Jos Beyonce, tietysti minäkin

Kirjoitin juuri edellisessä postauksessa siitä kuinka mulla ei ole mitään kauneudenhoitorutiineja. Nyt puhun siis kampaajalla tai kasvohoidoissa käymisestä. Musta tuntuu, että naisia on kahdenlaisia. Joko niille kasvohoidossa käyminen on rutiini; siellä käydään tasasin väliajoin noin 2 kuukauden välein tai sit kerran kahdessa vuodessa. Itse oon se jälkimmäinen. Kun joku ystävistäni kertoo, että on käynyt kasvohoidossa niin hoksaan siinä kohtaa, että jaa pitäisköhän se itekki käydä kun taisin viimeksi käydä vuonna 2011. En oo koskaan huomannu mitään sen suurempia tuloksia nii oon todennu sen olevan rahan haaskausta. Osasyynä on myös se, että odotan näyttäväni Angelina Jolielta yhden kasvohoidon jälkeen, eikä se nyt ihan vissiin niin mene. Ehkä näkyviä tuloksia saa useammalla käyntikerralla? Nyt kävin kuitenkin hoidossa, jossa sain huomattavia tuloksia jo ensimmäisellä kerralla. Kuvittele se ostos tv:n juontaja kuinka se ylistää niitä tuotteitaan. Mä voisin ylistää tätä hoitoa yhtä lailla suu vaahdossa loputtomiin. Erona näissä on kuitenkin se, että entisenä ostos tv:n uhrina tiedän, että ne tuotteet on kusetusta, mutta tämä hoito ei! Liiallinen ylistys blogissa kuulostaa heti maksetulta jutulta, mutta ei minulle ei ole tästä maksettu vaan vilpittömästi haluan tätä hoitoa mainostaa!

Minun ystävä oli käyny Eira Esteticassa sellaisessa hoidossa, jossa kaikki se rasva, paska ja tali imetään sellaseen säiliöön, jonka sä pääset näkemään. Ei siis puristella sen helvetin kivuliaan raudan kanssa, vaan kaikki epäpuhtaudet imetään ne pois. No sehän rupes heti kiinnostaan, koska minua ainakin tyydyttää nähdä se paskan määrä mitä tästäkin naamasta voi irrota.

IMG_0274.JPG

Hoidon nimi on siis HydraFacial, jossa käytetään markkinoiden edistyneimpää ihonhoitoteknologiaa. Tämä hoito kuuluu muun muassa Beyoncen ihonhoitorutiineihin niin hei, jos Beyonce niin tottakai minäkin? Hoidossa iho puhdistetaan, happokuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. Hoito tuntuu miellyttävältä ja tuntui kun naamalta olis lähteny 2cm paskakerros pois. Ja varmaan lähtikin, koska iholla on aivan erilainen hehku mitä ennen. Hoito tekee erityisen hyvää jokaiselle näin kesän jälkeen. Itse ainakin otan tän rutiiniksi ja pyrin käymään 2 kuukauden välein. 

IMG_0276.JPG

Hoito suoritetaan laitteella näiden pienten tippien avulla, etkä lähde hoidosta naama helottavana niinkuin kasvohoidoista yleensä. Itselläni ainakin kasvohoitoihin menemisen hankaluus on ollut se, että en voi kahteen päivään poistua kotoa sen jälkeen. Naama on niin punainen ja raiskatun näkönen, että ei haluta hirveästi ihmisten ilmoille lähteä. Hydrafacial hoidon jälkeen mun kasvoissa ei ollu mitään punotusta. Päin vastoin, ihosta huomasi aivan erilaisen hehkun, puhtauden ja kosteutuksen.

IMG_0279.JPG

Tämä on se säiliö mikä tuottaa sulle suurimman tyydytyksen hoidon jälkeen. Kuva on otettu puhelimella niin nää ihomadot ei oikeen pääse oikeuksiinsa. Voin sanoa, että tuo putkilo vilisi mustapäitä ja kaikkea mahdollista sontaa. Näky paikan päällä 300 x yrjöttävämpi, mutta silti niin tyydyttävä.

Pyysin Eira Esteticasta teille lukijoille alekoodin tähän kasvohoitoon, koska tätä ei voi kun suositella. Varaamalla ajan ja sanomalla varauksen yhteydessä Laura Hydra 15, saat hoidosta 15% alennusta. Alekoodi on voimassa 30.11.2016 asti. Ja hei, mikä parasta, tälle koodille ei ole rajoitusta. Voit käydä niin monta kertaa marraskuun loppuun mennessä kuin ehdit. Alennus koskee myös hoidon yhteydessä varattavia lisäpalveluita. Jos on tarvetta vaikka ripsiräpsyjen tai kulmien värjäykselle niin saat saman alennuksen niistäkin. Varauksen voit tehdä myös netissä ja mainita lisätietoihin saman koodin. Alennus annetaan sitten paikan päällä. Kokeile niin tiedät mistä hehkutan!

www.eiraestetica.fi

Ihanaa syssyä kaverit! <3

Kommentit (7)
  1. Mä saan kans jotain ihme tyydytystä kun näkee sen sonnan määrän mikä siellä purkissa pötköttää! Taidanpa mennä ja varata ajan hetimmiten. Kiitos! 😀

  2. Käyty! Olin innokkaasti ensimmäisenä käyttämässä koodia. Kuinka sattuikaan, että olin just googlettamassa paikkoja, joihin mennä Hydrafacial kasvohoitoon, kun näin tän jutun täällä! Kiitos! 

    Iho tuntuu aivan ihanalta! Kuten myös epäpuhtauksien näkeminen siellä säiliössä.

     

    1. Ihanaa että tykkäsit! Mä en jaksa uskoa et kukaan voi pettyä tähän hoitoon 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *