Tänään se alkoi!

Ai mikä alkoi? No meidän ohjelmamme Lettukestit siis. Ohjelma löytyy Suplasta eli tästä puhelin äpistä. Jos sen lataaminen tuntuu vaivalloiselta voit myös mennä osoitteeseen supla.fi

FullSizeRender-8.jpg

Kerroin muutama viikko sitten mistä on kysymys, mutta jos se teksti meni sinulta ohi niin… Opiskellessani radiotoimittajaksi, luokallani oli tyttö nimeltään Heralan Tiia. Yhtä lapselliset ja sairaat jututhan meitä heti yhdisti. Aikoinaan koulun radiokanavalla luokkamme pojat kuuntelivat juttujamme korvat punaisina.. Ja opettajamme myös. Terveisiä vaan Esalle ja Jaskalle! Meidän onneksemme Suplaan kaivattiin juuri sellaista ohjelmaa mitä meidän juttumme ovat; suoraa puhetta, yhtään kaunistelematta. 

Koska emme jaksaneet keksiä pyörää uudestaan, haluamme olla sinun 2017-luvun Dear Eki. Otamme kysymyksiä vastaan naiseuteen liittyvissä ongelmissa, parisuhteeseen, seksiin ja miehiin liittyvissä asioissa. Emme kuitenkaan missään nimessä ole mitään psykologeja, joten ilmaista ammattiapua on turha odottaa. Sen sijaan kuitenkin voit saada kysymykseesi vinkin, omakohtaisen kokemuksen tai jonkun tarinan jos pystymme sinuun samaistumaan. Toivottavasti piristetään sun tulevia maanantaipäiviä. Uudet jaksot tulee joka maanantai aina 6 aamulla, mutta Supla toimii kuin Netflix. Voit kuunnella ne sieltä kun sulle parhaiten sopii!

Kysymyksiä otamme vastaan lettukestit@outlook.com <3 Voit jättää kysymyksen myös kommenttikenttään tai mulle somessa! Pus!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *