TERVETULOA LETTUKESTEILLE!

Hillolla vai ilman? Ei vaan.. Laitoin viime viikolla instaan kuvan johon kirjoitin, että ensi viikolla paljastan teille jotain. Osa ehkä alkoi seuraamaan mun blogia tai mun somea, kun olin Suomipopin Aamulypsyssä. Ja vähän niin kuin sen tyyppisiä juttuja olis tulossa. Oletko kuullut Suplasta? Supla on Nelosen puhelin App, jonne tulee päivittäin kaikkien heidän radiokanavien podcastit. Siellä on myös viikottain ilmestyviä ohjelmia ja tänttädä dänttäntää meillä alkaa siellä ohjelma Tiia Heralan kanssa helmikuun alussa. Ohjelma sai nimekseen Lettukestit.

Moni on ehkä mun somesta huomannutkin, ja ehkä pikkusen kuittia antanutkin, että en todellakaan ole mikään kodinhengetär. Multa onnistuu melkeempä vedenkin pohjaan polttaminen. Ohjemassa ei siis vaihdella leivontareseptejä vaikka se nimensä puolesta voikin kuulostaa siltä. Lettukestit on vanha synonyymi naisten juorukerholle.

Ohjelmalle meillä on kyllä idea, mutta jotta me voimme viikottain teille turista, tarvitsemme sinun apuasi. Tarkalleen ottaen ongelmia tai ihmetyksen aiheita sun elämästä tai miksei vaikka sun ystävien elämästä jos he eivät itse kehtaa meiltä kysyä. Aihealueina; naisten elämä, miehet, parisuhteet ja seksi. Jokainen podcastimme siis käsittelee aina yhden kysymyksen, johon me annamme sinulle jonkin vinkin omasta elämästämme tai muuten vaan keksimme sinulle asiaan jonkin ratkaisun. Emme missään nimessä ole kumpikaan koulutukseltamme psykologeja, joten älä odota saavasi meiltä ilmaista ammattiapua… Mutta omia kokemuksia ja tarinoita valitettavasti riittää..toivottavasti et halua missata niitä! Lyhykäisyydessään siis, ohjelma on K18, mutta tarkoitettu lapsellisille aikuisille.

FullSizeRender-4.jpg

                                      Kysymyksiä otamme vastaan osoitteeseen lettukestit@outlook.com

Julkisesti emme missään nimessä tule paljastamaan kysyjän kokonimeä, joten sitä ei tarvitse peljätä. Toivottavasti saadaan kysymyksiä myös miehiltä. Onko jokin asia mitä et vaikkapa naisissa ymmärrä? No okei, tää oli typerä kysymys ja huono esimerkki, koska aivan varmasti on. Kysyhän sitä meiltä, niin me avarretaan sinun silmiäsi ja ehkä opit ymmärtämään naisia vähän paremmin. Mikä on kylläkin hankalaa kenelle tahansa.

Ennen vanhaan elämä aikataulutettiin sen mukaan, että monelta se lemppari ohjelma tulee töllöstä. Kotona oltiin 19.30 mennessä kun Salatut Elämät alkoi. Nykyään ihmiset haluavat katsoa sarjansa kuin se itselle parhaiten sopii, eikä aikatauluttaa elämäänsä niiden mukaan. Miksei myös radio-ohjelmia voisi kuunnella kun se itselle parhaiten sopii. Siitäpä tämä Supla onkin helkkarin hyvä keksintö. Ilmottelen vielä ennen helmikuuta tarkemman päivämäärän siitä, että milloin ensimmäinen jakso tulee ulos. Lataahan siis Supla puhelimeesi, mikäli se ei ole sulla vielä käytössä. Me jäädään nyt venttailee teiltä kysymyksiä Tiian kanssa! 

Tervetuloa siis Lettukesteille helmikuusta alkaen <3

KUVA: Liina Caselius

 

 

 

 

 

 

suhteet oma-elama suosittelen ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *