Millainen on minun unelmien mies

Tunnetko ketään 27-vuotiasta joka olisi asunut neljä kertaa avoliitossa? En minäkään, mutta nyt tunnet. Tai ainakin olet eksynyt lukemaan mun blogia. Nyt tosiaan neljännen avoliiton kariuduttua ajattelin kirjoittaa ylös, että millaisen miehen mä haluan. Eikö kaikki kirjoittanu sellasen listan 14-vuotiaana? Mä en ole koskaan tehnyt ja ehkä siksi rakastunut vääriin miehiin. Muuta syytä siihen ei voi tietenkään olla…

Kaikilla on varmasti tiettyjä kriteerejä unelmakumppaniin, mutta voiko sellaista löytää? Ja mistä asioista on valmis luopumaan, koska eihän kukaan ole täydellinen. Tällä hetkellä en ole yhtään kiinnostunut käymään treffeillä tai hankkimaan yhtään mitään sutinaa. Rehellisesti tekee mieli keskittyä omaan elämään ilman, että siinä on ketään muuta. Paitsi tietysti koirani Börtsä <3 Mä ajattelin kuitenkin listata vaatimattoman listan mun unelmakumppanista, sillä sen löytäminen voi kestää ikuisuuden. Parempi siis aloittaa etsintä jo ajoissa. Ja hei ainakin Google Analyticsin perusteella, mun blogin lukijoista 60% on miehiä, joten joku kriteerien täyttävä mies saattaa jopa eksyä tätä lukemaankin. 

Mä haluaisin miehen;

– joka saa mut joka päivä nauramaan, niin että mun monta vuotta makkaroiden alla piileksineet vatsalihakset olis kipeänä siitä naurun määrästä.

– joka olis kohtelias, mutta ei liian ällökohtelias. Oven saa avata, mutta ravintolassa ei saa tulla laittamaan tuolia. Se on liikaa.

– joka olis komea, mutta ei liian komea. Ei saa olla liian huoliteltu. Paitsi sitten meidän häissä.

– jota haluan enemmän kuin tätä pitsaa.

– jolla olis ihana sukunimi, jonka minä voin sitten ottaa kun mennään naimisiin. 

– joka jauhais purkkaa itsevarmasti, mutta ei liian ärsyttävästi.

– joka arvostais samanlaisia asioita kuin minä ja olisi kunnianhimoinen.

– joka siivoaisi kakkarannut vessanpöntöstä.

– joka ei käyttäisi mitään näistä sanoista tai sanonnoista; natinati, jaxuhali, askartelupaskartelu, check, ringaling, jäätävä, hömpänpömppä, bling bling, aikuisten oikeesti, alkomahooli, masuasukki, parhautta, ihanuus, halipula, huikee, viruttaa, napostella, leivonnainen, broisku, sidukka, bilettää, immeinen, awww, jeesbox, all sprite, lämpimät voikkarit, earlybird, kenkulit, paitulit, lomille lompsis, kaamea kapula, hiinä ja hiinä, hyvin sä vedät, vaimomatskuu, irttarit, koiruus, ihanuus, verkostoitua, palis, dinneri, kokoustaa, vaimoke, breku, hyvä meisinki, palataan astialle, väsynyt mutta onnellinen,omnomnom, bae, takaisin sorvin ääreen, shopauttaa, mieheke, boom, lenssu, saigoni, taapero, elämänkoulu, muru, ottaa kopin jostain asiasta, näillä mennään, hitokseen, röihin, meikämandoliino, hottentotti ja vuonna miekka ja kirves. Sitten kun tapaamme, niin mikäli sun sanavarastossa on joku todella puistattava sana niin lupaat lopettaa sen käyttämisen.

– joka pystyy juomaan shotin ensimmäisellä, mutta ei ole juoppo. Mitä vähemmän juo, sen parempi.

– joka ymmärtäisi mun sairaita juttuja ja jaksaisi kuunnella niitä vuodesta toiseen. Voi olla sula mahdottomuus.

– joka korjais aina mun jäljiltä voin ja juuston jääkaappiin.

– joka veis roskat.

– joka ei kuorsais.

– joka olis yli 180cm.

– joka haluais lapsia.

– joka ei söis jugurttia pikkulusikalla. Minusta on niin ärsyttävän näköstä jos mies syö pikkusella lusikalla jukurttia semmosesta pikku purnukasta. ( Olen hullu )

– joka ei mäyskyttäis ruokaa. 

– jolla olis ihana äiti. Anopit on ihania.

– joka suostuis vaihtamaan lakanat.

– jolla ei ole kissaa.

– joka tykkäis myös laittaa jokaiseen ruokaan ketsuppia ja srirachaa.

– joka ei polta tupakkaa.

– joka vaihtaa mun autonrenkaat. 

– jolla ei ole rastoja.

– joka antaa minun haistella sen korvia. Joittenki korvat haisee ihanalta. Olenko normaali?

– joka tykkäis ottaa pyykit pois koneesta ja laittaa kuivumaan.

– joka osaa kaataa mun aamukahviin juuri oikean verran maitoa.

– jonka hiki haisee hyvältä. Siis mies joka on tullu urheilemasta ja haisee semmoselta hajuveden, dödön ja hien sekotukselta. Mie sekoan. 

– jolla ei ole kotonaan mitään Carpe diem tauluja. 

– jonka kanssa on helppo puhua syvällisistäkin asioista. Harvemmin mulla kyllä on hirveän asialliset jutut mutta sitten kun on niin hän pystyy myös vakavoitumaan.

– joka ei ole käyny huorissa.

– joka ei pelaa liikaa xboxia. 

– joka halaa ja pussaa minua joka päivä, mutta ei ikinä kutita kyljistä. 

– joka tykkää matkustaa minun kanssa erityisesti Ämeriikoissa. Seuraavaksi haluan kuitenkin Malediiveille. Eli meidän ensimmäinen yhteinen matka olis sinne. Alanko jo pakkaamaan?

– joka ei käytä liian isoja housuja.

– joka askartelis mulle aina syntymäpäivänä kortin. Tietenki myös naistenpäivänä ja ystävänpäivänä. Eräs minun entinen poikaystävä askarteli aina ja kirjotti vielä kylkeen jonkun maailman typerimmän runon minkä päästään keksi. Ne kortit voitti kaikki lahjat mennen tullen. 

– joka suostuis aina tiskaamaan tuon ärsyttävän painavan paistinpannun. 

– jolla ei ole ennestään lapsia.

– joka muistuttais minua maksamaan laskut, koska muistan maksaa ne 3 kuukauden välein.

– joka ei suuttuis mulle kun alan nälissään kiukutella vaan naurais mulle. 

– joka söpösti lässyttäis mulle ku olisin sen mielestä niin ihana, mutta ei lässyttäis liikaa.

– joka tykkäis kans mennä aina mieluummin hissillä kun kävellä portaita.

– joka kehtais ostaa mulle tamppooneja kaupasta.

– joka ei tykkäis myöskään fantasiaelokuvista.

– joka suostuis aina menemään tankkaamaan auton, että minä voin istua autossa ja näpätä puhelinta.

– jolla ei ole ryijyä eli rintakarvoja.

– joka ei puhu Tampereen murretta.

– joka haluais joka sunnuntai vaan tilata mun kanssa Woltista pizzaa ja kattoa Netlixiä 6 tuntia putkeen. 

Ja siitä vessanpöntön kannesta ei varmaan tarvi edes mainita? Onkohan tätä mieshenkilöä olemassa? Tunnistitko listalta itsesi? Ainoa missä olen valmis tulemaan vastaan on se, että sun ei tarvitse jaksaa mun typeriä juttuja vuodesta toiseen. Kunhan lupaat alussa nauraa mun jutuille, koska olen mielestäsi hauska. Kunnes tajuat, että olen oikeasti helvetin rasittava ihminen, mutta et näytä sitä minulle. Tupakkaakin saat polttaa juhliessa, mutta et arkisin. 

Ehkä mä vaan lakkaan haaveksimasta ja syön tän pitsan. Ja katson nyt yksin sitä Netflixiä 6 tuntia putkeen oman mahani vieressä. Ihanaa sunnuntaita! 

ps. Onko mun viimeisimmät postaukset jäänyt lukematta? Käyhän kurkkaan siellä on alekoodeja sulle <3

IMG_0519.JPG

 

Kommentit (33)
  1. Siiri / Pilkettä-blogi
    29.12.2016, 09:42

    Hmmm melkoinen lista, mutta ehkäpä se sieltä löytyy – ainakin jos voit hyväksyä sen että opetat miehen pois niistä sanoista eikä ole pakko olla heti valmis. 😀

    1. Ehkä tämä lista on pienellä hjyymörillä tehty ( mutta silti totta) Näin jälkeenpäin kun tätä itse katson, niin näyttäisi siltä että mä oon etsimässä kodinhoitajaa enkä miestä? 😀

  2. Päädyin just selaamaan sun blogia Ihanat, kamalat-miehen postauksen linkkauksen kautta. Ihan timanttia tavaraa!!! You go girl! T. Toinen 27-vuotias, 3 avoliitossa asunut

    1. Mahtavaa etten ole ainoa joka ei osaa valita itselleen sopivaa miestä! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *