-25°C

No tuliha se talavi tännekki. Siis Helsinkiin. Minusta on kiva, että on lunta nii ei oo jotenki nii ankian näköstä. Mutta nää pakkaset!!! Kävin vähä möyryämässä tuossa meijän pihalla ja lähirannassa. Pukeutumiskysymys joo, mutta naama on aivan tunnoton. Rakas äitini on mulle väkisin joskus ostanu uggit. Helevetin rumat, mutta lämpimät. Nuo jalassa ei tarvi pelätä, että pienen pakkaskävelyn jäläkee pitäis amputoija varpaat. Mutta osaisko joku vanhempi ja viisaampi sanoa, että mille ihmeen säälle nuo kengät on oikeasti tarkotettu? Jos maassa on senttiki lunta nii nuo on hengenvaaralliset. Niin liukkaat, että lyhyen käveyn aikana olin turvallaan ainaki 20 kertaa. Huomenna on sitte polovet ja pevse aivan mustelmilla. 

Ehin muutaman kuvan ottaa, vaikka puhelimessa oli 80% akkua niin sehän loppu muutaman kuvan jälkeen. Ei näitä amerikkalaisia vehkeitä oo näihi olosuhteisii tarkotettu.

IMG_0654.JPG

IMG_0686.JPG

IMG_0715.JPG

IMG_0714.JPG

IMG_0717.JPG

IMG_0716.JPG

Avanto kupli niinku poreamme. Tuo on kyllä semmone homma mihi mua ei sais kirveelläkään.

Terveisiä vaan kaikille jotka paraikaa köllöttelee jossain auringossa. Ei tainnu tulla koti-ikävä näitä kuvia katellessa? Tiiäkkö mikä mua muuten ihmetyttää joka talvi? Jos valitan kylmyydestä, niin aina joku sannoo, että eihä sulla voi olla kylmä ku oot Rovaniemeltä. Ku ei mulla vaan oo yhtään sen paksumpi nahka ku sulla, vaikka oonki sieltä kotosin.

 

Terveisin,

vilukissa

 

 

?bn=5561827;srctype=4;ord=[timestamp]t?a=1082219723&as=1109864927&t=6&tk=1

Kommentit (11)
  1. Hahah, tuli noista Uggeista mieleen, että ne ihan oikeesti on tappoliukkaat! Olin ekaa kertaa menossa zumbaan ja mulla oli ne paholaisentohvelit jalassa ja pihalla sitten vetäsin niin hienon piruetin liukastuessa, että se zumbaohjaaja sano että ”Toivottavasti oot tulossa mun tunnille, sulla näyttää olevan moovit hallussa” Heitin ne tohvelit sitte vittuun sen jälkeen, hävetti 😀 Oot vallan mainio muija, parasta blogiantia pitkiin aikoihin!

    1. hahah vallan mainio muija! <3 tattista hej kuule vaan. Siis joo. Yks on tullu jo kertomaan kuinka on KATKASSU kädensä uggien takia. tai no feikkien. mut jos normiugeissa on jo niin tappava pohja ni varmaa feikeissä vielä liukkaampi. Äiti käski mua viemään ne suutarille et laittaa uuden pohjan. Jumalauta jos kengät maksaa nui paljon nii niihi ennää ala teetättää uusia pohjia! Luulis kuuluvan hintaan 😀

  2. Ne Uggit.. Mulla oli joskus aikanaan semmoiset kusenpolttamat kopiot, lämpöset, linttaset ja liukkaat ko fan! Niilläpä sitten sipaisin kotipihalla omilta pitkiltä sääriltäni perseelleni, sen verran alamäkeen että käsi siihen rinteeseen töpsähti. Käsivarsi poikki kolmesta kohtaa ja ranne sirpaleina. Onnenpojalla meni vati ympäri niitten kenkien kans, se paiskas ne kasvimaalle, josta ne sitte hankien sulettua keväällä paljastui. Paskimmat ”talvikengät” ikinä! Mutta kuvat on hienoja!

    1. Herranjestas sentään! Sulle kävi vähä köpelömmin ku mulle. 🙁 Tää oli eka ja vika kerta tälle talvelle kun laitan noi jalkaan. En muistanu kuinka vaaralliset nuo on. Eikä oo yhtää liioteltua käyttää sanaa vaarallinen. Niillähän tappaa ittensä.

      1. …Tai ainaki rikkoo lahjakkaasti. Enkä edes urpona tajunnu että se meni poikki, menin vaan sisään ja otin särkylääkettä ja katoin luontodokkareita. Aattelin että mennään kipaseen lääkärissä kun Onnenpoika tulee kotiin. Jos olisin saanu hihan pois käden päältä, olisin ehkä tajunnu niistä parista 90 asteen mutkasta että ei tämä nyrjähdys ole. Oli se semmoinen opetus että suosin väkevästi kuvioituja tai nastoitettuja kenkiä nykyään. Kauniitahan ne ei ole mutta niillä sentäs pysyy ihminen tolpillaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *