin ja ensiviikkoisen spontaanin aurinkoloman suunnittelua (hei vaan, jemmasta löytyneet bikinit ja aurinkorasvapullo!)

Organisointi jatkukoon – palaillaan ihan pian!

Ladataan...

Ladataan...
Laura de Lille

Hei, olen Laura – vapaapudotusten ennätysnainen.

Ekan kerran hyppäsin lukiosta valmistuneena 19-vuotiaana, uudelleen tammikuussa 2012.

Seitsemään vuoteen on mahtunut monenmoista: Pariisista sain vauhdit, New Yorkilta vapautta ja itsenäisyyttä – siitä minua muistuttaa ihoon hakattu pieni pääskynen.

Kaikki kestää aikansa, ja nyt on taas aika pudottautua.

Irtisanouduin päivätyöstäni tällä viikolla. Pitkittyneen, kestämättömäksi käyneen tilanteen siivittämä päätös oli hyvä ja suunta ehdottoman oikea.

Nyt edessä häämöttää uusi alku, ja otan sen vastaan avosylin, vaihtoehtoja rauhassa punniten. Se voi olla uudessa maassa, koulussa tai vaikka maailmanympärysmatkalla. Varmaa on ainoastaan se, että haluan hengittää hetken ja kirjoittaa enemmän. New Yorkissa elelemme pääskyni kanssa vielä yhden kevään.

Pelottaako? No, ihan vähän, mutta se kai tässä on tarkoituskin. Vaikka silmissä sumenee, ääriviivat näyttäytyvät vahvoina, ja se riittää. Täydellinen järjestys kun vaatii aina hetkellisen kaaoksen.

Jääminen on kovin helppoa – erityisesti silloin, kun pitäisi vain tiputtautua.

Ja minä, vapaapudotusten ennätysnainen, olen aina uskonut sigurrósmaisiin ilmahyppyihin:

Maailma hei – täältä tullaan!

Ladataan...

Ladataan...
Laura de Lille

Jos The Breakfast Clubin jälki-istunto vietti kolmikymppisiään eilen, hoitaa meikä homman himaan tänään täyttämällä 26!

Nyt olisi kai sopiva aika tehdä inventaariota ja miettiä, mitä menneestä vuodesta ollaankaan opittu.

No, ainakin se, että tukkansa kannattaa leikata aina itse ja että pellavanutussa paleltaa, jos kiipeää kerrostalon katolle maaliskuussa. 

Tämä synttärivuosi starttaa takuulla eri tunnelmissa kuin muutamana menneenä vuonna, mutta hemmetti soikoon: ei tässäkään mitään vikaa ole.

Vähän Sugarcubesia stereoihin, hippakengät jalkaan ja lisää sangriaa lasiin – ei tätä mimmiä ole pienet ilmakuopat ennenkään estelleet!

Synttärionnea oinassiskot ympäri maailman!

Pages