03/2012 & 03/2015

Lentoaskeleita

Tänään huomasin, että minulla oli päällä täsmälleen sama neulemekko kuin muutamaa viikkoa vajaa kolme vuotta sitten. Kyseinen neulemekko oli viime raskaudessa ehkä käytetyin vaatteeni, kun nyt taas se on jäänyt melkeinpä kotivaatekäytölle, mutta jotenkin sille on kertynyt tunnearvoa. Huomioni jälkeen oli aivan välttämätöntä ottaa vertailukuvat näin kolmen vuoden väleiltä. Kyllä taitaa vatsa mallia 2015 voittaa muhkeudessa, 2012 asusteissa. ;)

Tuleva isoveli odottaa pikkusisartaan vähintään yhtä innokkaasti kuin me vanhemmat! <3

En ole kyennyt blogiinkaan kirjoittamaan mitään koko viikkoon, sillä täytyy myöntää, että olen ollut harvinaisen pahalla tuulella. Pinnani on ollut lyhyttäkin lyhyempi ja olisin vain jo niin valmis synnärille. Mökötän joko sohvalla tai vaihtoehtoisesti paahdan koiran kanssa lenkkipolkuja. Syytän mielialanvaihteluista hormoneja, mutta taitaa kyllä olla syytä ihan myös kärsimättömässä luonteessani. Tänään on kuitenkin tuntunut siltä, että ne kärsivällisyysharjoitukset ovat alkaneet ehkä tuottaa jo vähän tulosta, sillä pinna ei ole paukkunut kertaakaan ja olen muutenkin ollut viime päiviin nähden (suorastaan epäilyttävän) seesteinen. Miehenikin jopa ihmetteli, että mikäs niin hymyilyttää, on tainnut raukka ehtiä jo tottua huokailuihini ja puhinoihini. Olen myös yrittänyt touhuta poikani kanssa oikein ekstrapaljon kivoja juttuja, nyt kun voin vielä keskittää kaiken huomion vain häneen.

Kaikki vähän jännittää: synnytys (milloin, meneekö hyvin, toimiiko lapsenhoitosuunnitelma), uusi vauva-aika ja huomion jakaminen kahdelle, uuteen tulokkaaseen tutustuminen (ja onhan hänellä kaikki hyvin), millä lailla arki lähtee rullaamaan, löydämmehän mieheni kanssa aikaa myös itsellemme ja toisillemme, onhan meillä kaikki tarpeellinen nyt varmasti hankittuna, imetys- sekä sen sujuminen että eihän imetyshormonit saa minua entistäkin hullummaksi ja niin edelleen. Silti tänään minulla on ollut vain vahva tunne ihan yksinketaisuudessaan, että kaikki järjestyy.

Kommentit

MinEna
Kasvukäyrillä

Voi ihana mikä mama <3 Silloin ja nyt <3

Elina U.
Lentoaskeleita

<3<3<3<3<3<3<3<3<3 !

Kristaliina
Puutalobaby

Jos tuo kolmas kuva otetaan mukaan vertailuun, niin vuosi 2015 voittaa myös asusteissa (isoveli) :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Hei mutta tuohan onkin täysin totta! <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Etpä arvaakaan, kuinka kommenttisi huojensi mieltäni! Tuohon liittyvät ajatukset ovat nimittäin myös siellä jännityslistani kärkipäässä. Kiitos.

Alisa W
Suusta suuhun

Ihana Rosanna, ihana asu ja iiiiiihana masu! :)

Mun, kotiäidin, elämänlaatu parantui merkittävästi kahden lapsen kanssa. Yhden kanssa en viihtynyt lainkaan. Tsemppiä loppumetreille! 

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi kiitos! <3 Oikeesti tosi kivaa kuulla tuollaisista positiivisista kokemuksista!

Kao Kao

Ihana masu, silloin ja nyt. Voi kun voisi antaa sulle jollain kauhalla lisää kärsivällisyyttä, mut saat virtuaalihalauksen <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos, lämmittää mieltä! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.