Luonnollista kauneutta Lash liftilla

Selailin tammikuussa mun Instagram kuvia ja havahduin siihen, että voi luoja miltä mä näytän. Niin epäluonnollisen näköiset ripsienpidennykset, että näyttää kun mulla ois ollut katuharjat molemmissa silmissä. Aluksi mulla oli tosi luonnolliset klassiset pidenykset, mut niiden kanssa käy vähän samoin kuin joillakin botoxin kanssa. Koko ajan haluaa vaan näyttävämmät, pidemmät ja tuuheammat ja lopputulos on sitten ihan kauhea. Mahdollisimman isot volyymiripset, jotka näyttää katuharjoilta silmissä. Pidennykset mulla on ylipäätään ollut sen takia, että mun ripset on niin piikkisuorat, että niitä pitää olla taivuttelemassa tunnin välein. Otin tammikuussa ripset pois ja annoin niiden muutaman kuukauden kasvaa, koska aikamoiset nysät siellä oli jäljellä. 

Mikäli suunnittelet samaa, niin ripsien kasvua nopeuttaa Risiiniöljy tai jos haluat kokeilla tätä ökyseerumia Revitalashia niin varmasti ripset kasvaa nopeammin. Itse ostin Revitalashia ja sain kyllä omat pitkät ripseni takaisin muutamassa viikossa. Näillä ei kuitenkaan saa vielä kaarevuutta ripsiin, joten päätin kokeilla Lash liftia, koska kyseistä toimenpidettä on niin paljon kehuttu!

Kävin Kauneushoitola L-Beautyssa Lash liftissa, joka on siis ripsien täysin uudenlainen tyvikohotus. Vanhasta kunnon ripsipermanentista lash lift eroaa siten, että ripset taivutetaan silikonityynyjä vasten, eikä niitä käherretä joka suuntaan kiharaksi. Ripsien kasvuvauhdista riippuen lash lift kestää 6-8 viikkoa. Ripset myös värjätään samalla, joten omat ripseni näyttävät ilman meikkiä nyt siltä, että olisin taivuttanut ripsiä ja laittanut niihin vähän ripsiväriä. Itse olen ainakin lopputulokseen todella tyytyväinen ja katsekin muuttui. Silmät ei ole niin ”väsyneen näköiset”.

IMG_20180421_172304_473.jpg

Eikös näytäkin siltä kuin olisin vähän sipaissut ripsiväriä ja taivuttanut ripsiä? No empäs ole, vaan tää on täysin lash liftin ansiota. Jos haluat päästä kokeileen lash liftia, niin käyhän kommentoimassa mun Instagram tilillä (@ollilalaura) kuvaan, jossa on arvonta meneillään. Arvon jollekin teistä Helsingin Vuorikarun L-Beautyyn lahjakortin Lash liftiin. Lahjakortti on voimassa vuoden loppuun.

Alla kuvat ennen ja jälkeen käsittelyn:

20180420_103721.jpg

20180421_141718.jpg

Yhteistyö w/ http://l-beauty.fi/

Kommentit (1)
  1. Sulla on sitten ihanasti hulluna noita pisamia!
    Kyllä ripsitaivutukset pysyy, kunhan on oikeanlaista (waterproof) ripsaria. Mutta hyvältä näyttävät nuokin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *