Paras sijoitus talveksi

Pari kertaa sydän jätti lyömättä, kun muutama vuosi sitten ostin Canada Goosen untuvatakin ja kassa kilahti lähemmäs tuhat euroa. Kerran se kirpasi ja voin sanoa, että en ole katunut päivääkään, että olen ostanut itselleni oikeasti lämpimän takin.

Kunnollisen takin osto on mielestäni paras sijoitus mitä itsellesi voi tehdä. Ei tarvi enää hytistä ja valittaa pihalla. Kun satsaa kunnon varustuksiin talveksi, niin mä oon ainakin alkanut myös nauttimaan talvesta ihan eri tavalla. Ennen hytisin pihalla villakangastakissa ja en ollut talvella yhtäkään ylimääräistä sekunttia pihalla. Se on kuulkaas pukeutusmiskysymys, niinkuin varmaan jokaisen äiti on opettanut.

Ennen kuin raaskin satsata kunnon paksuun talvitakkiin tein sitä, että ostin joka talvi jonkun hennesin 150 euron toppatakin, joka huonon laatunsa takia kesti vain sen yhden talven. Pidemmän päällehän se tulee ihan yhtä kalliiksi ostaa joka talvi reilun satasen takki, kuin että satsaisi kunnon takkiin kerran… Mulla on ollut nyt Canada Goosen takki 5 vuotta ja se on kuin uusi, ei mitään käytön jälkiä missään, koska se on oikeasti laadukas!

IMG_20181022_185441_670.jpg

Tästä pääset tsekkaan kaikki Partioaitan talvitakit! Mä listasin alle Partioaitan sivuilta mun lempparitakit, jotka on OIKEASTI lämpimät ja laadukkaat:

20181022_195636.jpgFjällravenin Expedition Down Lite Jacket

Kyseinen takki on vihdoin mun! Käy tsekkaa tästä on aivan sairaan ihania värejä! Ihana oliivin vihreä ja vaaleansininen muun muassa! Päädyin itse silti mustaan, koska musta on musta!

20181022_195652.jpgCanada Goose Trillium Parka

Itse halusin hankkia täksi talveksi uuden ja siirtyä Fjällravenin takkiin, koska musta näitä Goosen takkeja on kaikilla! hah. Jostain syystä en halua pukeutua johonkin mikä on jokaisella vastaantulevalla. Oli kaikilla tai ei, tää takki on ollut silti yks parhaimmista sijoituksista ikinä. Niin lämmin takki ja toi jättihuppu jonne voi tuulessa piiloutua! Lisäksi toi takin materiaali on niin kestävää, että mä en ainakaan oo 5 vuodessa saanu sihen mitään jälkiä vaikka oon missä metiköissä rämpiny.

 

20181022_195616.jpg

Fjällravenin Expedition Down Jacket NO. 16 W

Ihana Fjällravenin kääntötakki ja musta noi molemmat värit on tosi söpöjä, sekä beige että vaaleansininen!

 

Kuvat: www.partioaitta.fi

 

YHTEISTYÖ w/ Partioaitta

 

 

 

 

muoti paivan-tyyli ostokset suosittelen
Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *