Ota tämä hoito ihonhoitorutiiniksi!

Kiitos teille kaikille, kun olitte käyneet syksyllä Eira Esteticassa Hydraracial kasvohoidossa. Mikäli asia on mennyt ohi, niin tein hoidosta viime syssynä postauksen alekoodin kanssa. 

Aloin itse käymään tässä hoidossa silloin ja käyn siellä varmasti koko loppuelämäni! Mikäli et ole käynyt, niin tätä hoitoa ei pysty liikaa ylistämään, sun vaan pitää käydä siellä niin tiedät mistä puhun. Jos sulla ei ole hajuakaan mistä on kyse, niin käy lukemassa mun postaus Jos Beyonce, tietysti minäkin. Sieltä löytyy tarkempi selitys mistä hoidossa on kyse. Lyhykäisyydessään hoidossa imetään laitteen avulla kaikki sonta sun naamasta, kuoritaan ja sen jälkeen syötetään tehoaineita syvälle ihon alle. Mulle myös opetettiin Eira Esteticassa, että meikit kannattaa pestä ”kaksi kertaa.” Ensimmäisellä kerralla luultavasti vain levität ne meikit pitkin naamaa, mutta toisella kerralla ne vasta lähtee. Ja tietysti mitä isompi kerros pakkelia sitä suuremmalla syyllä kannattaa pestä kasvot kahteen kertaan!

Kovan kysynnän vuoksi alekoodi tähän parhaaseen mahdolliseen hipijänhoitoon olisi taas voimassa! Jos ehdit jo käydä hoidossa, niin mene ihmeessä uudestaan, sillä se kannattaa ottaa yhdeksi ihonhoitorutiiniksi. Erityisesti näin talvella, kun monen iho on sään takia pintakuiva ja kuivuus aiheuttaa monelle sitten taas finnejä. Itse olen käynyt nyt hoidossa kaksi kertaa ja huomaan jo selkeästi ihossa eroja vaikka hoitoja on vasta takana kaksi.

Koodilla Lauran blogi pääset hoitoon 15% alennuksella 28.2.2017 asti. Nettiajanvaraukseen pääset tästä.

 

pus <3

IMG_4331.JPG

 

 

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *