2 tuotetta täydelliseen ihoon

Lupasin Instagramin puolella jakaa teille muutamia tuotteita, joita ilman en pystyisi enään elämään. Kun tullaan ihonhoitoon, mä oon oikeasti kokeillut kaiken. Olen jopa aikoinaan tilannut ostos-tv:ltä Proactiv -merkin tuotteita, joilla muka saisi täydellisen ihon. Siis ostos-tv:ltä?!? Kyllä. Mikään ei vie mun itsevarmuutta pahemmin kuin huonossa kunnossa oleva iho. Niin kuin kerroin, että kaikkea on tullut kokeiltua, en siltikään ole löytänyt mitään luottotuotteita, vaikka on tullut vuosien mittaan kokeiltua vaikka ja minkä näköstä purnukkaa. KUNNES mulle suositeltiin Dermalogican tuotteita. Haluaisin tässä kohtaa sanoa, että kukaan ei ole tästä postauksesta minulle maksanut, joten suosittelu on täysin vilpitön.

Itse liputan luonnollisuuden puolesta siltä osin, että en tykkää meikata itselleni 10cm pakkelikerrosta, eikä se kyllä mielestäni näytä kenelläkään muullakaan hyvältä. Vähemmän on enemmän. Mun unelma on ollut aina, että mun ei tarvis käyttää iholla mitään meikkiä (jos olisi niin hyvä iho). Enkä voi uskoa, että nyt mä todella voin olla ilman mitään peitevoidetta ja pakkelia. Allaolevassa kuvassa ei ole muuta meikkiä kuin ripsiväriä ja huulirasvaa.

IMG_20180326_160942_068.jpg

Kaksi tuotetta joiden ansiosta mun iho on paremmassa kunnossa kuin koskaan ovat Dermalogican Daily Microfoliant ja Overnight Clearing Gel. Jos joku on hintansa väärti niin nämä kaksi tuotetta!!! Sattumoisin en ole tuotteita itse löytänyt vaan muutaman ihmisen suosituksesta, ja heillä todella on täydellinen iho. Ostin tuotteet samaan aikaan ja olen käyttänyt joulukuusta asti molempia päivittäin. En osaa sanoa, onko ihoni paremmassa kunnossa jomman kumman ansiosta vai molempien.

IMG_20180326_125148_859.jpg

Overnight Clearing Gelin sanotaan tasapainoittavan talineritystä ja taistelevan epäpuhtauksia vastaan. En ole nykyisin laittanut iltaisin mitään rasvaa iholle, ainoastaan tätä. Uskoisin että tämä todella tasapainoittaa talineritystä, koska ei naamaani enää edes yritä puskea samalla tavalla epäpuhtauksia. 

Daily Microfoliant on puuterimaista jauhetta, jolla kuoritaan iho päivittäin. Huomasin ihossa selkeän eron jo muutaman pesun jälkeen. Jauhetta märkiin käsiin ja pyörittelet lärvissä minuutin ajan. Itse käytän tätä vähintään kerran päivässä, välillä myös aamuin illoin. Uskon, että tämän kuorinnan avulla mustapäät ovat lähteneet. Ennen kuin aloin käyttämään tuotetta, ei mulla toki mitään aknenaamaa ollut, mutta esimerkiksi mun otsa tuntui karhealta ovimatolta, koska siinä oli pinnassa niin paljon mustapäitä. En tiedä nouseeko jollain muullakin mustapäät ihon pintaan, mutta mulla nousee ja se tekee ihosta todella karhean. Satunnaisia finnejä kyllä myös puski naamaan silloin tällöin. Naama kun on täynnä pisamia, niin eihän niitä kukaan edes varmaan näe mutta itse tunnen t-o-d-e-l-l-a ison eron. Iho on nykyään kuin vauvanpymppä ja kaikki pienet epäpuhtaudet on lähtenyt. Niin kuin aiemmin jo kirjoitin, en ole koskaan löytänyt tuotteita joiden käytöstä huomaisin mitenkään mullistavaa eroa ihoni hyvinvointiin. En pysty näitä tuotteita tarpeeksi hehkuttamaan. Olit sitten mies tai nainen, osta, mä lupaan ettet pety. Nämä kaksi tuotetta tulee olemaan mun ihonhoidossa varmasti aina. 

Itse tilasin tuotteita lookfantastic.fi:stä, sillä tuotteet ovat esimerkiksi kyseisen sivun kautta lähes puolet halvempia kuin vaikkapa Stockmannilta ostettuna.

Pus,

Laura

 

Kommentit (1)
  1. Tsiisus! Mun lärvä on ollut aivan karsee siitä saakka kun melkeen vuos sit lopetin pillerit. Vanhenin muutamassa kk:ssa 10 vuotta ja oon tuskaillut läikikkään elottoman naaman kanssa. Ostin tän postauksen innoittamana Dermaogican tota kuorintajauhetta ja jtn anti-agerasvaa. 3 pvä vasta niillä lätrännyt ja naaman väri on ihan eri eli huimasti parantunut!! Eli iso kiitos vinkistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *