WhatsSup

Käytiin eilen ensimmäistä kertaa kokkeilemassa suppausta! Suppaushan on lyhenne sanoista stand up paddling, mutta meidän suppaus oli jotain nelinkontin suppausta. Päästiin ensimmäisten joukossa kokeileen tämmöstä neljän hengen lautaa tuolta Helsinki Surf Shopilta.

IMG_4182.JPG

 

Kukaan meistä neljästä ei ollu tosiaan koskaan tätä kokeillu, mutta ihan luottavaisin mielin lähettiin, koska kaikilla oli arvotavaraa taskuissa. Ois voinu tulla ihan suht tyyris reissu jos oltais kaaduttu sillä laudalla. Teemullaki oli taskussa passista lähtien koko omaisuus. Onneks tuota neljän hengen lautaa ei kaajetakkaan ihan tuosta vaan. Lähettiin tolla supilla meidän rannasta tästä Lauttasaaresta. Toi Surf Shop on sopivasti melkeen naapurissa niin kannettiin lauta tuohon rantaan ja sehä ei paina mittään vaikka hirviän kokonen laitos onki. 

Käytiin vasta illalla seittemän jälkeen, mutta silti aurinko paisto aivan täysillä! Siinä onkin syy miksi kuvat ei onnistunu kovin hyvin=Aurinko paisto silmiin joka suunnasta eikä puhelimen näytöstä nähäny mittään. Harmi ku mentiin vasta niin myöhään, toi lauta on niin iso, että siinä ois voinu köllötellä koko päivän sen päällä ja ottaa täninkiä! Lauttasaaressa on niin ihanan näköstä, että täällä tommosella laudalla on kelepaa kiertää saarta ympäri.

IMG_4181.JPG

Ens kerralla täytyy kyllä kokeilla sellasta lautaa mihin mennään yksin. Ehkä silleen minutki sais uimaan ku kaadun sillä kuitenki, koska Suomessa minua ei saa uimaan kirveelläkään. Kaverit jotka on sitä kokeillu on sanonu, että siinä saa kyllä keskivartalon lihakset kunnolla hommiin ja tietysti tasapaino kehittyy. Eilistä ei oikein voi miksikään urheilusuoritukseksi kutsua, koska me lähinnä röllöteltiin sen laudan päällä neljästään. 

IMG_4178.JPG

IMG_4173.JPG

IMG_4175.JPG

IMG_4179.JPG

Todiste siitä, että kuivin vaattein päästiin takasi! Jos ite innostut suppailusta niin Helsinki Surf Shopista saa suplautoja päiväksi alkaen. 45 eurolla! Joka on muuten huomattavasti edullisempaa kuin muualla! Ja taijampa käyä sieltä ostamassa itelle uudet bikinitki nyt ku näitä kelejä näyttäis riittävän! Siellä oli aivan ihania kukkaleninkejä, shortseja ja bikineitä!

Ps. Kesäksi kannattaa kuoria iho, jotta rusketus tarttuu paremmin. Luehan tästä minun parhain kuorintavinkki!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *