Shotilla päivä käyntiin

Joko omenasiiderietikka on sulle tuttu? Kuulin kaveriltani, kuinka hänen ihonsa oli parantunut aknesta ja vatsavaivat hävinnyt etikan myötä. Suoraan sanottuna ennen toukokuuta, en ollut edes mistään omenasiiderietikasta ikinä kuullut. Sitten aloin tuotetta googlailemaan, että mikäs uusi terveystuote tämä oikein on, niin osa on sitä jo hehkuttanut vuonna 2010, että ei tämä ilmeisesti mikään uus juttu ole… Mutta ainakin itseltä mennyt aivan täysin ohi!

Aloitin toukokuun lopulla juomaan joka aamu yhden shotin tätä etikkaa. Sanotaanko, että maku ei hivele makunystyröitä, mutta jos sillä luvataan olevan loputon lista eri terveyshyötyä, niin kyllähän minä nyt yhden shotin kestän per aamu.

IMG_20180803_224751_577-01.jpeg

Mitä terveyshyötyjä tällä etikalla luvataan ja miten tää on nyt muutamien kuukausien käytön jälkeen näkyny mussa:

– Auttaa vatsavaivoihin

– Helpottaa aknea ja pitää ihon terveenä

– Tuo hiuksille kiiltoa

– Auttaa väsymykseen

– Auttaa astmaan, migreeniin, ihottumiin ja allergioihin

– Tasapainoittaa kehon pH-arvoa

– Auttaa painonhallinnassa pitämään verensokerin tasaisena

– Alentaa kolesterolia

– Valkaisee hampaita ja ehkäisee pahanhajuista hengistystä

– Auttaa auringon polttamaan ihoon

– Aukaisee tukkoisen nenän

– Auttaa syylien poistoon

Kaikkia yllämainitsemia vaivoja mulla ei toki ole, enkä esimerkiksi ole kokeillut valkaista tällä hampaita tai yrittänyt helpottaa auringon polttamaan ihoon. Yllämainitut on kuitenkin niitä hyötyjä, mistä eniten tän tuotteen kohdalla puhutaan! Mutta mitä eroa mä oon huomannut tuotetta käyttäessä:

VATSAVAIVAT

Mun lähes 10 vuotta kestäneistä vatsavaivoista useaankin kertaan avautuneena, mua tottakai kiinnosti tuote eniten tämän hyödyn takia. Nyt muutamia kuukausia tätä ja aloe veraa käyttäneenä ei ole tarvinnut enää huolehtia siitä pitkin päivää, että missä on lähin vessa. No, te kyllä tiedätte ketkä vatsavaivojen kanssa kamppailee, että miten raivostuttavaa se on. Suosittelen ehdottomasti kokeileen tätä apuna siihen! Kannattaa myös lukea aiheesta lisää mikäli heräsi kiinnostus, että miksi tästä on niin iso hyöty moneen vaivaan.

IHO PYSYY TERVEENÄ

Mun kaveri kertoi käyttäneensä tätä, koska hänellä oli lähtenyt nopeasti selästä kaikki finnit. Mulla kasvot reagoi todella helposti kaikkeen, juustoa syömällä tulee finnejä, jos maha on sekaisin tulee finnejä, jos iho on liian kuiva tai kesällä hikoilun takia rasvainen niin sillonkin naamaan pukkaa möykkyjä. Mun iho on ollut entiseen verrattuna viimeisen vuoden todella hyvässä kunnossa. Viimeisen vuoden ajalta finnien määrä on yhdellä kädellä laskettavissa. Somessa oonkin puhunut tuotteista, jotka on mun hyvän ihon salaisuus, mutta olen huomannut, että etikka on selkeästi tasapainottanut ihoa lisää. Iho ei rasvoitu yhtä pahasti kuin ennen. Juotuna tämä tietysti tehoaa ihoon, mutta etikkaa voi myös käyttää kasvoveden tavoin joka voi tuoda vielä lisäapua epäpuhtauksiin. Varoitan, että haju naamalla on aika karsea sen jälkeen kun olet pyyhkinyt naamaasi tällä ja pumpulilla, mutta kai nyt mieluummin hetkellinen hajuhaitta kuin näppyinen naama!

HIUKSILLE KIILTOA

Etikka saa hiukset kiiltämään ja sen kyllä huomaa! Olen pessyt ensin hiukset ja sitten kaatanut hiuksiin seosta jossa on puolet vettä ja puolet etikkaa ja sitten pessyt pois. Ja tätä voi muuten antaa myös koirille. Jos karvaturrisi turkki ei kiillä tarpeeksi niin lorauta tätä juomakuppiin niin johan turkki kiiltää. Maku on toki sen verran hapan, etten kyllä menis lupaamaan, että koira välttämättä suostuu sitä juomaan.

VÄSYMYS

Päivittäin nautittuna etikan luvataan auttavan väsymykseen. Mä oon ollut aina täysin toimintakyvytön alle 8 tunnin unilla. Ilmeisesti olen vielä kasvava lapsi, kun 7 tunnin yöunilla ennen haukottelin koko päivän, silmät luppasee eikä pää toimi kunnolla. Saatikaan alle 7 tunnin unilla musta ei oo mihinkään. Humalainen olo koko päivän. Nyt kun olen usean kuukauden tätä vedellyt niin mulle on riittänyt paljon lyhyemmät unet. Huomaan todella merkittävän eron siinä, että nykyään 7 tunnin unilla oon virkeä koko päivän, eikä enää tarvitse nukkua 11 tunnin unia ollakseen virkeä. Väittäisin, että etikalla täytyy olla tekemistä asian kanssa, koska mun elämässä ei oo lähiaikoina mitään muuta muutosta ollut, mikä edesauttais sitä, että vähemmät unet riittää!

Kannattaako tätä siis tilata? No kyllä kannattaa. Esimerkiksi Fitnesstukun sivuilla melkein litran pullo maksaa vaivaiset 4,10 euroa, että konkurssiin tästä ei varmasti joudu jos testaat sen toimivuutta!

Pus,

Laura

 

Yhteistyö w/ Fitnesstukku

IMG_20180803_224306_859-01.jpeg

 

Kommentit (4)
  1. Mitä tohon shottiin tulee? Oon vasta löytäny tän omenasiiderietikan ja etsinyt eri ohjeita juomiin. Eli juotko raakana vai niinkuin netistä luin 1dl lämmitettyä vettä ja 1rkl Ose?

  2. Tällä ei ole kyllä mitään todistettuja yllä mainittuja terveyshyötyjä, kosmeettisista en osaa sanoa.

    Terveisin lääkäri

    1. Hei,

      Mä olen aiheesta  lukenut luotettavista lähteista, joten mä kyllä luotan enemmän niihin kuin anonyymiin netissä kommentoivaan lääkäriin. Ylipäätään olen kuullut kuinka lääkärit ovat yleisesti sitä mieltä, että se ei vaikuta terveyteen mitä suuhusi laitat ja superfoodit on kusetusta. Yhden näistä mainittakoon: menin 24 vuotiaana ihotautilääkärille muutamien leukafinnien takia. Kyselin vinkkejä että miten saisin helpoiten tietää, että mikä ruoka/juoma näitä naamaani puskee. Lääkäri sanoi, että sillä ei ole mitään merkitystä mitä suuhus laitat, finnit ei siitä johdu. Laitan sulle Roaccutan kuurin ja syöt sen. Että tämän ja monen muun tapahtuman takia, en luota pätkääkään siihen mikä on lääkärin mielipide ravintoon ja sen tuomiin terveyshyötyihin tai haittoihin. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *