Eroon kuolleesta ihosta? – Kyllä kiitos

Olen suositellut teille aiemmin May Beautyn tuotteita ja suosittelu senkun jatkuu. Viimeksi kun tarjosin teille alekoodia kasvonaamioon, sain jopa MIEHILTÄ snäppiin kuvia, kun heillä on kasvonaamio naamalla ja kiitteli, kun on päässyt mustapäistä eroon. Siis mitä? Suosittelu on siis menny perille jopa miehille. Uskomatonta. 

Tuote johon mulla ois teille nyt alekoodi on May Beautyn Face Gel. Geeli poistaa kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa ihohuokoset, poistaa ylimääräistä talia ja rasvaa sekä tekee ihosta pehmeämmän. Mun iho reagoi kaikkeen tosi nopeasti; mitä olen suuhuni lappanut, sää (erityisesti pakkanen), alkoholi ja yks ongelma on ja pysyy; kuollut ihosolukko. Mulle ihonhoitorutiinit on juurikin tämän takia todella tärkeitä, koska ihoa reagoi kaikkeen niin helposti.

IMG_1876.JPG

Käyn aika ahkerasti saunassa, noin kolme kertaa viikossa. Rapsuttelen siellä mun naamasta joka kerta ruokalusikallisen verran kuollutta ihoa, siis pelkästään mun kasvoista. En käsitä miten se ei vaan koskaan lopu. Kuorin mun kasvoja, käyn Hydrafacial kasvohoidossa, jossa imetään sitä sontaa munnaamasta, mutta ei se siltikään vaan lopu. Ehkä mulla on jotenkin super uusiutuva iho? Mua kiinnosti tää tuote juuri sen takia, kun se lupaa poistaa kuollutta ihosolukkoa.

Ja kuinka tätä mäskiä sitten käytetään: pesin ensin meikit, kuivasin ihon ja levitin geelin kasvoille. Annoin sen olla noin 10 minuuttia. Ohjeissa ei kylläkään käsketty jättää sitä kasvoille, mutta se vähän niinku unohtu, kun rupesin siinä jotaki touhuamaan. Oon sitten käyttänyt tuotetta jatkossakin niin, että oon antanut sen hetken olla kasvoilla. Sitten kastelin kädet ja rupesin pyörittelemään geeliä pitkin kasvoja ja pesemään sitä pois. SIIS HYI HELV… Aluksi kädet on täynnä sitä geliä, mutta loppupeleissä kun jatkan ihon pyörittelyä, niin huomaan kuinka ihoa rullaantuu loputtomasti irti. Sormet ja kasvot on täynnä ihoriekaleita. Oon käyttänyt tätä tuotetta koko kesän ja huomannut oikeasti eron: ei muuten rullaannu ihoa enää samalla tavalla!

IMG_1880-2.JPG

Nää ”riekaleet” mun kasvoilla on kuollutta ihoa.

Jos sun iho näyttää samealta ja meikit ei levity tasaisesti, niin luultavasti sulla on turhan paksu kerros kuollutta ihosolukkoa naamassa. Se voi myös olla kuivan ihon syy: rasvaat ja rasvaat sun naamaa, mutta liian paksun kuolleen ihosolukon läpi sun läträämät kalliit voiteet ei pääse imeytyyn. Kaikki tuotteet mitä käytät imeytyy paremmin, kun iholla ei ole sentin iho- ja paskakerrosta päällä. Ja näimpä kuiva iho voi sitten myös aiheuttaa finnejä. Pieni tämmönen L. Ollilan ihonhoito-ohje aivan ilmaiseksi…

Jos haluat kokeilla tuotetta saat sen 30 % alennuksella koodilla: logel. Tällä alennuskoodilla saat myös ostettua alennuksella muita May Beautyn tuotteita! 

www.maybeauty.fi

 

– kaupallinen yhteistyö – 

Kommentit (1)
  1. Kiitos kun muistutit tuosta naamiosta! Onkin pitänyt tilata lisää, hyvin on toiminut.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *