Täydellinen kasvorasva meikin alle

Multa kysellään useasti mun ihonhoitorutiineista somessa, ja oonkin kysyjille useasti näyttänyt mitkä on mun luottotuotteita. Yks ainoa hyvä tuote multa on kuitenkin puuttunut, ja se on kasvorasva, jota voi käyttää arkisin meikin alla.

Mun iho on kesällä rasvainen, talvella kuiva ja se reagoi todella herkästi kaikkeen. Välillä tuntuu, että en tiedä pitäisikö mun ostaa kuivalle vai rasvaiselle iholle tarkoitettuja tuotteita. Erityisesti mun ongelma on ollut se, että en löydä kasvorasvaa, jota vois laittaa aamuisin meikin alle. Kun lisään aamuisin päivävoiteen päälle meikkiä, niin mun iho on rasvainen koko päivän, vaikka annan sen päivävoiteen imeytyä jopa puolituntia ennen meikkaamista. Arkisin kiireisinä aamuina, tiedät varmaan hyvin, että harvalla on aikaa antaa kasvorasvan imeytyä puolta tuntia, mutta olen kokeillut tätä viikonloppuisin. Ei hyödytä mitään, vaikka antais kuinka kauan imeytyä.

Kun en ole löytänyt mitään sopivaa rasvaa, olen tullut siihen tulokseen, että en laita mitään rasvaa kasvoille aamuihin, koska muuten mun naama näyttää voipaketilta koko päivän. Se nyt ei kuitenkaan ole pidemmän päälle hyvä ratkaisu, koska jos en kosteuta ihoa aamuin illoin se tietysti kuivattaa mun ihoa, joka loppupeleissä tuo mm. finnejä. Finnejä kun syntyy myös kuivaan ihoon, se ei ole pelkästään rasvaisen ihon ongelma, niin kuin moni luuleepi.

IMG_4981.JPG

 

Sain kokeiluun Påre Skincaren juuri lanseeratun kotimaisen ihonhoitosarjan, johon kuuluu kasvorasva ja puhdistusgeeli. Nämä tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille sukupuolesta riippumatta. Tätä rasvaa kokeiltua oon huomannut, että tää on ensimmäinen kasvorasva, jota mä oikeasti voin laittaa kasvoihin aamuisin. Kosteuttaa sopivasti, imeytyy todella nopeasti, eikä jätä mun naamaa rasvaiseksi koko päivän ajaksi. Tätä käyttäessä ei myöskään tarvitse miettiä, että no onko se iho rasvainen vai pintakuiva, koska tämä sopii kaikille ihotyypeille.  Tuotesarjan teho perustuu hedelmähappoihin, jotka kannustavat ihoa uusiutumaan. Jos siellä siis on jollain tämä sama ”öljynaama-ongelma” niin voin kyllä suositella kokeilemaan tätä rasvaa!

Saat Påren ihonhoitosarjan tänään maanantaina CYBER MONDAY tarjoushintaan -25% osoitteesta www.pareskincare.com

Pus,

Laura

 

 

*Kaupallinen yhteistyö

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *