Vieraskirjan kommentit ovat julkisia ja näkyvät kaikille..

Ladataan...

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.
Liity yhteisöön » tästä.

CAPTCHA

Kommentit

Enni (Ei varmistettu)
Hei, Olen joskus monta vuotta sitten lukenut blogiasi, kun asuit vielä Kajaanissa, lähinnä siitä syystä, että itse tulin sieltä läheltä. Tykkäsin jutuistasi jo silloin ja nyt törmäsin tähän blogiin, ihanaa nähdä, että toteutat unelmiasi Pariisissa. Ihanaa kevättä Pariisiin!
X
Sun blogista löytyy aina jotain uutta ja raikasta enkä ole ikinä "sivuuttanut" juttuasi, joten jatka samaan malliin :)
Robynhoodie
Robynhoodie
Hei Laura! Olen Lilyn uusi jäsen ja kurkkinut täällä jonkin aikaa, sillä tutkin verkkoyhteisöjä ja olen erityisesti kiinnostunut Lilyn maailmasta. Nimeni on Anni Tervonen, opiskelen Tampereen yliopistossa markkinointia ja teen gradua. Lily on osoittautunut tosi mielenkiintoiseksi ja olen seurannut palstaasi, enkä vähiten siitä syystä, että olen itsekin asunut Ranskassa. Olisitko halunnut kertoa omasta osallistumisestasi? Voit vastata vaikka näihin kysymyksiin: - Kertoisitko Lily-jäsenyydestäsi? Milloin liityit? Kuinka jäsenyytesi on kehittynyt? - Miksi osallistut Lilyn toimintaan? Kuinka osallistut? - Miksi pidät omaa palstaa? Kuinka kauan olet sitä pitänyt? - Koetko Lilyn yhteisönä? Voit vastata palstalleni Lily ja minä ( http://www.lily.fi/palsta/lily-ja-mina ) tai sähköpostilla osoitteeseen: anni.tervonen@uta.fi. Tuhannet kiitokset vastauksestasi ja ihanaa kevättä! Terveisin, Anni Tervonen ’Lily-noviisi’ PS. Tutkielmassa haluaisin mahdollisesti julkaista jotain kommenttejasi. Voinko mainita sinut tutkielmassa nimimerkilläsi ja julkaista kirjoituksiasi ja vastauksiasi? En tietenkään julkaise nimimerkilläsi mitään, jos et halua :)
Luru
Changes
Hei kaima! Heitin haasteella - otatko kopin? http://www.lily.fi/juttu/4x11-haasterasti
Syksyn sointuja
Hei! Löysin blogisi vähän aikaa sitten ja rakastuin ihan täysin. Suurin unelmani on aina ollut muuttaa New Yorkiin ja Pariisikin on kiehtonut kovin pitkään. Postaus jossain kerroit Pariisin muistoista, oli upea. Saat minut ikävöimään paikkaa johon en ole vielä koskaan edes päässyt! Vaikka oletkin kertonut kovin paljon myös ihan konkreettisia neuvoja ulkomaille muuton suhteen, haluaisin silti toivoa postausta, nimenomaan Yhdysvaltoihin muuton suhteen. Tiedostan tietty, ettet voi kertoa liian henkilökohtaiseksi meneviä asioita, mutta jos voisit vähän vinkata miten olet saanut asumisluvan/miten sen saa, olisin erittäin kiitollinen. Lisäksi muuttamisesta - luin että tarvitsee takaajan asuntoa varten. Pitääkö tämän takaajan olla amerikkalainen? Jos et voi postausta tehdä niin ehkä voisit kirjoittaa jotain vaikka minun blogini kommenttiboksiin? Kiitos, kiitos, kiitos ja kaikkea hyvää sulle! :-)
Jennifer (Ei varmistettu) http://taivaansininenn.blogspot.com
Heippa! Laitoin sulle mailia :)
Jennifer (Ei varmistettu) http://taivaansininenn.blogspot.com
Pistin sulle nyt viestiä sun fb-ryhmään :)
adept (Ei varmistettu)
puuh.. mitä paskaa
Laura Pollari
Laura de Lille
Hehee, tää kommentti on!
Lumikki Luminen
Hei! Haluatko ottaa haasteen vastaan :) Hyvää kesää! http://www.lily.fi/blogit/sata-vuotta-sinkkuna/tyylimuutoksia-sishaasteen