Börje from Lauttasaari

FullSizeRender-5.jpg

Koirakuulumisia bloginkin puolelle! Tää 14 viikkoinen pikkujantteri sai siis nimekseen Börje, mutta enemmän me taidetaan sitä kutsua Börtsäksi. Hänellä ei oo vielä kaikkia mahdollisia rokotuksia, niin ei olla ulkoilutettu vasta kuin meidän pihapiirissä. Börjeenhän on rakastunu kaikki naapurit. Ne huutelee parvekkeelta, että mitä sinä oikein ulkoilutat? Onko se siili vai pehmolelu? Sitä mä nauran itekki, että mikä ihme tää oikein on. Kyllä se pikkuhiljaa alkaa koiraa muistuttaan kun se kasvaa. Eniten se näyttää silti vielä joltain pehmeäkarvaselta siililtä. Jos katsot kuvia mun postauksesta Perheenlisäystä, niin huomaat kuinka muutamassa viikossa tän värikin on muuttunut paljon vaaleammaksi. Se oli paljon tummempi kun se haettiin JA PIENEMPI! Älä kerro kellekkään, mutta mä en anna sille enää ruokaa. MÄ EN HALUA ETTÄ SE KASVAA ENÄÄ YHTÄÄN! Hää on ollu meillä 3 viikkoa ja silloin painoa oli joku 500g ja nyt jo 900 grammaa! 

IMG_4886.JPG

FullSizeRender-7.jpg

Lyhykäisyydessään kaikki on mennyt hyvin. Hän oppi heti sisäsiistiksi, tai siis pissaamaan pissaaalustoille ja kyllä se selkeästi pidätteleekin pihalle. Ihan hullua, että se oppi vähän niinku kertalaakista, vaikka kasvattaja ei ollu sitä ees opettanu. Se oli sielä lähes aina pihalla semmosessa tarhassa niin sinnehän sai pissata mihin vaan. No ehkä tää on semmonen ”helppolapsi”. 

IMG_4841.JPG

IMG_4887.JPG

Hänellä on tapana hengailla hyvin ihmeellisissä asennoissa? Tää näyttää siltä, että minä oon sen nostanu väkisin tuohon tyynyn päälle, mutta eheei. Hän kömpi siihen ite ja istuskeli siinä koko aamun kun minä valmistauduin lähtemään töihin.

FullSizeRender-6.jpg

 

Käytiin viime viikolla Sanomatalossa pyörähtään radioiden puolella, kun Loopin Tinni halus Börtsän haastatteluun. No eihän se mitään puhunu, mutta viipotti senki edestä. Video löytyy ruutu.fistä ja pääset sen kattoon täs!

Mulla on täällä blogin luonnoksissa ajatuksia tästä somevallankumouksesta ja siitä, kuinka ainakin ite myönnän olevani somekoukussa. Teen sen postauksen heti kun vaan ehdin. Tätä jatkuvaa somen räplääämistä ei ainakaan helpota se, että perustin Börtsälle oman instagramtilin hahaha. Olen niin lapsellinen. Menehän seuraamaan pikkasta. Hänet löytää sieltä nimellä @borjefromlauttasaari. Ilmasta terapiaa kun katsoo niitä videoita. I promise! <3

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *