Pink hair don’t care

Oon tosi pitkään halunnut värjätä hiukset sellaiseksi haalean vaaleanpunaiseksi, mutta ehämmie uskalla. Ja itseni tuntien, vaikka haluaisin sellaiset hiukset, niin se väri on sen verran erikoinen, et se rupeais mua kuitenkin ärsyttään ja vituttaan jo viikon jälkeen. Mutta kappas vaan löysin Itiksestä L’ Orealin Colorista -hiusvärejä, jotka kestää muutaman pesun verran. Just sopiva aika mulle, ettei ehdi kyllästyä! Osalle varmaan tuttu tuote, mutta multa ainakin menny täysin ohi.

Ite nappasin sieltä mukaan sekä sprayn, että 2-3 pesua kestävän hiusvärin, koska en osannut päättää, että uskallanko värjätä vai vedänkö pelkällä spraylla. Päädyin sitten rykäseen päähän tän 2-3 pesua kestävän #PINKHAIRin. Väri ei kylläkään oo täysin tasasesti levittynyt, koska ei mulle mitään parturikampaajan lahjoja ole suotu. Näitä värejä on vaikka mitä erilaisia, jos tää pinkki ei sinnuu miellytä.

Tuubi on sen verran pieni, että se hädintuskin riitti mun lyhyisiin hiuksiin. Ilmeisesti näillä on tarkoitus tehdä hetkellisiä liukuvärjäyksiä vaan latvoihin, mut mä halusin vetää koko päähän. Mikäli sulla on siis enemmän karvaa päässä kuin mulla ja halajat vetää koko päähän, osta useampi putelli! 

Itse annoin värin vaikuttaa vaan noin 10 minuuttia, vaikka paketissa luki 15-20 min. En halua sellaista tumman pinkkiä ja se väri rupes märkänä jotenki näyttään niin pelottavalta, et oli pakko pestä pois. Lopputulos ois varmasti siis ollut vielä tummempi jos olisin antanu sen olla pidempään. 

FullSizeRender-12.jpg

Tältä väri näytti heti laiton jälkeen.

FullSizeRender-13.jpg

Ja tässä ois ensimmäisen pesasun jälkeen. Kyl mää sanosi, että tää kerran pesty on se väri mitä hain! 

IMG_9581.JPGTältä näyttää laventerin värinen spray tummissa hiuksissa. I-H-A-N-A!

IMG_9509.JPG

Yhteistyössä: Kauppakeskus Itis

kauneus hiukset testit
Kommentit (2)
  1. Hih, mulla oli hetki sitten postaus samalla otsikolla, ja vähän samasta asiastakin 🙂 Oma pinkkini tosin oli suoraväri, ja todellakin vain osaan hiuksista. Tykkäsin kyllä pinkistä piristyksestä!

    Ihanat hiukset tuli myös sulle!

    1. Ai oli! Täytyy käydä lukemassa. 🙂 Pakko myöntää että en koskaan lue kenenkään blogeja 😀 Omakin päivittely on nykyään hyvin harvinaista kun ei vaan ehdi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *