Ladataan...
Laura loves

Kulu, vauvavuosi, kulu. Ihan oikeasti, te olette seuranneet tätä sivusta: eihän teidänkään mielestä ole voinut kulua vasta viittä kuukautta?! Tekee mieli käyttää holtittomasti välimerkkejä, koska eihän tämä nyt jumalauta voi pitää paikkaansa. Ei se aika kulu. Ei se vaan kulu. Jos Uljas täyttää koskaan vuoden, ... äh, en edes keksi tarpeeksi radikaalia juhlintatapaa.

 

Mutta niin: nyt hän on viisi kuukautta. Puettuna hervottomaan kuosicocktailiin -- pinkkiin ja palluroihin, mustavalkoisiin raituloihin (Liisa ompeli nämä ihanat haaremihousut), joita sokeakaan ei yhdistäisi keskenään. Muita faktoja viisikuisesta Uljaksesta:

  1. Nukkuu yöunia noin klo 20-06.15 (helvetens kevätvalo!) ja herää parin tunnin välein "syömään" (luputtamaan onnellisena äitinsä rintaa, koska ei usko muutoin saavansa enää unen päästä kiinni). Uskomattoman hyvänä yönä saattaa nukkua neljän tunnin pätkän, huonompana herätä tunnin välein koko yön (tämä on paljon yleisempää kuin hyvät yöt).
  2. Nukkuu kehnosti  päiväunia (aamupäivällä ja alkuillasta äitinsä rakkaalla rinnalla puolisen tuntia, keskipäivällä vaunuissa minuutilleen kaksi tuntia jos ne liikkuvat - muutoin herää reteästi hymyillen noin tunnin kohdalla lounasravintolassa ja pilaa harmoniset ruokailuhetket).
  3. On natustanut muutamia maissinaksuja ja imeskellyt parsakaalia.
  4. On vaihtelevasti rento hekottelija ja hermoheikko kitisijä. Mutta edeltävä lause nyt pätee 90% maapallon ihmisistä muutenkin, eiks niin.

 

Kauniin kuvan otti ystäväni Mari. Oi sitä onnenpäivää, kun tuo blondiini paukahti silloisen kotimme eteiseen kuvauskalustonsa kanssa. Hänet oli pestattu kolumnikuvaamaan minut, ja kuvaamisen lomassa aloimme jutustella. Huomasimme tulevamme mainiosti toimeen. Meistä on tullut sekä työhuonekavereita että tovereita myös vapaalla. Kenenkään, siis kenenkään, kanssa ei voi äitiystilittää kuin Marin. Lisäksi hänen kanssaan on mitä antoisinta keskustella muun muassa kirjallisuudesta, mielenterveysongelmista, seksistä, kuntoilusta ja rasvoittuvasta otsatukasta. Hää on törkeän fiksu ja törkeän seksikäs. Lähes ärsyttävää! Mari ai lav jyy.

Ladataan...
Laura loves

 

The seven year icth is a point that a lot of couple go through. It is the point when you have been together so long that you are tired/bored with your partner, but you have not been together long enough to have accepted the rythem that is being in a relationship. Some people miss being single and would like a different partner. Other people just miss thefreedom of being single and having no strings attached but they do not want another partner. It is a "rough" patch in a relationship.

They are starting to feel the strain of the "Seven year itch." They will get throught it if they try hard, enough

Lähde: Urban Dictionary

 

Bring it on vaan!

Toissapäivänä tuli kuluneeksi seitsemän vuotta siitä, kun kaksi hermostunutta 25-vuotiasta vaihtoi ensisuudelmansa Tavastian eteisessä. Pujahdin Aleksin kainaloon, ja siellä olen majaillut siitä lähtien. Tuo ilta oli yksi elämäni huumaavimmista. Kuningasklubi 25.3.2006 never forget. (Paitsi että olen forgettannut illan toisen bändin: oliko se New Young Pony Club?)

Lasken tuon seurustelumme alkamishetkeksi, vaikka olimme vaihtaneet jo flirttailevia MySpace-viestejä (no kamoon, se oli 2006!) ja tunnustaneet tekstarein ihastuksemme opiskelijayksiöidemme tunkkaisista punkista jonain iltana.

Yhä olen varma siitä, että parempaa kumppania minulle ei ole olemassa. Vaikka kuinka visioisin ja ynnäilisin, niin se vain on.

Vuosipäiväpotretissa ovat nutturamme solmussa. Suloisesti symbolisena tulkittakoon sekin, etten aidosti tiedä itsekään, kumpi noista on kumman.

Pages